Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Bp-I Buli Helyszínek, Összesítés - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Bp-I Buli Helyszínek, Összesítés javasolt partik, hogy a nyár jól teljen

#1 Felhasználó nem aktív Magic Life

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 211

Elküldve: July 5 - 18:52

Sziasztok!

Én, mint nagy bulizós, megosztom Veletek terep tapasztalatom, hova is érdemes elnézni bizonyos sikerek érdekében. Leírásnál a mostani nyári időszakra összpontosítottam. Célom leginkább a nem pesten élő, vagy pestre felutazni, bulizni szándékozó puák összképét javítanám. Az adatok megközelítő jellegűek. Minimális tévedés lehetséges.

Szórakozóhelyek Budapesten ABC sorrendben: - szabadtéri és zárt helyek (rossz időjárás eseten)

Szabad téri helyek:

B-Plan:

Helyszín: Westend City Center, Tetőterasz, V. Váci u. 1-3
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, 4-6: Nyugati tér
- Nyugati: megtaláltad :D
- Déli: M2: Battyhanyi tér; 4-6: Nyugati tér
Buli napok: péntek - szombat
Zenei stílus: funky, r’n’b, rap, hip-hop
Életkor: 17-25
HB szint: 6-9
Terep nehézségi szint: 7

HAJÓGYÁRI KOMPLEXUM:

Megközelítés: Óbudai sziget
- Keleti: M2: Stadionok, 1: Szentlélek tér
- Nyugati: M2: Árpád híd, 1: Szentlélek tér
- Déli: M2: Battyhanyi tér; HÉV: Szentlélek tér

- Bed beach:

Buli napok: szerda-szombat
Zenei stílus: dance, house
Életkor: 17-30
HB szint: 6-10
Terep nehézségi szint: 8

- BudNight:

Buli napok: Péntek - szombat
Zenei stílus: retro, funky

- Dokk beach:

Zenei stílus: funky r’n’b, hip-hop

- Dokkoló:

Zenei stílus: progresszív house

- Puerto Salsa:

Zenei stílus: latin

- Sláger terasz:

Zenei stílus: dance, house
HB szint: 6-9

- Coronita:

Buli napok: csütörtök-szombat
Zenei stílus: progresszív house
Életkor: 17-35
Terep nehézségi szint: 10

HOLDUDVAR:

Helyszín: Margitsziget
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, 4-6: Margitsziget
- Nyugati: 4-6: Margitsziget
- Déli: M2: Battyhanyi tér; 4-6: Margitsziget
Zenei stílus: retro
Életkor: 17-40
HB szint: 4-8
Terep nehézségi szint: 6

RIO:

Helyszín: Goldman György tér 1
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, 4-6: Budai hídfő
- Nyugati: 4-6: Budai hídfő
- Déli: M2: Blaha Lujza tér, 4-6: Budai hídfő
Buli napok: csütörtök - szombat
Zenei stílus: dance

ZÖLD PARDON (ZP):

Helyszín: Goldman György tér
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, 4-6: Budai hídfő
- Nyugati: 4-6: Budai hídfő
- Déli: M2: Blaha Lujza tér, 4-6: Budai hídfő
Buli napok: hétfő - szombat
Zenei stílus: retro, rock, pop

Zárt helyek:

B7:

Helyszín: Nagymező u. 46-48
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, M1: Oktogon
- Nyugati: 4-6 Oktogon
- Déli: M2: Batthányi tér, 4-6: Oktogon
Buli napok: péntek – szombat
Zenei stílus: retro, dance

GÖDÖR Klub:

Helyszín: Deák tér
Megközelítés:
- Keleti, Nyugati, Déli Pu: Deák Ferenc tér
Ajánlott buli napok: hétfő - vasárnap
Zenei stílus: rock
Terep nehézségi szint: 5

JAM Pub:

Helyszín: Mamut II Bevásárló központ, II. Lövő ház u. 1-3
Megközelítés:
- Keleti: M2: Moszkva tér
- Nyugati: 4-6 Moszkva tér
- Déli: M2: Moszkva tér
Zenei stílus: retro, dance felváltva
Terep nehézségi szint: 8-9

MACSKAFOGÓ:

Helyszín: Nádor u. 29
Megközelítés:
- Keleti: M2: Kossuth Lajos tér
- Nyugati: 4-6 Jászai Mari tér, 2: Kossuth Lajos tér
- Déli: M2: Kossuth Lajos tér
Zenei stílus: retro

MORRISONS Opera:

Helyszín: Vl. Révay u. 25
Megközelítés:
- Keleti: M2: Deák tér, M1: Opera
- Nyugati: M3: Deák tér, M2: Opera
- Déli: M2: Deák tér, M1: Opera
Zenei stílus: funky, retro, dance

MORRISONS 2 - M2

Helyszín: V. Honvéd u. 40
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, 4-6 Jászai Mari tér
- Nyugati: 4-6: Jászai Mari tér
- Déli: M2: Battyhanyi tér; 4-6: Jászai Mari tér
Zenei stílus: retro, funky, dance
Életkor: 17-35

MOULIN ROUGE:

Helyszín: Nagymező u. 17
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, M1: Oktogon
- Nyugati: 4-6 Oktogon
- Déli: M2: Batthányi tér, 4-6: Oktogon
Buli napok: péntek – szombat

Mindenkinek nagyon jó kikapcsolódás, szórakozást, jó nyarat, rengeteg feledhetetlen élményt, és számtalan # zárásokat kívánok! :D

Magic Life aka Zsolt

#2 Felhasználó nem aktív Metró

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 582

Elküldve: July 7 - 02:15

A B-planban a Macskafogóban és a Moulin Rougeban még nem jártam arról meséljetek. A Retropolisban, a Creolban és a Jamben úgy hallottam 30+os emberek vannak főleg.

A Hajógyári az olyan terep hogy a legtöbb setben ilyen legalább 4-es. Mivel a Dokkbeachen 1000 a Bedben 1500 volt a belépő 2 hete szombaton amikor voltam gondolom ezt a lófrálást érdemes VIP belépővel megoldani, vagy pénteken lehet ingyenes csak én nem tudok róla, tavaly amikor még voltam az volt. Meg akkor még nem hemzsegett a Dokk Beach a cigóktól. A Dokkolóban amikor voltam tavaly 95% fiú volt és sokan bedrogozva. A Coronitában meg több száz fiú volt és 4-5 lány, bár azóta úgy hallom javult valamit az arány. A hajógyárin állítólag úgy kell csajozni hogy veszel két gramm speedet vagy valamit, és azzal nyitsz "szia van nálam egy kettes! -hűűű!!! hozhatom a barátnőmet is?" meg direkt olyan pasit keresnek akinek bagolyszeme van hátha van nála kis anyag :). Az elkóborló 1-es, meg elszakadt 2-es setekből viszont egész sokat lehet találni úgyhogy érdemes lenézni a Hajógyárira. Slágerterasz, Puerto, Budnight-ot nem ismerem, a Stúdióban 1x voltam úgy emlékszem az jó hely, a Dokkban meg olyan hangos zene volt hogy a saját hangom alig hallottam. A hajógyárin van kocsid ahova pullolhatsz nyilván nagyon jól tud jönni. Tehát kell kocsi, sok lóvé és sok járkálás, nem egy könnyű terep.

A Holdudvar és a Margitsziget egész jó hely vannak ott setek meg lehet beszélgetni, meg pullolni is lehet fás részre, hátránya hogy hamar elfogynak a hbk és mehetsz máshová. Szerintem jó terep.

B7 szintúgy egy olyan hely benézek kb 15 perc alatt megnyitottam minden jó setet azt elmentem, ez szokott lenni az M1-nél is, a Desperado, Living Room helyeken. A Club Cool is kicsi de jó állítólag. Egy este volt hogy így 4 helyre benéztem.
Rio nagyon cigós hely, de néha átkukkantok ZP-ből. A ZP-ben a tavalyihoz képest úgy veszem észre nagyon leromlott a fiú-lány arány, és a tiniket száműzték ezzel a zöldkártyás dologgal. Ha ritkajó nap van sok a hb, ha rossz akkor meg 80 embert is látsz úgy hogy egy nyitható set nincs.

Jamet meg a Tabut, Kaméleont ezeket nem vágom messze lakom a Mammuttól, a Dokk Caféban viszont elég kedvező fiú lány arány volt mindig és jó a zene.
M2 az egyik legnagyobb disco, a 9-ig ingyen belépő, a sörös kedvezmények, a csocsós kocsma feeling sok olcsósörös trógert odacsábít. Amikor oda lenézek általában azt látom hogy a tánctéren olyan sokan vannak hogy megmozdulni alig lehet nemhogy izolálni és hangos a zene nem lehet beszélgetni. A folyosón néha nagy szerencsével belefutni 1-2 kóbor hb-be, a középső és a felső szinten meg általában csak AMOG seteket láttam. 2x körbe kell járni hogy lehessen nyitni 3-mat. Egyértelműen nagyon ótvar terep, de mivel ide jár legalább 20 ember a fórumról, ezért néha elvétve hallani egy fclose storyt fél évente egyszer.

A Gödörbe általában a daygamesek gyakran benéznek, de oda mintha válogatnák őket olyan csúnya lányok járnak, akik nem annyira azok, ők is általában ilyen fáradt 1 szavakban válaszolós stílust adnak elő és sok a fiú is. Még soha nem hallottam senkiről hogy a Gödörből pullolt volna.

Összevéve nekem úgy tűnik hogy úgy érdemes nightgamelni hogy sok helyre benézel. Kiválasztod a hajógyárit ha sok lóvéd van, a Mammutos discokat vagy a nyugatinál lévőket ha kevesebb, ha mégkevesebb akkor a Margitszigetet vagy a Rio-ZP kombinációt, esetleg az M2ben járkálsz föl-le egész este.

Szerkesztve Metró által: July 7 - 02:29

#3 Felhasználó nem aktív jomagam2

• .
Hozzászólás:
 531

Elküldve: July 7 - 07:02

Moulin Rougeról az jutott eszembe, hogyha megnyitom vmelyik hb-t odajön a maffiózó barátja és lelő. :D No kb. így átjön a hely hangulata. Ennek ellenére korrekt, hely jó csajokkal és az egyik haverom ott kc-zett életében először. Szal lehetetlen nem létezik. woooooo megy ami kell.Nüveljétek papák.

--------------------
,,Nem léteznek rácsok, a gondolat a rabság.
Légy nyitott a világra, mer' szemen szúr a vakság."

#4 Felhasználó nem aktív petyb

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 56

Elküldve: July 7 - 07:27

Üzenet megtekintéseIdézés: Metró - Dátum: July 7 - 02:15

Macskafogóban még nem jártam arról meséljetek.

A Macskafogó egy nagyobb pince méretű hely, de alapvetően kicsi. Zenei stílusát tekintve modern tánczene, itt szinte mindennel találkozhatsz, de mire egy számot megunsz, már le is keverik, ezért én nagyon szerettem. Nagyon könnyű terep, 3 ból 2* volt ott kclose-om, és az még nedy koromban, nagyon részegen, bár aki ismer az tudja, hogy olyankor minden vagyok csak nem nedy. Nem egy egész estés hely az biztos.
A környékre pullolni nem igazán tudsz, mert be van kamerázva minden sarok. :)

Magic: Köszi a szuper jó összefoglalót.

#5 Felhasználó nem aktív Zen

• .
  • PipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 123

Elküldve: July 7 - 23:24

Moulin rouge: eszelősen kinéző csaj bámul, odajön: "Szia! Meghívsz egy italra? Mivel foglalkozol? Szép az órád." Zen:"Akkor én most leléptem."
Persze nem akarok általánosítani, de nekem pont ez jutott, szóval személy szerint hanyagolom.

--------------------
[size=2][color="#ff8c00"][b][i][url="http://www.youtube.com/user/liquicity?blend=1&ob=4"]Liquid dnb for everyone![/url]
[/i][/b][/color][/size]

#6 Felhasználó nem aktív Metró

• .
Hozzászólás:
 582

Elküldve: July 8 - 11:08

Jól csinálja, gyorsan kiszűri az alacsonyabb státuszú férfiakat hogy ne kelljen rájuk sok időt pazarolni.

#7 Felhasználó nem aktív nighthawk

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87
Gender:Male Location:Hajdu-bihar megye Interests:testépítés,utazás,küzdősportok,táplálkozáselmélet,túrázás,

Elküldve: July 11 - 09:26

Vidéki vagyok,ez az összefoglaló nagy segítség. Ha pestre megyek majd erre támaszkodom inkább,mint az ismerőseim véleményére.
Nekem mindenki azt mondta,a Rio elit hely oda nehéz bejutni stb. Erről mi a véleményetek?
Ismerősöm szockörével volt a K2-ben egy hónapja. Azt mondta,hihetetlen jó hely de mivel csaj így csajozás szempontból semmit nem tudtam meg tőle. Mi a véleményetek a helyről?

És egy bónusz-kérdés:
A 13-17 évesek hova járnak pesten? Vagy csak vidéken divat hogy velük van tele a disco? :D

#8 Felhasználó nem aktív Magic Life

• .
Hozzászólás:
 211

Elküldve: July 11 - 14:56

RIO valóban elit hely, de nem annyira, hogy ha igényesen vagy felöltözve ne engednének be.
Azt érdemes tudni, éjfélig ingyenes, utána 1000 pénz. Egy tánctér van, ami jó nagy, és ülő szettekből is akad bőven.
Szóval csak ajánlani tudom.

Ellenben a K2 egy hatalmas trágyadomb. Kimondott techno partik vannak. Ez egy raktár épület.
Sötét, büdösödő falak, igénytelen összekoszolt foteleket. WC higiéniátlan. Csúnyán fogalmazva leprafészek. Nem ajánlom semmi estre sem.

Azt gondolom, egy 13 éves még ne járjon disco-ba. A 17 éves meg bárhol megtalálható.

Metró kicsit riasztó képet festet a hajógyáriról. Tisztítanám:

Bed Beach:

legnehezebb terep. Komoly üzletemberek, még komolyabb csajok. Leginkább HB9+, de ha ügyes vagy, szóba áll Veled.

BudNight:

kb 3 hete nyílt. Eddig alig volt benn bárki. Hűsölni jó. :D

Dokk Beach:

rengeteg a feka. Nem cigó, nigger. Ha jó vagy, se perc alatt be lehet csajozni.

Dokkoló:

való igaz, több a pasi, mint a csaj. Olyan átmeneti hely. Hajó tetején több a Nő.
Tény itt sokat drogoznak a WC-ben. De nem kötegszik senki, barátságosak. Ha meglök elnézést kér.
Nem tapasztaltam semmi indiszkrétet, pedig 1 éve rendszeresen ide járok

Puerta Salsa:

még sose voltam. Látásból a csajok jók, a zene spanyolos. Csak ilyen táncot ismerőknek ajánlom.

Sláger terasz:

Legkönnyebb terep. Egyezik a M2 retro termével. Inkább korosabb csajok.

Coronita:

Igen, drog világ. Múlt alkalommal 15 percen belül 3 lány is megszólított van a füvem.
Itt ismerkedni csak úgy lehet, ha meghívott a csajt valamire. Amúgy esélytelen!

#9 Felhasználó nem aktív csaklik

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 81

Elküldve: July 12 - 20:42

M2-őt nagyon lehúzzátok, pedig kezdőknek, és előparty helynek tökéletes!

ROMKERT-ről nem beszéltetek!
Erzsébet híd budai hídfő! Ide jár az ELIT! ALFÁK gyülekező helye. 20-30 as korosztály.
Nehéz! Tánctér esélytelen. Nagy a törzsközönség és nagyon sokan ismerik egymást. kicsit házibuli feeling.
Sok sportoló, szép és értékes csaj van.
Bed-beach és romkert a legnehezebb terepek egyike.

#10 Felhasználó nem aktív Craig

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 148

Elküldve: July 13 - 18:08

Mikor mi a RIOban voltunk Henryvel, egyáltalán nem kértek belépőt pedig 2 óra volt, és nem is voltunk jól felöltözve.

#11 Felhasználó nem aktív Metró

• .
Hozzászólás:
 582

Elküldve: July 14 - 08:47

A Bed valóban egy elit hely, de a Rió már egy éve is a cigányok gyülekezőhelye volt. Felülnek a nyolcker mélyén a villamosra a Blahánál, aztán pont a ott teszi le őket, ahol aztán ingyen be vannak engedve. Az igaz hogy sokan ingbe járnak oda, de attól még trógerek. Nemhogy nem elit hely, épp ellenkezőleg.
"Az M2 kezdőknek tökéletes" ez is szerintem egy nagy butaság már bocs. Kezdőknek az a tökéletes, hogy egyes ülő vagy álló settel kezdeni. Például metró, park, stb. Ha az már megy és onnan tud day2-ket, meg kclosokat, fclosokat alakítani, akkor később mehet a 2-es set. Ez szerintem így logikus. Azt ehelyett sok "mesterpua" leviszi a kezdőket az M2-be úgy, hogy még az egyes set sem menne nekik, ehelyett ott nyisson meg sokszor AMOG, legalább kettes seteket, egy olyan terepen ami hemzseg a konkurenciától, részeg agresszív fiúktól, irigy csúnya barátnőktől, feszülség van, hangos a zene, irtó meleg van stb.

Szerkesztve Metró által: July 14 - 08:50

#12 Felhasználó nem aktív Magic Life

• .
Hozzászólás:
 211

Elküldve: July 14 - 11:10

Romkert valóban kimaradt az összesítésemből, pedig igen csak ajánlatos!

ROMKERT:

Helyszín: Erzsébet híd, budai oldal
Megközelítés:
- Keleti: M2: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
- Nyugati: 4-6: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
- Déli: M2: Blaha Lujza tér, 7: Rudas Gyógyfürdő
Buli napok: hétfő – szombat
Életkor: 18-40
HB szint: 8-10
Terep nehézségi szint: 9

Megtalálható a 20-30-ig minden korosztály. A túlnyomórésze az idősebb 30-as korosztályt képviseli.
Tánctér tömött, zsúfolt, kinek ettől könnyebb, kinek nehezebb terep. Mivel sokan vannak, kiszorulnak
az utca felőli részre. De tán sokan szándékosan kinn is maradnak. Exlusiv csajok pedig így fognak magunknak pasit. Múltkor egy dögös bige egyedül táncolt, így hívva fel magára a figyelmet, tán K volt. :D

Összesítve egyik legnehezebb terep, csak úszóknak. :D

M2. Egyetértek kezdőknek a legjobb választás. Fogalmazzuk úgy, én is itt kezdtem. Pedig már akkor sem voltam kezdő nyitásban. Azt gondolom bármennyi is itt a (top)-pua, nem hiszem bármit is számítana nyitásgyakorlásnak. Sőt, az vélem mivel zárt hely sokkal könnyebb, mint pl. Westend. Hiszen egy esti szórakozóhelyen a lányok fel vannak készülve, hogy megnyitják őket, ellenben egy Plázában, ez váratlanul érik őket, s ebből kifolyólag másként reagálnak egy-egy "nem oda illő" nyitásnak. pl. Hogy szaporodnak a teknősök?

#13 Felhasználó nem aktív nighthawk

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87
Gender:Male Location:Hajdu-bihar megye Interests:testépítés,utazás,küzdősportok,táplálkozáselmélet,túrázás,

Elküldve: July 14 - 13:07

" RIO valóban elit hely, de nem annyira, hogy ha igényesen vagy felöltözve ne engednének be.
Azt érdemes tudni, éjfélig ingyenes, utána 1000 pénz. Egy tánctér van, ami jó nagy, és ülő szettekből is akad bőven.
Szóval csak ajánlani tudom.

Ellenben a K2 egy hatalmas trágyadomb. Kimondott techno partik vannak. Ez egy raktár épület.
Sötét, büdösödő falak, igénytelen összekoszolt foteleket. WC higiéniátlan. Csúnyán fogalmazva leprafészek. Nem ajánlom semmi estre sem.

Azt gondolom, egy 13 éves még ne járjon disco-ba. A 17 éves meg bárhol megtalálható."

Értem,köszi a választ és a segítséget :D

#14 Felhasználó nem aktív STAR

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 39

Elküldve: July 16 - 20:59

A Morrison's 2 és egyéb benti helyek nagyon melegek most nyáron.

--------------------
starvagyok.blog.hu

#15 Felhasználó nem aktív crush

Hozzászólás:
 21

Elküldve: July 22 - 16:05

Üzenet megtekintéseIdézés: STAR - Dátum: July 16 - 22:59

A Morrison's 2 és egyéb benti helyek nagyon melegek most nyáron.

Én úgy emlékszem, az M2 legnagyobb táncterén szokott lenni klíma vagy vmi légbefúvás

Szerkesztve crush által: July 22 - 16:05

#16 Felhasználó nem aktív Rocco

• .
Hozzászólás:
 874

Elküldve: July 29 - 00:17

anno volt egy érdekes írás a Play-ről:

http://forum.pua.hu/t1364-play-party/

--------------------
To meet everyone and everything through stillness instead of mental noise is the greatest gift you can give to the Universe. (Eckhart Tolle)

assume attraction
assume rapport

#17 Felhasználó nem aktív Magic Life

• .
Hozzászólás:
 211

Elküldve: July 31 - 01:41

Egy új szórakozó helyet látogattam meg ma:

ÖTKERT:

Helyszín: V. Zrinyi u. 4
Megközelítés:
- Keleti: M2: Deak tér, M1: Bajcsy Zsilinszky út
- Nyugati: M2: Kossuth Lajos tér, gyalog
- Déli: M2: M2: Deak tér, M1: Bajcsy Zsilinszky út
Zenei stílus: retro, vegyes
Életkor: 25-40

Klubról:

hasonló, mint az M2, viszont a kerthelység kb. 3x nagyobb. Egy kisebb terem, ahol igazábol beszélgetni, és inni lehet, és két külön rész van. Zene elmegy, de inkább pocsék, a hangzás meg egyenesen kukába való. Érdemes korán menni, mert nagyon sokan vannak, de ami előny, már az utcában is lehet ismerkdeni. Az egész Bazilikával szembeni útszakaz ez, és bizony jó paradicsom... Egy próbát megér :D

#18 Felhasználó nem aktív Rocco

• .
Hozzászólás:
 874

Elküldve: August 4 - 23:49

aki Bed Beach-re akar menni vagy hasonló helyekre, annak ajánlom ezt az írást:

http://forum.pua.hu/...eni-meg-nem-is/

--------------------
To meet everyone and everything through stillness instead of mental noise is the greatest gift you can give to the Universe. (Eckhart Tolle)

assume attraction
assume rapport

#19 Felhasználó nem aktív crush

Hozzászólás:
 21

Elküldve: August 9 - 16:31

Hajógyárin, a különböző helyszínek (pl. Bed Beach-Dokk Beach) között lehet 1 belépővel vándorolni, vagy újat kell váltani minden egyes helyen?
Ha lehet, ez arra is vonatkozik ha ingyen jutottál be (23.30 előtt, stb.)?

#20 Felhasználó nem aktív Magic Life

• .
Hozzászólás:
 211

Elküldve: August 9 - 19:50

Üzenet megtekintéseIdézés: crush - Dátum: August 9 - 18:31

Hajógyárin, a különböző helyszínek (pl. Bed Beach-Dokk Beach) között lehet 1 belépővel vándorolni, vagy újat kell váltani minden egyes helyen?
Ha lehet, ez arra is vonatkozik ha ingyen jutottál be (23.30 előtt, stb.)?

Hajógyárin csak pénteken a Dokkoló és Puerta Cafe ingyenes. Minden egyéb 1000 Ft/szórakozóhely. Igen, ha bemészmég ingyenes időben, és majd kijössz késöbb, utána már csengetned kell.

Nagyon ajánlom a kővetkező helyet:

Jégkert:

Helyszín: Varsányi Irén u. - Mammuttal szembeni levő autóbusz pályaudvar
Megközelítés:
- Keleti: M2: Moszkva tér
- Nyugati: 4-6 villamos: Széna tér
- Déli: M2: Moszkva tér
Zenei stílus: beülős beszélgetős hely, viszont...
Életkor: 16-30
HB szint: 7-10

Tavaly voltam sokat itt. Csupa csupa Rihanna külsejú csajok vannak, érdemes lenézni!

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2