Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Szeged-Szöreg Rózsafesztivál 2010.06.25-27. - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Szeged-Szöreg Rózsafesztivál 2010.06.25-27. wingre lenne szükségem, fun,csajozás,fesztivál

#1 Felhasználó nem aktív sing-er

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 55
Gender:Male Location:Szeged Interests:csajok,buli,kocsmázás-ismerkedés,versek,disco

Elküldve: June 24 - 08:09

Hali!

Híresek nagyon a szegedi fesztiválok is, pl. Sör-,Borfesztivál, SZIN... Szőregnek a sajátja volt éveken át a Rózsafesztivál, de mostanra a környező települések is be lettek vonva(Tiszasziget, Kübekháza..). A porgram itt található: http://szoreg.hu/page.php?54 Én általában eddig a felvonuláson vettem részt, meg este familyvel kimentünk dáridóba nézelődni és szúnyogokat csapkodni.

Arra gondoltam, mivel nincs olyan ismerősem akivel tudnék csajozni, hogy itt invitálnék meg valakit, akivel ketten terepeznénk (nappal+éjszaka). Ezt igazából a szegedieknek és a környéken élőknek ajánlom. A buli éjfél körül véget szokott érni általában. A pénteki és a szombati nap a legjobb, vasárnap már nincs semmi. Péntek este és a szombat délután-este ami esélyes. Végső esetben, ha megunjuk a fesztet, akkor bemegyünk Szegedre, ahol még csak most kezdődik az élet: JATE, Sing-Sing, SZOTE, Retro... (mivel én 16 vagyok, csak JATE és Sing-Sing jöhet szóba) Tehát Szeged és környékiek jelentkezését várom, akár mehetünk többen is(én Szöregi vagyok).
MSN/Email: greenbat@freemail.hu

Szép napot!
sing-er

Oldal 1 / 1