Sziasztok, arra gondoltam, jó ötlet lehet hétvégékre átruccanni a környező országokba (főleg Szlovákia, Horvát tengerpart, Erdély, de Prága is simán belefér). Ezeken a helyeken tömérdek iszonyú jó nő van, akik buknak a külföldi pasikra és nekem az a tapasztalatom hogy a szláv csajok közvetlenebbek és nyitottabbak a magyaroknál. Ezért beszédképes angol tudással szerintem végtelen lehetőségek és formás női lábak nyílnának meg előttünk. Az én kocsimmal mennénk, 1.6-os VW Golf, ez azt jelenti, hogy én + max 3 fő. Elvileg 4 is oké, de nem akarom szegénykémet nagyon megeröltetni. A benzinpénzt elosztanánk, így az minimális lenne. Olcsó szállás ezeken a helyeken korlátlan mennyiségben van, az interneten simán találni (akár családnál is). Az is megoldható, hogy előtte felvesszük a kapcsolatot az ottani magyarul beszélő PUA-kkal akik ismerik a terepet és együtt tolhatnánk.
Akit érdekel az írjon ide vagy PM-et.
Angolul Beszélő Puak Figyelem! külföldi sargolások
Elküldve: May 16 - 20:58
Ciao!
Öööö én pont ma gondolkodtam ugyanezen :-) Totál benne vagyok! Akár hol voltam idáig külföldön sokkal könnyebben ment a gém! Valahogy lazábban nyomom, mert tudom hogy nem ismer senki és amúgy is az előny mindig a "külföldi" srácnál van :-D
Asszem hozzá tudnék járulni a dolgokhoz a külföldi ismerőseimmel + logisztikában is -céges verda = no költség ;-)
Jövő hvégén pont dolgom lesz Horvátba...sajna emiatt nem fog menni a PUA találkozó :-( De legalább felmérem a terepet :-D
Szóval simán tervezhetünk vmi jó kis külföldi akciót!!! Ja és közben a seggünk is lát egy kis világot :-)
Öööö én pont ma gondolkodtam ugyanezen :-) Totál benne vagyok! Akár hol voltam idáig külföldön sokkal könnyebben ment a gém! Valahogy lazábban nyomom, mert tudom hogy nem ismer senki és amúgy is az előny mindig a "külföldi" srácnál van :-D
Asszem hozzá tudnék járulni a dolgokhoz a külföldi ismerőseimmel + logisztikában is -céges verda = no költség ;-)
Jövő hvégén pont dolgom lesz Horvátba...sajna emiatt nem fog menni a PUA találkozó :-( De legalább felmérem a terepet :-D
Szóval simán tervezhetünk vmi jó kis külföldi akciót!!! Ja és közben a seggünk is lát egy kis világot :-)
Szerkesztve flapjack által: May 16 - 20:59
Elküldve: May 16 - 21:46
Idézés: flapjack - Dátum: May 16 - 22:58
Ciao!
Na milyen jó akkor hogy beindul egy ilyen téma is! Valóban, a másik előnye az ilyen programoknak, hogy akik együtt utazunk, megismerjük egymást, összerázódunk. Az egészet egy nagyon jó bulinak kell felfogni, vár az élet és a csajok! Semmi elvárás, csak fun. Az utazás és az érdekes élet nagyon vonzó a nők számára, egy csomó "rutint" szül egy ilyen kirándulás.
Elküldve: June 19 - 08:45
Úgy látom ez a topic májusi, de engem érdekelne egy ilyen nyáron. Nekem is pozitív tapasztalataim vannak a szláv csajokkal kapcsolatban.
Elküldve: June 20 - 15:33
Idézés: seminatural - Dátum: June 19 - 13:34
Ok, nekem hétvége lenne jó, mert nyáron melózom, de nem a következő, hanem mondjuk az után. Össze kéne hozni még embereket. Meg kéne valaki, akinek van kocsija.
Kocsim van nekem, ez volt a témaindító írásomban is. Nekem is a jövő hét utáni hétvége lenne jó. Ha komolyan gondolod akkor már vagyunk ketten, még egy, max 2 ember jöhet. Pl nyomhatunk egy Prágát vagy Szlovákiát.
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció