Ahoy!
Nem tudom, hogy van-e egyáltalán Békés megyében pua vagy, hogy mennyi, de ha mégis van és kedve lenne sargolni, vagy winget keres, az írjon ide.
Üdv: Lazlo
Békés Megye
Elküldve: May 24 - 09:07
Asszem, hogy én ide tartozom 
Üdv
Üdv
--------------------
[b][color="#FF00FF"]Itt járt:[size="2"][/size][/color][/b]
[color="#FFA500"][u][i][b][size="6"]Zsuszto[size="5"][/size][/size][/b][/i][/u][/color]
[color="#FFA500"][u][i][b][size="6"]Zsuszto[size="5"][/size][/size][/b][/i][/u][/color]
Elküldve: May 24 - 18:14
Na, örülök azért vagyunk egy páran:)!
Ha lenne kedvetek, egyszer jó lenne rendezni valami közös programot, legyen az nightgame vagy daygame. Mondjuk szerintem Csaba jó helyszín, szinte mindenkihez egyforma közel van. Várom az ötleteket!
Ha lenne kedvetek, egyszer jó lenne rendezni valami közös programot, legyen az nightgame vagy daygame. Mondjuk szerintem Csaba jó helyszín, szinte mindenkihez egyforma közel van. Várom az ötleteket!
Elküldve: June 6 - 11:31
Sziasztok! Szintén zenész gyulai vagyok!
--------------------
A fájdalom teszi az életet valóssá. - John Frusciante
Elküldve: June 14 - 14:56
Hali!
Legtöbbünknek itt a nyári szünet, ki kéne használni! Én még mielőtt még száműznének az ősök Szolnokra gályázni, szeretnék minél többet szórakozni
. Valakinek van kedve esetleg Csabán/Gyulán/egyéb helyen csinálni valamit?
Legtöbbünknek itt a nyári szünet, ki kéne használni! Én még mielőtt még száműznének az ősök Szolnokra gályázni, szeretnék minél többet szórakozni
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció