Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Fejlődési Naplóm - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Fejlődési Naplóm Written by Stif

#81 Felhasználó nem aktív PuaWNBE

Hozzászólás:
 17

Elküldve: July 26 - 10:38

Végigolvastam a Badoo-gametől.
Cool story, mi a helyzet a leányzóval meg úgy egyáltalán? :)

#82 Felhasználó nem aktív Stif

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: July 26 - 11:33

Üzenet megtekintéseIdézés: PuaWNBE - Dátum: July 26 - 11:38

Végigolvastam a Badoo-gametől.
Cool story, mi a helyzet a leányzóval meg úgy egyáltalán? :)

Bár nem akartam írni erről (mert nem felszedés, az korábban megtörtént), de ha már így konkrétan rákérdeztél akkor pötyögök pár sort. LTR gyanús. Persze nem akarom elkiabálni. Viszont arról nem akarok írni hogy így randiztam meg úgy, mert annak semmi értelme, csak hencegés. Jelenleg azon „küzdök” hogy megtartsam a leányzót. Buszjegyen kívül egyéb kiadásom nem volt a lányra. :)

Tegnap voltam nála (megyek ma is), sütöttünk goffrit, filmezés, temérdek kino mindenhol, rávettem hogy buszozzon velem haza (saját költségén :D ), majd 2 perc múlva szállhatott fel ismét és go home, és ehhez hasonló állatságok. :D

Nightgame reportokkal nem tudok szolgálni, mert egyfelől kevés rá a keret, másrészt Jate épp költözik vissza, Szote meg bezárt véglegesen (mondjuk mindig is csak alternatíva volt). Augusztusban kinéz egy nyaralás, talán akkor tudok érdemi game-et tolni, ha akarok egyáltalán.

#83 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628
Gender:Male Location:Szeged Interests:labdarúgás, VW Golf & Passat, túlélési technikák, sportújságírás, blog, Tecktonik dance, house/elektroo/dance/trance music, csajok :)

Elküldve: August 1 - 11:25

45. bejegyzés – 2011.08.01., HÉTFŐ

Viszonylag régen írtam már ide (bár elkezdtem privát naplót is írni). Volt pár történés, meg egypár randi azóta.

Mivel elég részletesen lejegyzeteltem a fórumon (kezdve az online nyitástól, a netes beszélgetéseken keresztül, az első találkozón át, egészen az első csókig) hogy miként jöttem össze a jelenlegi barátnőmmel, ezért úgy döntöttem hogy közlöm a sztori „végét” is, mert így lesz kerek a történet. Ami utána jön, az már tényleg nem felszedés/pick up. Azért írom ezt a bejegyzést, mert úgy érzem hogy van benne tanulság, lehet belőle tanulni, esetleg fejlődni. Mindamellett ez (volt) az eddigi legjobb game-em, 10-es skálán 9-9,5 közé lőném be annak ellenére, hogy elkövettem néhány szarvashibát (vagy legalábbis én néha úgy éreztem belülről, viszont a lány azt mondta hogy egyáltalán nem voltam needy).

Egy hete vasárnap (jún. 24.) kicsit elbizonytalanodtunk, de sikerült jól kezelni a helyzetet és hétfőn már ott voltam náluk.

Kedden (júl. 26.) újabb mérföldkőhöz érkeztem. Megvolt nála az első ujjazás. Úgy volt hogy csak egy órára megyek át. Persze marha gyorsan elröppent az idő. Gyakorlatilag nem is csináltunk semmit, mert én el voltam pilledve teljesen. Így csak ölelgettem, csókolgattam, csókolóztunk és simogattam. Aztán csörgött a telefonom hogy mennem kéne. Gyors döntöttem, és mondtam hogy beviszem a központba, ott várjon meg amíg én átadom az autót. Ez meg is történt.

Sétáltunk vissza hozzájuk. Szóba jött a szombat, és mondta hogy neki már kész terve volt aznapra (ergo betervezte a szexet), így meglepődött mikor mondtam hogy még nem 100%. Felajánlottam hogy itt a remek alkalom egy közös Kinder tojás vásárlásra. :D Náluk a hintában ki is bontottuk. Aztán simogattam, mondtam hogy gyerünk be a szobájába. Eredetileg Showder Clubot akartunk nézni, de én nem tudtam figyelni 3 percnél tovább. Hardcore eszkaláltam. Fokozatosan eljutottam odáig hogy levetettem vele a melltartóját. De közben már izgattam a punciját a farmeron keresztül. Mindezt elütöttem azzal hogy szeretem megvizsgálni hogy minden megvan-e, illetve hogy nincs-e töke a menyasszonynak. Próbált ellenállni, bár nem valami meggyőzően, inkább csak szóba mondta. Szombatra tervezte be a szexet amúgy. Szóval én már alig bírtam magammal. Melltartó lekerült, teljesen beindultam. Játszottam a formás kis cicijeivel. Csókolgattam a hasát is, majd haladtam a puncija felé. Még a hintában megígérte hogy megmutatja a bugyiját, mivel észrevettem a masnit a melltartóján. Mondta a bugyiján is van. Kiderült, hogy azért nem akart eddig előttem átöltözni, mert olyan bugyi van rajta, ami gyakorlatilag mindent láttat. Ezekkel párhuzamosan le is tepertem, imitáltam hogy épp dugunk. Időnként ő is rásegített a csípőjével. Tudtam hogy már ő is be van izgulva. Elkezdtem az övét kicsatolni. Mondta hogy majd szombaton, mert most zavarja hogy otthon vannak a szülei és nem akarja hogy véletlen ránk nyissanak. Visszacsatolta az övét. Én tovább kényeztettem, cici, has, nyak, csókok, és ismét bepróbálkoztam. Kicsatoltam az övét. Aztán a nadrágja felső gombját, majd a zipzárját is lehúztam. Ekkor már csak egy patentos gomb választott el a borotvált puncijától. Kis rábeszélés után rávettem hogy gombolja ki (azért annyira nem kellett győzködni :D ). Elkezdtem simogatni, izgattam a csiklóját, ujjaztam stb. Előbb egy ujjal, majd bevetettem egy másikat is. Nedves volt odalent, közben láttam hogy néha a gyönyör hatása alatt van. Ismét letepertem, mellével játszottam és imitáltam ruhán keresztül a szexet. Alig bírtam visszafogni magam, nagyokat szuszogtam a fülébe. Játszott a hajammal, élvezte ő is a helyzetet. Később mégegyszer megujjaztam. Fokozatosan növeltem az intenzitást, majd egy pillanat alatt hirtelen abbahagytam, és mondtam hogy na ennyi volt. Felnevetett rajta. Kérdezgetett hogy az albiban van-e külön szobám, és hogy lesz-e lent valaki.

Ezután péntek estig freezout volt, amit szóvá is tett, szóval működött. Ekkor utalgatott rá hogy mi most kapcsolatban vagyunk, és hogy belemegyek-e.

Szombaton (jún. 30.) leutaztunk Szegedre. Már a buszon is jól elvoltunk, aztán elmentünk az albiba. Ott egy órahosszán keresztül ment a szokásos csók, kino etc., miközben ment a zene a háttérben. Aztán irány a Tesco. Bevásároltunk, majd elmentünk sétálni és pizzázni. A Tisza-parton megettük a pizzánkat, aztán elindultunk haza. Zene bekapcs, majd újból egymásra hangolódtunk. Egy idő után megszabadítottuk magunkat és egymást a ruháinktól, ám mielőtt még lekerültek volna a fehérneműk, kibontottuk a pezsgőt. Iszogattunk, és kényeztettük egymást. Végül melltartó le, majd megszabadítottam a bugyijától. Többit nem írom le mert fölösleges. Nem tudom neki mekkora gyönyört okozott a dolog, mindenesetre kapkodta a levegőt rendesen. Annyit tudni kell hogy állandóan dumál, viszont most feltűnően csöndes volt, és amikor kérdeztem tőle valamit, akkor csak annyit válaszolt, hogy „Szerintem most ne beszéljünk erről”, mindezt 3 levegővétellel.

Lay reportokat eddig sem írtam, jelenlegi állás szerint történjen bármi, a jövőben sem szeretnék (az okokat és miérteket megtartom magamnak). Ez az eset kivételt képezett.

Ennyi volt a nagy sztori, jelenleg arra koncentrálok hogy minél tovább fenn tudjam tartani ezt a kapcsolatot.

400. kommentnek ez meg is teszi. :)

#84 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: August 25 - 21:27

46. bejegyzés – 2011.08.25., CSÜTÖRTÖK

Még „adós vagyok” egy összefoglalóval. Nyaralás report.

Múlt héten (aug. 14.–21.) felmentünk a hegyekbe. :D Elvileg családdal, de igazából a két komámon kívül kis túlzással csak akkor láttam másokat, amikor ment az össznépi kajálás. Pár nap után feladtam, és kiköltöztem hozzájuk a teraszra aludni, hihetetlen cool volt. :lol: Egész napos program abból állt hogy döglődés, zabálás, medence, jakuzzi. Néha bebüffentettük a hangtechnikát a Golfban és kerültünk egy kört. :D

De hogy valami „értelmeset” is csináljunk, néha átugrottunk Egerbe menőzni kicsit. Hihetetlen állatok voltunk egész héten. Akkor gyerünk plázázni. Parkolóhely már megvolt, de merre is kéne elindulni? Hát hol máshol kérjünk útbaigazítást, mint a szemközti hentesüzletben. xD Néztek is kicsit, de simán elmagyarázták. Ja, poén hogy igazából csak egyenesen kellett menni előre. :lol: Ahogy beléptünk, padon ülő 2-3 csaj tekintete egyből ránk szegeződött, nem mintha bármi különöset csináltunk vagy tettünk volna. Gondolom mindenki ismeri a ha szemmel lehetne baszni nézést. Na mi pont ezt kaptuk meg. Vettünk pár cuccot, végigszaladtunk az értelmes üzleteken. Komám cipőt nézeget, mi várunk az üzlet előtt, közben egy másik üzlet eladócsaja keresi a tekintetem, csak mert odanéztem…

Volt egy nagyon faszacsávó a nyaralóban, az egyik ismerős kiscsajnak volt a bakja. Gyerek azt hitte hogy kemény, pedig mindenki rühellte. Nem aludhatott ott mert a házban amiben elvileg lakott volna, a többiek azt mondták hogy nem tűrik meg. Csaj apja kapásból azzal jött oda hozzánk amikor megérkezett (miután üdvözöltük egymást, ez volt az első mondata) hogy a lánya barátja városi gyerek, szóval ha lehetséges akkor ne verjük már meg. Igazából még ő is mondta hogy degenerált a srác, és még nem nagyon volt aki helyrerakta volna, azért olyan nagy a pofája. Falun ilyenért simán kapott volna már egy parasztlengőst, akkor nem volna ekkora tag. Ja, és Renátónak hívják, én meg elkezdtem Rómeózni. :D Haverom mondja hogy „Hülye, az Renátó.” Mire én: „Leszarom, én Rómeónak fogom hívni.” Lány apja is nyomta néha a Rómeó szöveget, tetszett. :lol: Tehát fizikailag nem bántottuk, viszont szarrá oltottuk és társaságban hangosan oltogattuk a fejét.

Kitaláltuk, hogy majd mi hárman elmegyünk bicajtúrára, mert kurva jó lejtők vannak. Nem baj hogy egyikünk se látott kerékpárt évek óta, sose használjuk szinte. Annyira belejöttünk, hogy már a faluban bementünk egy kocsmába egy sörre. Kocsmáros csávó jóarc (amúgy már ismerem látásból tavalyról is), látta rajtunk a láthatósági mellényt és magyarázta hogy merre érdemes menni, ha inkább lejtőket szeretnénk mint emelkedőket. Meg is fogadtuk a tanácsát, helyenként fel is gyorsultunk simán ~70 km/h-ra, izomjó volt. :D Második faluban ismét kocsma, kapásból kettő is. Első valami régi italozó, 70 alatt be se engedtek senkit. Csak mi voltunk fiatalok, még a kocsmáros néni is bőven 65 felett volt. Ránk néz, látta a sárga mellényeket, kérdi hogy „Ti meg miféle alakulat vagytok?” Mondtuk nem kell fosni, nem fogunk igazoltatni meg ilyenek.

Harmadik faluban nagyon fasza kis helyet találtunk. 40 körüli pultoscsaj úgy fogadott minket, mintha már vagy 10 éve ismernénk egymást (de igazából mindenütt így volt). Szinte flörtölt is velünk. Utolsó falun már csak áthajtottunk. 30 km kocsmatúrával összekötött tekerés nem is rossz.

Két nappal később csináltunk hasonlót, csak akkor nem ittunk és a hegyekbe mentünk fel földúton az erdőben. Kibaszott király volt, amikor néha csutkára fékeztünk és úgy is vagy 25-30-cal jöttünk le a lejtőn. 1-2 mp-re engedtem csak el a féket, egyből be is gyorsultam mint a fene.

Pesze esténként volt hogy kimászkáltunk és szétnéztünk a faluban. Olyan település, ahova nyaralni járnak az emberek (csomó lengyel van a környéken), tehát semmi pangás nem volt. Pénteken helyi pizzériában szokott lenni egész értelmes buli, el is mentünk a tanácsomra (tavalyról már tudtam). Állatkodtunk, srácoknak nem volt kedvük csajozni, nekem meg ugye nem lehetett. Azért dumáltam megint mindenkivel (fiúk-lányok), pörgettem nem egyet. Találkoztam 3 szegedi taggal (egyikük ismerős, öcsém csoporttársa, másikkal látásból ismerjük egymást, harmadik meg Petra, akivel tavaly ugyanitt kavartam, de emlékezett rám :D ) Hazafelé mondták hogy tiszta hülye vagyok. :D Azért hogy ne legyen minden fenékig tejfel, voltak gyengébb periódusaim is, amikor nagyon hiányzott barátnőm, beszéltünk is rengeteget telefonon.

Huszadikán ~6000-7000 ember biztos összegyűlt, Hooligans koncert meg minden ami kell a parasztvakításhoz. Hömpölygő emberáradat, mindenhol kocsik parkoltak, Porsche hogy élvezkedjünk meg sok-sok jónő. Tüzijáték ott volt, utána pizzéria buli. Hatalmas tömeg, mert mindenütt csak mulatós volt, egyedül itt toltak fiataloknak való bulit. Kidobó majdnem szétkapott egy civil rendőrgyereket még a bejáratnál, jót röhögtem. :D Nagy nehezen bejutottam, J. befizetett így az egyik kidobó intett hogy menjek. Többiek biztos utáltak is mint a szar amikor áttúrtam magam a tömegen. Tiszta VIP belépő. :P Bent jót partyztunk, kellett már a tánc (mert az azt megelőző napot leszámítva utoljára június végén bulizgattam). Voltak széplányok, pörgettem is. Mellettünk két szemrevaló hölgy, ránéztem J.-re, kérdeztem tőle hogy melyiket foglaljam le hogy tudjon a másikkal kezdeni valamit. Mondta hogy a magasabbikat. Oké, úgyis az jött be (bár lelkiismereti okokból meg se fordult a fejemben hogy bármi érdemlegeset is csináljak vele :lol: ). Megpörgettem egyszerre mindkettőt, egyiket még azzal a lendülettel lepasszoltam J.-nek, és beálltam a két csaj közé hogy még véletlen se tudjanak egymással kommunikálni. Csak a kezét fogtam meg, kb. lakodalmas tánc style-ban toltam + pörgettem. Semmilyen testi kontaktot nem akartam, mert nincs rá igényem más lányokkal. Pedig simán beadta volna a derekát, mert amúgy beszéltem vele és folyton IOI-olt. Mondtam hogy nem szabad mert én házas ember vagyok, erre vigyorgott és mondta hogy „Na persze!” Láttam hogy J. nem nagyon haladgat, elég visszafogott volt pedig nem ilyen szokott lenni. Oké, lassan induljunk haza. Lányoknak még adtam 2-2 puszit, vigyorogtak mint tejbetök.

Nagyjából kiemeltem a lényeget a nyaralásból. Szerintem adta (leszámítva amikor kegyetlenül hiányzott barátnőm és jobb szerettem volna magam mellett tudni).

#85 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 18 - 19:16

47. bejegyzés – 2011.09.18., VASÁRNAP

Szerkesztve Stif által: September 18 - 19:18

#86 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 19 - 12:56

48. bejegyzés – 2011.09.19., HÉTFŐ

Az újrakezdés korszaka, pontosabban valami új kezdetének az időszaka.

CAUTION: Ebből ti sokat nem fogtok tanulni (nem is az a célja), tulajdonképpen magamnak írom mert itt a helye. Továbbá nem kell meglepődni, ha a begyezést „a volt barátnőm így, a volt barátnőm úgy…” elemekkel lesz tele.

Na igen. Szépen egybevágtak az események. Egy fasza kis gyors lefolyású betegséget sikerült összeszednem pénteken, aminek meg is lett az eredménye: nem tudtam utazni szombat este a volt barátnőmhöz. Tudom hogy nem ez az igazi oka a végkifejletnek. Tehát vasárnap estére már makkegészséges állapotban voltam. Aztán ugye ott volt hogy másnap, azaz ma egy teljesen új hét kezdődik. Még az ominózus eset előtt elhatároztam hogy hosszú idő után leutazok Szegedre. Legutóbb június végén garázdálkodtam a városban (leszámítva azt a két éjszakát, amit a volt barátnőmmel töltöttünk együtt ott, illetve azt a jópár délelőttöt, amikor a II-es kórház szájsebészetén időztem). Az már csak vicc és belemagyarázás, hogy épp tegnap este akartam amúgy is lecserélni az ágyneműmet. :lol: Amolyan NHL-es módra (mint aki Stanley-kupa döntőre készül :P ) iszonyat szép szakállat sikerült növesztenem, természetesen a borotválkozást is hétfőre időzítettem. Ekkor még nem volt semmi sem lejátszva. De azért már benne volt a levegőben hogy itt valami készülődik.

Tehát. Szinte előre borítékolható volt hogy a dolog nem lesz működőképes (részben külső tényezők miatt is), ennek ellenére megpróbáltuk, hátha alapon. Annyira nem ért meglepetésként a dolog. Igazából éreztem hogy valami nagyon nincs meg. Felhívott, próbáltunk nem tudomást venni a dologról. Beszéltünk olyan 20 percet hogy kivel mi van stb. Aztán 5 perc múlva visszahívtam (aztán visszahívattam magam :D ), mert átfutott az agyamon hogy ezt meg kell beszélni. Tehát ha úgy vesszük én kezdeményeztem, illetve én voltam az irányító szerepben. Békés volt a dolog, szegény nem akart megbántani, ezért kellett nekem az irányító szerepet felvállalnom.

Viszont és de. Kurva sokat kaptam ettől a kapcsolattól, tanultam belőle, előnyömre változtam benne. Ezt persze már közben is tudtam és tudattam is. Túl nagy hibákat nem követtem el, illetve nagyjából átlátom a helyzetet.

A „mindig hagyd ott jobb állapotban, mint ahogy rátaláltál” elvet talán csak részben sikerült teljesítenem. Sokat adtam neki. Mondta hogy alapjaiban megváltoztattam benne a férfiakról kialakított képet. Közölte hogy igen érdekes személy vagyok, ilyennel ő még nem is találkozott tulajdonképpen, és amikor együtt voltunk, akkor mindig jól éreztük magunkat, kedvelte a társaságomat. Vagyis az egymástól külön töltött idő volt az, ami miatt nem tudott közel kerülni hozzám. Azt is tudom hogy eddig nem bántak túl jól vele a korábbi barátai, meg szeretethiányos és sok-sok törődést és odafigyelést igényel. Ha meg viszonylag ritkán tudunk találkozni, akkor ez nehezen kivitelezhető.

Idevágó fantasztikus idézet, „[…] soha nem dőlhetsz hátra, bármit is értél el, azt meg is kell tartanod.” Mondjuk ezt közben is tudtam, dolgoztam is rajta, viszont nem alakult ki az a mértékű kötődés, aminek ki kellett volna.

Az események után a „megújulás” jegyében úgy döntöttem hogy amolyan szimbolikus jelentésképp ismét levágom a hajamat (eredetileg fodrászhoz akartam menni új fazonért, de ez most nagyon idevág). Visszatértem a kapcsolatom előtti stílusomhoz, és természetesen a fülbevalóm is ismét előkerül. Egyfajta szimbólumként kezeltem azt is, gyakorlatilag azóta nem is hordtam.

Mondanám hogy nagyon szomorú vagyok etc., de szerintem nagyon jól kezeltem a helyzetet, és bár biztos hiányozni fog valamilyen szinten, de van olyan erős a személyiségem hogy túl tudom tenni rajta magam (ergo egészséges keretek között játszódik le bennem minden és elég intelligens vagyok ahhoz hogy ne reagáljak túl semmit, sem alul).

Na és akkor célkitűzések:
munkahely
kondi, már úgy kb. 500 ezredik alkalommal is; sajnos még mindig nem biztosított minden feltétel ahhoz hogy bele tudjak vágni és értelme is legyen, de most állok a legközelebb ahhoz hogy ténylegesen el is kezdjem
párkapcsolat(ok) kialakítása, azok minél hosszabb ideig történő megtartása; eddig úgy féltem tőle mint a tűztől (illetve nem volt rá igényem), viszont most belekóstoltam kicsit és egész megtetszett a dolog (nem mindenáron, de aki kezdeményezi és nekem is megfelel, azzal bátran belevágok)
• sok-sok nightgame, amik elsősorban a bulizásról fognak szólni, mint ahogy gyakorlatilag eddig is szinte mindig

Szerkesztve Stif által: September 19 - 13:24

#87 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 22 - 15:38

49. bejegyzés – 2011.09.22., CSÜTÖRTÖK

Kezdésnek gyorsan még két cél, mert ezek legutóbb kimaradtak: kőgazdagnak lenni :D (na jó azért ez félig meddig csak poén, bár el tudnám viselni…) és ha már megvan a Golf 2 vr6, akkor egy 750-es GSX-R mellé.

A felejtés feldolgozás jegyében leugrottam Szegedre hétfő (szept. 19.) délután (meg amúgy is tervben volt). Már odafelé úton összefutottam két ismerőssel, ők jöttek oda hozzám a szemközti buszmegállóból. Ennyit a szocializációról. :P

Szegeden nagy bánatomban vettem is gyorsan pár új göncöt magamnak. Kicsi a világ, rövid időn belül 2 ismerősbe is sikerült belebotlanunk. Jött egy random ötlet, hogy menni kéne Retroba bulizni. Helyben pozitívan csalódtam. Igazából csajozás szempontjából semmi maradandót nem alkottam, egyáltalán nem is volt célom (nem, nem kifogás és ál-indok :D ). Van egy mondás, miszerint „ne hozz döntést ha mérges vagy és ne ígérj semmit ha jó a kedved” (hát nem pont így hangzik, de ez a lényege). Ennek fényében nem is fojtottam a bánatomat más nők mellébe társaságába, semmi kedvem sem volt hozzá (nőzni nem volt kedvem, partyzás az nagyon ment és élveztem :) ). Kedvtelen pasi meg nem fog vonzalmat generálni. Még kis idő és régi fényemben fogok tündökölni, aztán 100%-os állapotban tudom belevetni magam a dologba. Addig viszont nem látom értelmét.

Buliban találkoztunk egyik volt csapattársammal. Kicsit dumálgattunk, megörültem neki. Aztán épp ültem egy bárszéken, amikor egy cigizős srác elindult felém, láttam hogy a hamutál miatt így azt betoltam középre hogy odaférjen ő is. Ezzel meg is törtem a jeget (nem, nem pasiztam :lol: ), váltottunk pár mondatot. Természetesen ő mutatkozott be nekem, majd jöttek a haverjai és azok is. Kb. mintha valaki lennék ott, pedig akkor voltam életemben először. Nem mindegy hogy milyen az ember testbeszéde. Innen meg már csak egy lépés csajozásra levetíteni a szocializációt (lényegében tök ugyanarról szól a két dolog). Jó testbeszéd kell, nyugodtság, higgadtság, kicsi flegmaság.

Később tánctéren kiszúrtam egy gyereket, tudtam hogy hova valósi mert látásból ismertem. Hátbaveregettem, kérdeztem hogy oda valósi-e ahová gondolom. Mikor kimondtam, hatalmas vigyor ült ki az arcára, tisztára meglepődött hogy én honnan ismerem, vázoltam röviden, bemutatkozott előre stb. Vicces amikor neked mutatkoznak be előre az emberek, holott te nem is akartál bemutatkozni amúgy csak dumálni. Vagy csak én vagyok ennyire szociális (kétlem, ez a normális kb.), vagy mások csinálnak nagy problémát az egészből, holott ez marha egyszerű.

Jövő héten partyszezon, lakótárs avató albibuli és Jate minden mennyiségben Progival stb.

#88 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 27 - 19:45

50. bejegyzés – 2011.09.27., KEDD

Sokmindent összeírok most, mert relatíve mozgalmas és intenzív volt az elmúlt pár nap. :)

Tehát. Úgy döntöttem, hogy kibővítem a profilomat online game-mel is. :D Viszont ezzel még várok néhány hetet, mivel egyes technikai feltételek nem biztosítottak teljes mértékben, úgy meg nincs értelme hogy tolok egy jó kezdést de nem tudom randira vinni a dolgot, illetve most nightgame áradatok jönnek, tehát nem vagyok rászorulva annyira.

Szentesipeti is több barátnőjét netről szedte össze, tehát mégse lehet az annyira szar terep mint egyesek állítják. Főleg hogy még afc-ként is volt nem egy (afc-hez képest) jónak mondható próbálkozásom szemrevaló lányoknál.

Vajmi kevés tapasztalatom ellenére egy egész jónak mondható alapstruktúra már megvan, amivel lehet annyi érdeklődést (vonzalmat?) generálni online, hogy az elég legyen egy találkozóhoz. Onnan meg már csak rajtam múlik hogy mit hozok ki belőle. Ezen viszont nem parázok, mert tisztában vagyok a képességeimmel. :P Még annyi hogy írok magamnak egy összefoglalót erről az alapstruktúráról amiben összeszedem a főbb sarokköveket, ebből már könnyű lesz építkezni. Így leírva pofonegyszerűnek hangzik (és az is lesz).

Aztán. Tegnap este ismét nightgame. Előtte albiban tartottunk egy kis összejövetelt. Már ott elkezdődtek az események. Még június végén írtam hasonlóról, gyakorlatilag ismét öcsém csoporttársaival alapoztunk (fiúk-lányok). Egy ideje sikerült „beépülnöm” közéjük, nem kezelnek „idegen testként„”, haveri körhöz mindenképpen hozzátartozok. V.-ről már írtam legutóbb is. Lányokat táncoltattam a szobámban, B.-vel jóba vagyok, barátját is ismerem és igazából a szeme láttára lötyögtünk. :D Aztán elindultak a nagy masszásrohamok. V. felajánlotta hogy megmasszíroz engem is. Igazából álltam, javasoltam hogy gyerünk át egy másik szobába (villanyfénynél, nyitott ajtónál stb.) Mocskos jól masszíroz! Talán kérdezte is hogy mit kap érte, mondtam egy puszit, mondta hogy ezért minimum három jár. Oké, megkapta. Persze táncoltam vele is, aztán egyszer elkezdett hisztizni hogy fogjam vissza magam (már nem tudom miért), meg hogy ne nyomuljak, kb. ez volt az üzenet. Én lényegében lefikáztam hogy kurvára nem akarom felszedni, kicsit sokat gondol stb. De látom rajta hogy ha egyedülálló lenne, már júniusban megkaphattam volna. Meg most is úgy gondolom hogy jó pasinak tart és van valamilyen szintű vonzalom. Ezt bizonyítja az is hogy kikeresett egy Tecktonik zenét és átjött hozzám másik szobába hogy mutassam már meg hogy hogyan kell erre táncolni, és páran engem néztek hogy hogyan táncolok. Aztán meg kérte hogy tanítsam őt is. Jate-ba amikor a színpadon táncoltam, akkor meg ott legyeskedett körülöttem, persze én büntettem és ignoráltam, észre se vettem és leszartam. Talán egyszer ha megpörgettem, de nem foglalkoztam vele. Mindenesetre a húzd meg-ereszd el játék megy, nálunk a vodka-narancsát is behúztam stb. Nem nagyon mond ellent nekem, viszont a barátja nagy visszatartó erő és nekem amúgy sem érne meg ennyi energiabefektetést amikor számtalan egyedülálló csinos és jófej csaj szaladgál mindenfelé, akiket könnyebb befűzni.

A buli jó volt, az új Jate nem rossz, bár igazán még nem sikerült kiismernem a helyet. Bent táncikálás, közben múlt hét hétfő után ismét összefutottam P.-vel (volt csapattársam). Dumáltunk kicsit, mindig felüdülés belebotlani egy ismerős arcba. :D M.-mel (haver) kiültünk a folyosóra. Betalált minket egy srác, kiderült hogy londoni, sajnos nem túl jól beszélek angolul (szóban és írásban sokmindent megértek), de azért megértettük magunkat. Jópofa volt hogy minket nyitottak be. :) Aztán megláttam egy srácot a személyzetből akivel korábban már kétszer is beszélgettem, ráköszöntem, kicsit dumáltunk aztán léptem tovább. Később ugyancsak a folyosón megláttam egy lányt. Látásból „ismertem”, tudtam hogy tesóm csoporttársa. Oda is mentem hozzá pusztán a szocializálódás miatt (tényleg kurvára nem akartam tőle semmit csak ráköszönni). Szeretek olyan emberekhez odamenni akikről én kb. tudom hogy kicsodák de ők nem ismernek.

Nyitás pofonegyszerű: „Szia! Te föcis vagy ugye?”
Csaj: „Igen.”
Én: „Akkor tudom ki vagy. Öcsém csoporttársa. Te vagy a Zita.”

A történethez hozzátartozik hogy épp egy sráccal beszélgetett. Nem tudom hogy ismerték-e egymást vagy épp akkor akarta befűzni, mindenesetre nekem fel se tűnt hogy a srácot mikor ütöttem ki a nyeregből. M. is ott volt velem, hárman leültünk egy asztalhoz. Beindult a game, hülyítettem hogy feleségül veszem, 3 gyerek és kapunk szoctámot, ő fog eltartani, és igazából M. az élettársam de tudja hogy nőkkel csalom (fiú amúgy :D ), és köztünk igazi érzelmek vannak és ez nem befolyásol semmit stb. Meg hogy tud-e főzni etc. Minden „jó válaszért” jutalmat kapott. Akaratlanul is ölelgetni kezdtem, karolgattam. Tud főzni, „Ó nagyszerű, kapsz egy puszit” és már nyomtam is. Aztán betévedtünk a tánctérre, megtáncoltattam. Forgolódott, elölről-hátulról. Láttam hogy mehet a csók. Őszintén szólva nem az esetem, illetve a teste az ínyemre lett volna, viszont az arca nekem nem jön be. Tehát smárolás. Sajnos ismét igazolódott a rossz tapasztalatom, hogy a lányok többsége nem tud csókolózni! Ha valakinek van ellenvéleménye, jelezzétek. Vagy csak én futottam bele mindig ezekbe a csajokba. Erotikus, energikus, szexi, vonzó és érzéki csók alatt sok lány szerintem azt érti hogy egyből „szenvedélyesen” letámadja a pasit és már dugja is le a torkát, a nyelve meg ficánkol mint a partra vetett hal. Nálam már csókból megmondom hogy ki az akinek komolyabb esélye van. Mert ebből simán le lehet szűrni. Eddig összesen 2(!) olyan lánnyal találkoztam, akinek valóban édes volt a csókja. Ebből az egyik az exem. Jó csók alatt annyit értek, hogy olyan mint az előjáték. Fokozatosan épül fel, egyre jobban bevadul. Elején még csak szájrapuszi, játszadozás, nyelvvel ajkak izgatása, a másik ajkának a szopogatása, aztán a nyelves rész. De lehet nekem vannak nagy elvárásaim. Mindenesetre ha hónapokkal ezelőtt valaki ezzel a szöveggel jött volna hogy majd ezen fogok „problémázni” ahelyett hogy örülnék, akkor biztos kiröhögöm és elküldöm a jó kurva édes anyjába. Változnak az idők na. De legalább megy a fejlődés. Ami régen elég volt, az most már nem kielégítő és esetenként kevés.

Tánc közben kiss után ment az ölelkezés. Ezt felhasználva haladtam a kino eszkalációs létrán. Már csak a mellek és a combok köze nem volt meg. Nem igazán engedte, nem akart kurvának tűnni.

Újdonsült „barátnőm” kitalálta hogy ő már menni akar. Oké. Kiültünk egy padra. Én igazából nyomtam a szöveget egyfolytában. Csaj egy óra alatt 10 mondatot ha beszélt. Mondta kicsit lesokkoltam, jó a stílus na. :D Kérdeztem nyomulok-e, mondta hogy egyáltalán nem. Kurvára természetes az egész, nem érzem magamtól idegennek. Azért volt egy nagyon durva mondata: „Igazából én már tavaly kinéztelek ám magamnak.” Gondoltam az köszi. Vagyis itt ugrott be hogy valószínűleg többet is el tudna képzelni (én persze nem, mármint kapcsolatot semmiképpen, sőt fb-nek sem húznám be; akkor este viszont benne lettem volna egy menetben). Hát ő megy haza. Rendben, hazakísérem. Többször elmondta hogy nem fog felhívni magához. Én magabiztos mosollyal csak annyit mondtam hogy oké. Elcseszte ha többet akarna mert akkor megkaphatott volna, ennél többet viszont nem tudna kihozni a dologból, vagyis túltaktikázta. A bejáratnál elismételte hogy nem fogok nála aludni. És aminél majdnem eldobtam az agyam: „Na kíváncsi vagyok hogy hogyan fogsz randira hívni a héten.” Nem ígértem semmit. Sőt megmondtam hogy valószínűleg sehogy mert egyfelől nem szoktam randizni (az olyan „félelmetesen” hangzik és nyomás van az emberen miatta az általánosan hozzá tartozó elvárások miatt), maximum találkozok valakivel. Meg amúgy is csak mutatóban szoktam Szegeden lenni mostanában. Nyíltan nem mondtam ki hogy nem lesz itt semmiféle randi, de azért utaltam rá hogy ne tartson kőbunkónak. Ebből az estéből ennyi volt a maximum (volt még egy pörgetésem, ment el mellettem egy csaj, megragadtam pörgettem, utána az arcán a meglepődés és az öröm jelei voltak felfedezhetőek, és jött az „éhes kutya vs. etetőtál nézés”; amúgy első blikkre jó nőnek tűnt), főleg hogy kicsit túllőttem a célon és alig bírtam elindulni otthonról mert a vacsora mocorgott. :D És nem, nem az alkohol miatt alakult így az este, mert mire odaértünk, a sétától és a friss levegőtől kitisztult a fejem, ergo nem voltam részeg. Meg én józanul is így csinálom, nekem ilyen a stílusom.

Na majd legközelebb valami komolyabbat próbálok alkotni. Egyébként újabban (tavasz vége-nyár eleje óta) mindig csurran-cseppen valami. :) Mondjuk jó lenne egy másik kapcsolat, addig viszont formában tartom magam és flörtölgetek.

#89 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 28 - 11:42

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 27 - 21:46

Társkeresökön akadnak jó nök, de csak "átutazóban". Általában kiváncsiságból mennek fel, vagy gyászolják a pasijukat. Rohadtul nincsenek rászorulva a társkeresöre. Viszont ha már befutottak a csapdába, akkor tessék lecsapni rájuk, mert bármikor letörölhetik magukat. Ja meg van szép számmal amcsikilincses kamulátor, de azokat két mondat után ki lehet fogni, ha esetleg az adatlappal átvernek.

Nem akarok erről vitát nyitni. Részben igazad van, részben meg dobálod a közhelyeket. Tudom mire számoljak, kamukat gyors kiszűröm. Jó csajok akadnak. De hányszor hallottam én már hogy szórakozóhelyen nem jó ismerkedni mert nehéz, a lányok nem szeretnek ott kavarni stb., neten nem jó ismerkedni mert a lányok kamuból, kíváncsiságból, poénból stb. vannak fent. Ha mindezt a maszlagot benyeltem volna, akkor bele se mertem volna vágni a dologba. Ehhez képest nekem 80%-ban pozitív tapasztalatom van mindkét terepen. Aki már a fél életét azzal töltötte hogy szórakozóhelyen és/vagy neten ismerkedett (online alatt azt értem hogy rendszeresen találkozóra is vitte a dolgot, nem csak írogatott de töketlen volt továbbvinni élőbe), jó a megjelenése, van kisugárzása, jó a stílusa és a szövege és mindezek ellenére sikertelen volt, na annak elhiszem. Viszont aki azzal jön hogy van egy ismerőse, aki látott már olyat aki hallott arról hogy nem jó neten és szórakozóhelyen ismerkedni, az nálam nem mérvadó. Tehát mindenki kíméljen meg attól hogy úgy ír véleményt valamiről hogy nincs benne tapasztalata vagy van de rosszul csinálta és azért nem működött valami. Emlékszem hogy Sutter is néhány hónapja azon a véleményen volt hogy szórakozóhelyen jó nők nem ismerkednek, ehhez képest kis idővel később olvastam tőle olyan reportokat hogy tánctéren ujjazta a nőket.

Olyanra én nem adok hogy valaki már hallott/olvasott erről. Saját bőrén tapasztalja az ember, aztán alkosson véleményt. Ne vedd magadra, ezt általánosságban írtam a közhelyekről, amit az emberek sokszor készpénznek vesznek.

Lényeg annyi, hogy én nem fogok leragadni levelezgetésnél heteken keresztül. 1-3 beszélgetés után azonnal kontaktot kérek (msn és/vagy telefon), ott ismét néhány beszélgetés aztán randitéma. Nem egy bonyolult ügy.

#90 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 28 - 14:07

1. Külsőd nem tetszik még saját magadnak sem, pedig régebben jobban néztél ki. Ha tudod hogy van jobb formád is és nem teszel meg mindent azért hogy azt kihozd magadból és szinten tartsd, akkor ne is csodálkozz. Amíg magadnak nem tetszel, magaddal nem vagy megelégedve, addig ne is várd hogy majd mások másképp éreznek veled szemben.
2. Pont ma olvastam bele néhány pua idők előtti msn-en történő „csajozásomba”. Én full balfasz módon csináltam, de még azok közül sem volt mind reménytelen. Külsőmről vannak fent képek itt fórumon, lehet csekkolni. Nem vagyok modell, véletlen sem mielőtt jönne a duma hogy a külső már elég, aztán lehetsz bármekkora balfasz.
3. Nekem is lett már kapcsolatom „társkeresőről”, pedig sose hittem benne és poénnak indult az egész.
4. Nyers a stílusod, te a bunkó tartományban vagy. Ezért a lányok megsértődnek. Ha ilyen szöveget leadsz hogy „oké, amúgy többet sose fogsz felőlem hallani” és a gyűlölöd a nőket, őket hibáztatsz mindenért (főleg a saját boldogtalanságod miatt) és leosztod őket mindenféle szarnak meg alázod, akkor ne várd hogy a nyakadba fognak ugrani.
5. Direkt mondtam hogy ne vedd magadra mert általánosságban írtam, az érzékeny lelked viszont nem bírta el a dolgot.
6. Végül: mondtam hogy fejemben összeállt egy képlet, bár nem sokat teszteltem de akkor tökéletesen működött, ráadásul pont a nekem tetsző „tipikus barátnőtípus” csajokra van szabva. Ugyanúgy van egy struktúrám szórakozóhelyen is, ami nem rutinokat és sablondumákat jelent, hanem egy csapásirányt (nem lépések sorozata).

#91 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 28 - 16:18

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: September 28 - 15:16

épp, hogy régen szarabbul néztem ki. na de hol van a te before-aftered?

Ja és abban mi a bunkó, hogy azt mondtam neki, hogy társkeresös chaten nem fogjuk megtalálni egymást megint, mert vagy én nem leszek belépve vagy ö? Fél óra csevegés után mondtam, hogy ha már ugyis megy el, akkor msn-en folytathatnánk. Az volt a válasza, hogy "ez még korai".

Bunkóra azt értettem hogy írtad nemrégiben hogy egy csajt leamogoltál valami chatféleségen. Tegyük helyre a dolgokat: attól hogy valaki elutasít vagy akár durván poofol, te még veszíthetsz stílszerűen, emelt fővel. Az gyerekes viselkedés hogy csak akkor vagyok kedves és normális, ha kinyalják a seggem de ha negatív visszajelzést kapok akkor dögöljön meg. Ne érdekből kedvelj valakit. Azt hittem hogy most is hasonló dolog áll a háttérben, mert valljuk be hogy elég nyers a stílusod és végletekben gondolkozol (szerintem). Ami önmagában nem baj, de ez a „nagyon érzékeny művészléleknek képzelem magam és én már egy magasabb dimenzióban gondolkozok amit szinte senki sem érthet meg” mentalitás nem hogy nem vonzó, de még szánalmas is. És amíg forever alone képeket raksz ki avatarnak etc., addig ne is várd hogy megtalál a jókedv és bevonzod az életvidám embereket magad köré. Addig csak egy besavanyodott, unalmas, hétköznapi szürke egér leszel akit kerülnek az emberek mert pont nem akarják hogy a belőled áradó negatív gondolatok átmenjenek rólad rájuk is. Ha tudnál örülni a dolgoknak, akkor lenne kisugárzásod is. Reaktív vagy nagyon, túl könnyen befolyásolnak akár jelentéktelen külső tényezők is.

Azt innen nem fogom tudni megmondani neked hogy mit csesztél el (lehet semmit) vagy hogy miért nem adta meg az msn címét. Ahhoz látni kellett volna a beszélgetést. Ezer oka lehet.

Érdekes, mert mintha egyszer azt olvastam volna tőled hogy régebben jobban néztél ki, és most kicsit elhagytad magad a külső terén. De lehet hogy becsapott az emlékezetem, tényleg nem tudom. Az én before-afterem meg itt van.

#92 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 28 - 17:09

A topikodat át fogom olvasni, mert elég hosszú és amikor épp aktuális volt és futott akkor nekem kimaradt néhány nap a fórumon és nem volt kedvem egyhuzamban elolvasni 2-3-4 oldalt. Viszont azóta is ott van jegyzetben az elolvasandó témák között.

Amúgy attól még nem kell letolnod egy lányt hogy modell külsővel 23 évesen volt 15 pasival. Mert egyfelől nem rád tartozik, másrészt meg ha nem tetszik akkor szépen ráhagyod és keresel más nőt akit fűzhetsz. De nem vagy te kiskirály hogy belepofázz mindenki életébe és kéretlenül is osztogasd az észt, nem tartozik feléd elszámolással és attól még hogy kurvásan vagy bunkón viselkedik te még nem hatalmazhatod fel magad arra hogy köcsög hangnemet engedj meg magadnak. Tehát semmi jogod nincs arra hogy oltogasd a csajokat csakmert (most még) nem jössz be nekik. Mint ahogy neked is baszná a csőrödet ha az általad elutasított ugly girlök elmondanák anyádat mindenféle kurvának. Remélem érthető a kontraszt.

És második alkalommal bizonyítottad hogy ha normálisan viselkedsz valakivel (akár nő), akkor te is azt fogod visszakapni. Haverod nője egyből pozitívan állt hozzád amint nem a helyi kisköcsögként viselkedtél. 22 évesen, tanult emberként már illene leszűrni a tanulságokat, főleg hogy a saját bőrödön tapasztalod a dolgokat.

#93 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: September 28 - 18:31

Üzenet megtekintéseIdézés: Cornelius - Dátum: September 28 - 18:43

Szerintem nem a csaj játszotta túl, hanem te. NEM foglak felhívni magamhoz, NEM fogsz nálam aludni, NEM fogunk dugni. Ha nem gondolna rá, szerinted megemlítette volna?

Szép és jó a főnyeremény keret, amíg nem vezet értelmetlen egócsatához, hogy ki akar kicsodát. Ha kölcsönösen szeretnétek egymást akkor nem mindegy? Én is sokszor el szoktam erről feledkezni, arról, hogy nem egymás ellen, hanem egy csapatban játszunk a nőkkel, és belemegyek ilyen fölösleges brainfuckokba, ahelyett, hogy eszkalálnák kockázatatva azt, hogy esetleg lassítanak, vagy visszautasítanak.

Egyébiránt ezt a túlzott egót leszámítva is átjött, hogy pöpec egy este lehetett.

Igazság szerint nem erőltettem a dolgot mert egyfelől nem jött be ahogy smárol, fejre annyira nem tetszik (viszont jó alakja van nagyon), és ezek miatt annyira nem indított be. Vagyis ha fogytak volna a ruhák akkor nyilván eljátszottunk volna, de mivel én nem erőltettem a kino eszkalációt (főleg hogy a tánctéren sem engedte még(!) a mell- és puncikinot, ami ugyancsak kedvemet szegte), ezért nem is várhattam hogy igazán rámgerjedjen. És mivel az a szintű szexuális vibe nem volt meg a részéről felém, ezért a 22-es csapdája miatt én sem gerjedtem be túlságosan. Magyarán: olyan csaj akit egyszer megfektetnék (vagy néhányszor) de nem feltétlen az esetem, érzelmeket nem hozna ki belőlem. Sajnos (vagy nem) a sikerekkel egyenes arányban az igényeim is nőnek, és egy kufircért nem fogom „eladni” a lelkem (nem töröm össze magam egy dugásért egy olyan lánynál, aki annyira nem az esetem; randizni meg végképp nem fogok vele mert nekem nem ér annyit a dolog).

Viszont jogos amit írtál. Ebből a szemszögből (mivel én nem vagyok kívülálló) nem tudtam megvizsgálni a dolgot. Nekem nem lett volna akkora érték ez az f-close hogy komolyabban rágörcsöljek (gondolom mert látok magamban potenciált és tudom hogy ha úgy akarom, akkor több vasat is tudok a tűzben tartani).

És az is igaz, hogy elfelejtettem az aranyszabályt hogy nem azt kell nézni hogy mit mond a nő, mert amit mond és amit gondol az két külön dolog. Illetve a „nem” szót úgy kezeli az agyunk, hogy először elképzeljük hogy mi az amit nem csinálunk és utána azt tagadja, vagyis lefordítja az ellenkezőjére (gyakorlatilag egy cselekvésnek az inverze, negatívja). Tehát tudat alatt valószínűleg már tényleg megvolt neki a dolog, az más kérdés hogy én túl könnyen ráhagytam (talán shit-teszt volt, amit bebuktam). Főleg ha már tényleg kinézett magának. :angry:

Mindenesetre a visszautasítástól és a kockázattól nem félek. Főleg hogy a csajok javával szite borítékolható hogy nem futok össze többet, főleg ha nem akarok. Egó meg az egyik legjobb „barátom” csajozásban (exem azt mondta hogy a nagy önbizalmam hihetetlen tetszik neki bennem), és elég nehéz letörni. Tudom hogy ez nem mindig jó de hihetetlen pozitív véleménnyel vagyok magamról, így meg jön egyfajta jó kisugárzás.

A jótanácsot megfogadom, és ezentúl addig fogok eszkalálni (fizikailag és komfortépítésben) amíg nem kapok jelzéseket és utalásokat arra hogy lassítani kéne vagy leállni.

#94 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522
Gender:Male Location:Budapest Interests:filmek, salsa, kondi

Elküldve: September 28 - 22:03

"Én is sokszor el szoktam erről feledkezni, arról, hogy nem egymás ellen, hanem egy csapatban játszunk a nőkkel, és belemegyek ilyen fölösleges brainfuckokba, ahelyett, hogy eszkalálnák kockázatatva azt, hogy esetleg lassítanak, vagy visszautasítanak." - Cornelius

Uh, ez most kellett, olyannyira élvezem a kontrollharcot, hogy gyakorta túljátszom az egészet. A fene egye meg.

"Most ha mutatnám a csunya lánynak, hogy figyi ilyen barátnöim voltak, akkor mit gondolna magáról?" - tapicska_forgalmista

Tegyük helyre a dolgot. Valójában az a kérdésed, hogy a csúnya lány vajon mit gondol rólad. Magyarán tőle várod az értékítéletet. Ne függj a véleményétől, mert lényegtelen!

Amúgy meg senkit nem érdekel, hogy milyen barátnőid voltak, vagy hogy milyen voltál korábban (akár lúzer, akár jó pasi). Téged sem érdekel, hogy tegnap retardált volt-e a csaj, ha ma a világ leghelyesebb teremtése. A MOST számít, hogy a jelen pillanatban kellesz-e neki, vagy sem. Engedd el a múltat, mert csak igazolni próbálod, hogy milyen jó pasi vagy, holott legfeljebb csak voltál, most viszont nem vagy az. Legalábbis az eredmények ezt mutatják. Dolgozz újra az egészen, MOST és ne a múlt emlékeivel.

--------------------
Ami nem öl meg, erősít. - Friedrich Nietzsche

A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.

Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

#95 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: October 1 - 19:31

Idézet

A tánctéri "fogdosás" nem túl jó ötlet.

Mélyen tisztelt Cornelius, hadd kiáltsak ki: BULLSHIT :D

Tánctéren az elegáns, értelmiségi férfit kint kell hagyni oldalt, oda a Zulu hadsereg testet öltött pokoli akarata kell (;

#96 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: October 1 - 19:46

Üzenet megtekintéseIdézés: Cornelius - Dátum: October 1 - 17:23

A csókkal kapcsolatban meg előítéletes vagy. Lehet, hogy nem pont a száj alakú szervek kényeztetéséhez szoktak a hölgy ajkai és nyelve. :D

Lehet, de nálam az alapkritérium hogy egy lány jól és érzékien csókoljon (valahogy úgy ahogy itt leírtam: „Jó csók alatt annyit értek, hogy olyan mint az előjáték. Fokozatosan épül fel, egyre jobban bevadul. Elején még csak szájrapuszi, játszadozás, nyelvvel ajkak izgatása, a másik ajkának a szopogatása, aztán a nyelves rész.”) :) Valahol meg kell húznom a határt. :D

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 20:35

Meg izomzat....

Ja és az se hátrány, ha a picsogást is a parkolóban hagyjuk. ;)

#97 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: October 1 - 21:40

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 21:32

aha, aztán ha öledbe ugrana a lány akkor vele együtt dölsz fel. arról nem is beszélve, hogy caveman magatartást kizárja, ha csak 5 kiloval vagy nehezebb a csajnál.

Most nagyon nem vágom hogy miről beszélsz. Ölbe esküvő előtt/után/közben(?) kapják a nőt. Vagy csak én nem vagyok romantikus. Meg amúgy is, tánctéren ennek aztán pont nincs jelentősége. Sőt, a csaj valószínűleg nem akar az öledbe ugrani ha látja hogy nem bírnád el. Megint nem létező problémát generálsz előre. A legjobb viszont ha arra törekszik az emberfia hogy vízszintes helyzetbe kerüljön a két fél. És akkor senki sem fog eldőlni meg baszarni a másik súlya alatt (szélsőséges eseteket nem számoltam).

#98 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: October 1 - 22:06

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 22:50

azt olvastam valakinek a naplojában, hogy FELKAPTA a csajt és vitte volna a wc-be megdugni.

ja meg itt ez a video:

http://www.youtube.c...h?v=CBXbZiP7jcg

itt is dobálja össze vissza.

tánctéren is láttam már sokszor, hogy a nö felugrott a csávo ölébe és ugy smároltak.

ööö..amugy jó, egy 45-50 kilós lányt még elbirok.

Hát szerintem ez legyen mindannyiunk legnagyobb baja. :P Viszonylag sok „akadályt” kell leküzdeni ahhoz hogy eljusson ilyen szituációba az ember. Dugás közben meg nem hinném hogy összetörne bárkit is egy nő(!). Kivéve ha megboldogult lánykorában férfi volt.

És amúgy mik a terveid? Gondolkoztál már azon hogy 60 kilós csajok fölé mész, vagy már a kis vágósúlyt (100 fölött) céloztad be? Mindenki a hozzá méretekben kb. igazodót keresi, az tetszik neki. Szerintem. És ez nem logika mentén tudatosan megy.

#99 Felhasználó nem aktív Stif

• .
Hozzászólás:
 628

Elküldve: October 2 - 10:51

Üzenet megtekintéseIdézés: tapicska_forgalmista - Dátum: October 1 - 23:29

Most még csak a husi lányoknál tudok érvényesülni, ennyi a gond.

Akkor rajtuk gyakorolj. Meg különben is, farkaséhes ember ne válogasson. Ha csinálod akkor észre sem veszed és már meg is fogod tanulni hogy hogyan bánj a nőkkel. Onnantól meg már annyi önbizalmad lesz hogy valamilyen szinten értesz a nők nyelvén hogy meg sem fordul a fejedben hogy ne lenne esélyed a neked tetsző csajoknál. Sőt ez látszódni is fog rajtad, jó kisugárzásod lesz és bevonzod magad köré a jó nőket. Ezek egymást generáló és erősítő folyamatok. Csak elkezdeni nehéz.

#100 Vendég_nefelejcs_gergő_*

Elküldve: October 2 - 16:10

Azt azért remélem érzed, hogy ez a husi lányoknál tudok érvényesülni dolog egy tisztán a fejedben létező faszság, nem pedig egy önálló probléma?

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5