Sziasztok!
Bács-megyéből szeretnék wing-el vagy wingekkel összeismerkedni. Főleg nightgame-re kellene partner, mert a hétköznapok elég fullosak nálam. 20-30 év közötti pua(k) jelentkezését várom, aki érti valamennyire a popszakmát. Az se baj ha többen vagyunk, de közös legyen a cél, és meglegyen a kellő elszántság.
Bács-Kiskun Megye egy jó wing kellene
Elküldve: August 25 - 19:01
Sajnos csak 18 vagyok... Ha érdekel a dolog, akkor írj, a strucc5@gmail.com-ra
Elküldve: March 2 - 15:24
Üdv!
Én is Bács megyében keresnék valakit, konkrétabban Kecskemét környékéről, aki benne lenne ilyen bulikban. Van egy barátom, aki elkezdett "oktatni", de más profik/amatőrök társaságában is kipróbálnám magam.
(18 éves vagyok, ha ez számítana valamit)
Addig is üdvözletem és minden jót!
Én is Bács megyében keresnék valakit, konkrétabban Kecskemét környékéről, aki benne lenne ilyen bulikban. Van egy barátom, aki elkezdett "oktatni", de más profik/amatőrök társaságában is kipróbálnám magam.
(18 éves vagyok, ha ez számítana valamit)
Addig is üdvözletem és minden jót!
Szerkesztve Vandam által: March 2 - 15:25
Elküldve: May 12 - 21:06
én is 18 éves vagyok, kecskeméti.
szerintem is össze kéne fogni, szeretném megismerni a helyi kolegákat, hasznos lenne együtt űzni az ipart.
írjatok emilt:
trial.adi7@vipmail.hu
szerintem is össze kéne fogni, szeretném megismerni a helyi kolegákat, hasznos lenne együtt űzni az ipart.
írjatok emilt:
trial.adi7@vipmail.hu
Elküldve: May 31 - 20:11
Sziasztok,
Kecskemét környékére keresek winget. Dióhéjban rólam: 33 vagyok. Jelezzétek, ha érdekel.
Csaó
Kecskemét környékére keresek winget. Dióhéjban rólam: 33 vagyok. Jelezzétek, ha érdekel.
Csaó
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció