Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Sambop's Journal - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Sambop's Journal

#41 Felhasználó nem aktív Frici

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 373

Elküldve: January 27 - 00:43

Üzenet megtekintéseIdézés: sambop - Dátum: January 27 - 00:08

Frici: naná, hogy megyünk a találkozóra, addig igyekszem meggyógyulni, mert megint iszonyatosan lebetegedtem a PUA-találkozós est után. Nagyon ágáll az agyam a változás ellen, de nem hagyom magam: 2010 erről (is) fog szólni, nem vagyok hajlandó csak kéthetes szakaszokban sarge-olni, különösen most, hogy Acheronnal elhatároztuk a közel napi szintű vadászatot. Szóval bennünk partnerre lelhetsz! (Egyébként Mexnél én az utóbbira tippelek, inkább hátrajött, hogy vegyünk már vissza magunkból. :))

Nico: gyere csak, nem kis ösztönzést ad egy ilyen találkozó! A nyári tábor gondolom még ennél is nagyobb élmény lesz!

Acheron: neked meg köszi a kritikát, így leírva sokkal jobban rögzül, és még másfél hét után is emlékeztethetem magamat a hiányosságaimra.

Akkor majd a PUA találkozón találkozunk. Utána egy jó Morisons2? :D Mint múltkor, mi biztos megyünk.

Szívesen csatlakozok hozzátok sargolásban valamikor! Kíváncsi vagyok, hogy nyomjátok. Majd megbeszélünk egy időpontot.

Szerintem ennek a PUA találkozónak pont az a lényege, hogy mindenki jól érezze magát, eléggé kötetlen az egész, így nem hiszem, hogy Mexéket zavartuk volna, inkább örültek, hogy oldottuk a hangulatot és nem az volt, hogy mindenki kussban ül. Persze lehet, hogy tévedek, de szerintem szombaton megint hasonló hangulat várható, ahogy magunkat ismerem! :D

#42 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: January 29 - 03:20

Hajrá srácok!
Jó szórakozást kívánok a találkozóhoz. Sajnos én nem leszek ott. Viszont az esti sarge-on találkozhatunk.

Sambop! A részleteket egyeztessük még telefonon, hogy mikor, hol találkozzunk!
mindenjót

Acheron

#43 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522
Gender:Male Location:Budapest Interests:filmek, salsa, kondi

Elküldve: January 31 - 18:27

2010. január 30.

Ez az este nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Mondjuk nincs is mit csodálkozni rajta, mivel semmi kedvem nem volt sarge-olni. Pedig két hete még úgy fellelkesültem az nclose meg úgy az egész este történései miatt, hogy már tényleg jobban akartam ismerkedni, mint dugni. A betegségemnek köszönhetően viszont azóta nem mozdultam ki otthonról, nem ért semmi inger, és egyszerűen semmi kedvem sem volt emberek közé menni - egy test nyugalmi állapotban a nyugalom megtartására törekszik. A megoldás természetesen az, hogy nem kell vele törődni, hanem menni kell és csinálni. Ennek jegyében a PUA-találkozó előtt egy könnyed daygame-mel melegítettem be Acheronnal, ami végül egy egész hosszú hostess game-be torkollott, olyannyira, hogy késnem kellett miatta a találkozóról. Sebaj, jobb indokom sose legyen! A találkozó szintén remek hangulatban telt, valahogy azonban belül mégsem voltam rendben. Ez sajnos később, a szórakozóhelyen sem változott, sőt mivel a lányok részéről erre csakis blown-out lehet a válasz, még inkább elment a kedvem az egésztől. Persze csak aznap estére, hiszen a visszautasításokat már rég nem veszem magamra, ez csak egy pillanatnyi rossz állapot, nem egy identitásomat meghatározó esemény. Erőltetni persze lehet (és kell is, az esélyt meg kell adni, ezért is mozdultam ki), de nem lehet az ember mindig versenyformában, és egy ponton túl - vagy inkább alatt - nem is érdemes a state-et hajkurásznia. Nem egy varázspirula az, ami nélkül esély sincs sarge-olni. Majd jön, ha jön, egyébként sem szoktam észrevenni, legfeljebb csak utólag.

Alapvetően egyébként az nem volt most meg bennem, ami szilveszterkor már sikeresen átkattant a fejemben: nem hittem el magamról, hogy jó pasi vagyok. Ezt lehet fogni a két hetes kiesésre, arra, hogy ez idő alatt nem edzhettem (egy jó melledzés mindig helyretesz, olyankor szó szerint érzem az erőt a testemben), meg hogy még mindig nem gyógyultam meg tökéletesen, de igazából teljesen felesleges, mert amikor egy lányhoz odamegy az ember, senkit nem fog érdekelni, hogy miért olyan, amilyen. És ez így van jól, hisz minket sem érdekel, hogy milyen lelki bajai vannak a lánynak; aki lemegy bulizni, az bulizzon és kész. A buli mondjuk nekem is megvolt, táncoltam eszeveszetten, és örömmel konstatáltam, hogy már a karaoke is különösen felszabadultan megy, sőt most már úgy érzem, stílusom is van (jó a hangom, de mások előtt eddig mindig hamiskás voltam). Nagyon jókat dumáltam továbbá Magiclife-fal, és Frici haverjai (Szaki és Bro) is remek arcok, már-már irritálóan jól képesek felpörgetni a hangulatot, pedig valójában csak tanulnivaló a hozzáállásuk. Az estét tehát egyáltalán nem bánom, különösen, mivel általában pont az ilyen hullámvölgyek után szoktam kegyetlenül elkapni a ritmust.

Az elmúlt két és fél hét történései egyébként erősen elgondolkodtattak az életet, illetve a világmindenséget tekintve, mert egyszerűen túl sok itt a véletlen:
1. Pont ugyanaznap találtuk ki Acheronnal a fórumbejegyzések alapján, hogy mi lenne, ha wingelnénk egymást.
2. Kiderült, hogy nem csak emberileg klappolunk, hanem karriert tekintve is, és persze a csajok terén is hasonló az ízlésünk (kor, intellektus, stílus).
3. Első nightgame-ünkön első setünkről kiderült, hogy egy régi ismerősöm baráti társasága. Évek óta nem láttam, sosem tartottuk a kapcsolatot, mi volt az esélye ennek?
4. Tegnapi nightgame-ünk első setje sorbanálláskor: pont az a csaj állt előttünk, akit partyfotókról kinéztem magamnak két hónapja, illetve egy hete. Gondoltam majd a sok nightgame alkalmával TALÁN összefutok vele, erre már a 3. nightgame-en összeismerkedünk. (Ez túlzás, úgy elcsesztem, ahogy lehetett, de az már más tészta.)
Ez két és fél hét termése, amiből másfelet otthon töltöttem. Nem hiszek semmilyen felsőbb erőben, és a vonzás törvényét sem szeretem, ha ezoterikusan értelmezik (vonzzad be, aztán majd az univerzum megteremti); inkább úgy tekintek rá, hogy nyitottabb elmével már képesek vagyunk meglátni azt a lehetőséget, ami addig is ott volt, csak nem vettük észre. De a fentiek egyike sem (kivéve talán az elsőt) olyan, amire úgy igazán befolyással voltam, tényleg olyan, mintha fentről valaki vagy valami gondoskodna azokról, akik megérdemlik, mert tesznek a fejlődésért. Furcsa dolog ez, és ami igazán bosszantó benne, hogy jelenleg nem tudok mit kezdeni ezzel A titokkal.

--------------------
Ami nem öl meg, erősít. - Friedrich Nietzsche

A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.

Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

#44 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: January 31 - 19:39

Vannak furcsa dolgok amiknél nem biztos, hogy mindig a megértésükre kell törekedni :)

Bővebben később, mert nem aludtam semmit még a buli óta ;)

Acheron

#45 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: February 1 - 09:39

szia!

Fogd fel úgy a 30.ai estét ahogy Bro mondta, megirtottál egy csomó AA-t és nőtt az ingerszinted!(Ami nem öl meg keményebbé tesz!) :D És máris úgy fogsz rá gondolni, hogy milyen hasznos este volt!
A hangulat az elején a közös karaokeval nagyon ott volt, utána annyit már nem találkoztunk, mert én nagyon pörögtem meg sem bírtam állni, amire meg kifáradtam ti lassan mentetek is.

Kár, hogy az elején nem jöttetek be velünk, mert nagyon toltuk 3-an a retro teremben. Még a pultos csajt is hívtam, hogy jöjjön táncolni úgysincs senki akit ki tudna szolgálni...(hiába más lány nem volt a közelben :D )

#46 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: February 3 - 01:50

2010. február 2.

Végre egy rendes nightgame. Legalábbis számomra. State-be ugyan most nem kerültem, de a hangulatom megvolt az ismerkedéshez, így nem fagytam le az első szemkontakt után. Az est alaphangulatát Magiclife adta meg, aki még a pultnál leszólított egy lányt, aztán ment is vele a kertbe. Azóta se láttuk, remélem tövig legame-elte és épp az instant fclose-án fáradozik (by Acheron). Ezalatt mi a számunkra vártunk a karaoke teremben, de két lány megzavart benne minket, ugyanis egy óvatlan pillanatban elfoglalták a helyünket. Persze nem véletlenül, látszott rajtuk, hogy társaságra vágytak, amit Acheronnal azonmód meg is adtunk, szebbnél szebb negek és push & pull-ok közepette. Egész szépen elbeszélgettünk velük, próbáltuk rávenni őket éneklésre, táncolásra, majd számzárásra, de nem adták könnyen magukat. A vérfrissítés kedvéért közben kétszer-háromszor cserélgettük a targeteket, ami szerintem baromi jó húzás volt, tényleg felpezsdültek tőle mind a lányok, mind mi magunk. Végül csak odaadta a számát a targetem, persze vezetéknév nélkül, amit a múltkori nclose után már ujjgyakorlat volt kierőszakolnom tőle. (Ha state nincs, hagyatkozz a tapasztalatra. Csak előbb szerezd meg.)

Apropó, a múltkori nclose-om közben váratlanul megjelent (és vele együtt Acheroné), s mivel azóta sem hívtam fel, egyszerűen levegőnek nézett. Teljesen jogos a reakció, nem is hibáztatom érte, mindazonáltal találkozni akartam vele az est folyamán, hogy lássam, miként tudom kimagyarázás nélkül kezelni a helyzetet. Sajnos nem találtam rá, ezért a tánctérre vezetett az utam, ahol Fricivel nyitottunk két-két setet. Na jó, az elsőnél csak wingeltem (kellett is!), a másodiknál pedig - bár én választottam targetet - Frici nyitott egy pillanattal előbb. Magyarán - alig észrevehetően, de - megvártam Frici kezdését. Az AA-m még mindig nagy úr, ezért miután ebből nem lett semmi (bár Fricivel nem egyszer húztuk vissza a lányokat, amolyan tanulnivalóan arrogáns módon), nyitottam magam is egyet, majd még egyet, amiből egy őrült nagy táncolás vette kezdetét. Ment ott minden, puszi, tapi, vonaglás, de bárhogy eszkaláltam, csókra csak nem volt hajlandó a leány. A barátnője viszont egy idő után megunta a pettinget, ezért próbálta magára vonni a figyelmet. Nagy szerencsémre ekkor került oda Acheron, akit kicsit sem feltűnő karlendítésekkel gyorsan ráküldtem az akadályra. Ennek ellenére a targetem nem nyílt meg jobban, ezért "Túl nagy a tömeg!" felkiáltással elkezdtem kifelé vezetni. Ő bejelentette, hogy kimegy a mosdóba, kicsit utánanéztem, hogy visszanéz-e, de nem, így végleg bebizonyosodott, hogy csak ribanckodni akart egy kicsit. Sebaj, én sem Heller Ágnes esszéit akartam megvitatni vele.

Ezt követően csatlakoztam Acheronhoz, aki épp egy bitch shieldes csajt nyúzott. Kicsit besegítettem neki, osztottam, ahogy tudtam, illetve ahogy megérdemelte a lány (mert ez tényleg megérdemelte), majd Acheron behúzta táncolni, amire nagy mosoly volt a válasz, valamiért azonban mégis elviharzott. Valószínűleg várta, hogy Acheron utánamenjen, de ez nem történt meg, mert annyit azért nem ért a lyány. Itt tulajdonképpen véget is ért az este, hazamentünk, Acheron három, én egy nclose-zal (Frici még most is bulizik, ki tudja, mennyinél tart). Ez az egy viszont végre olyan, amiből rendes phone game-et csinálok: pont annyira érdekel, hogy felhívjam, viszont pont annyira nem, hogy különösebb jelentőséget tulajdonítanék neki.

Az este tehát ragyogóan telt, olyannyira, hogy hazafelé megnyitott egy 5-ös lánytársaság a metrón. Próbáltam továbbvinni, de idejekorán leszálltak, a fejlődést azonban így is kiválóan mutatja: láthatóan nyitottabb lettem a világra, s így az is nyitottabb lett rám.

--------------------

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

#47 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: February 3 - 02:50

Magic! Neked is jó volt az estéd? :D Jelentkezz!!! :D

Épp az imént game-eltem msn-en a múltkori nclose-os targeted barátnőjét. ;)

"de két lány megzavart benne minket, ugyanis egy óvatlan pillanatban elfoglalták a helyünket. "
Én kicsit hasonlónak éreztem a szitut, mint az első közös night game-ünk első setjénél ;) Amikor véletlenül egy 6-os csaj társaság asztalához ültünk. :D

"alig észrvehetően, de - megvártam Frici kezdését."
Frici kevesebb mint 3 másodperc alatt döntött. Te egy kicsit hezitáltál. Idővel szerintem ezzel nem lesz gond ;) A legjobb úton haladsz.

"nyitottam magam is egyet, "
Örülök, hogy semmilyen noszogatás nem kellett... Szerintem ez mindenképp látványos fejlődés.

"ekkor került oda Acheron, akit kicsit sem feltűnő karlendítésekkel gyorsan ráküldtem az akadályra."
Talán, ha sikerült volna megnyitnom rendesen a barátnőjét, akkor nem lett volna probléma, hogy elhívjuk őket (pl) csocsózni.

"Sebaj, én sem Heller Ágnes esszéit akartam megvitatni vele."
HEHE :D :D

"Ezt követően csatlakoztam Acheronhoz, aki épp egy bitch shieldes csajt nyúzott. Kicsit besegítettem neki, osztottam, ahogy tudtam, illetve ahogy megérdemelte a lány (mert ez tényleg megérdemelte), majd Acheron behúzta táncolni, amire nagy mosoly volt a válasz, valamiért azonban mégis elviharzott. Valószínűleg várta, hogy Acheron utánamenjen, "

Számomra ez volt a legnagyobb game-je az estének. A bitch shield még önmagánál is nagyobb volt... Úgy érzem rettentő dominánsan és FUN módon vezettem a csajt. Jó, hogy közbeléptél, mert a pofon után kicsit leblokkoltam. :D :D A táncból ítélve, jól csinálhattuk a game részét. Majd elviharzott, én meg nem mentem utána (bár nagyon látványos volt, hogy azt akarja... :P). De különben is! Utálom a verekedős csajokat :P :D

jóéjt!

Acheron

#48 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: February 6 - 12:01

2010. február 5.

Úgy döntöttem, mégsem hívom fel a kedden számzárt csajt. Nem kizárólag azért, mert tartok a phone game-től, hanem utólag végiggondolva nem is volt olyan feszes a játékom. A számát ugyan sikerült megszereznem, és jókat hülyéskedtünk, de már akkor is éreztem, hogy nem vonzódik igazán hozzám. Tulajdonképpen nem is csodálkozom rajta, mert konkrétan game-eltem a csajt ahelyett, hogy csak simán elbeszélgettem volna vele, és hagytam volna, hogy magától elvarázsolja a személyiségem. A múltkori nclose is azért volt annyira jó és élvezetes, mert tökéletesen leszartam, hogy mit gondol rólam a csaj, ilyen vagyok, kezdjen vele azt, amit akar. (Láthatóan bejött ez a hozzáállás, hisz kedden tüntetőleg levegőnek nézett, vagyis VÁRTA a hívásom. Eddig csak reménykedtem ebben, most viszont már tudom is, és ez baromi jó érzés.) Tegnap egyébként megint eljátszottam ezt szockörben, és pillanatok alatt state-be kerültem annak ellenére, hogy az első két mondatom konkrétan nyögvenyelős lett. De semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam neki, így öt perc alatt olyan műsort adtam elő a lánynak, amire csak kinoval vegyített vonzalom lehetett a válasz. Ráadásul egy olyan csajtól, akinek a szemében sosem voltam igazán férfi. Tovább mondjuk nem vittem, különböző, itt nem részletezendő okok miatt, de iszonyatosan megerősített a "hitemben", hisz már két perc elteltével megjegyezte, hogy nem is ismerte ezt az oldalamat. Ennél jobb megerősítést nem is kaphattam volna.

--------------------

#49 Felhasználó nem aktív Rocco

• .
Hozzászólás:
 874

Elküldve: February 6 - 21:14

utólag végiggondolva nem is volt olyan feszes a játékom: ettől még azért fel szabad hívni:)

David Deida: never hope for the completion of anything in life
mondj le a tökéletesség kereséséről, és élvezd a folyamatot

sok sikert!

--------------------
To meet everyone and everything through stillness instead of mental noise is the greatest gift you can give to the Universe. (Eckhart Tolle)

assume attraction
assume rapport

#50 Felhasználó nem aktív Magic Life

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 211

Elküldve: February 8 - 21:30

Üzenet megtekintéseIdézés: Rocco - Dátum: February 6 - 22:14

utólag végiggondolva nem is volt olyan feszes a játékom: ettől még azért fel szabad hívni:)

David Deida: never hope for the completion of anything in life
mondj le a tökéletesség kereséséről, és élvezd a folyamatot

sok sikert!

Egyetértek Rocco-val. Azért mert nem érzem úgy, kit érdekel, hivni kell. Sose tudhatod, mi lesz a beszélgetésből. Tessék hívni, és felhívni.

Múlt keddi MR2-ben nagyon leragadtam annál a két lányzónál. De meséltem telefonban. Inkább az merült fel bennem, vajon van értelme egy gamet majd 2,5 óráig vinni?

#51 Felhasználó nem aktív Rocco

• .
Hozzászólás:
 874

Elküldve: February 9 - 09:02

nem is igazán Sambop-nek mondtam, hanem másoknak, akik olvassák.

Sambop-t én láttam élőben, ő azért elég érett ahhoz, hogy eldöntse, hogy kit akar felhívni és kit nem. meg ált. mindenki más is.

csak annyit akartam, hogy "kedves olvasó, aki kezdő vagy és még nem sokat voltál fielden és most alakul benned az, hogy mit is kéne csinálni, szerintem ne legyenek magad felé olyan elvárásaid, hogy "a tökéletes game"-et keresem". remélem így tisztább. részletkérdés volt. lépjünk tovább.

--------------------
To meet everyone and everything through stillness instead of mental noise is the greatest gift you can give to the Universe. (Eckhart Tolle)

assume attraction
assume rapport

#52 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: February 9 - 13:54

Kösz a bizalmat, de ettől függetlenül némileg tényleg jogos a kritika. Végül is kezdő vagyok. :) Az elsőt pont azért nem hívtam, mert túl tökéletes volt a "játékom", és nem akartam a sikerélményt elrontani egy rossz phone game-mel; a másikat meg azért nem hívtam, mert ennél jobbat képzelek el egy phone game felvezetésének (és bár helyes volt, részemről kihagyható). Valóban el kell engednem a tökéletesség iránti maradék igényemet is, amit ma meg is teszek egy nightgame formájában. Nagy buli lesz!

--------------------

#53 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: February 10 - 00:49

2010. február 9.

Aludnom kéne, de inkább gyorsan kiírom magamból, az mindig segít. Ahogy korábban reméltem, tényleg nagy buli volt, mind Acheronnak, mind Fricinek, mind Magic Life-nak összejött az nclose - csak én maradtam ki a szórásból, nekem csak egy pclose (punch close) jutott. Nem akarok rá sok szót vesztegetni, mert nem ér annyit az egész, a lényeg, hogy a részeg barmot Frici és Acheron szépen lerendezte, én meg konstatáltam, hogy két ütés után is simán állva bírok maradni. Sokkal jobban zavar viszont az egész estére jellemző indiszponált viselkedésem: nem nyitottam, ha mégis a kezem közé került valaki, azt elcsesztem, és még erőtlenül is wingeltem (kivéve Fricinél, ott pont akkor és annyit dumáltam, amennyit kellett). A múltkor még elfogadtam, hogy aznap este egyszerűen nem ment semmi, de hogy most sem, az már túl sok nekem. Tudom, négyből kettő nem olyan rossz arány kezdésnek, de ha még nyitásig sem jutok el rendesen, akkor ott valami nincs rendben. Örülhetek én a számzárásoknak, a remek beszélgetéseknek, a vadító táncolásoknak, de ahhoz, hogy tényleg fejlődjek, mielőbb hozzá kell szoknom az AA-mhoz. Ideje tehát elébe menni a dolgoknak, jöjjenek a blown-outok, crash & burnök, várom őket szeretettel!

--------------------

#54 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: February 10 - 11:47

Amit már mondtam élőben is:
- Ideje beleugranod a mélyvízbe. Elég volt a bemelegítésből...
Ezen kívül picit még azt is érzem, hogy sokat vagy a fejedben. Felesleges. Majd lesz valahogy alapon indulj...

Acheron

#55 Felhasználó nem aktív Magic Life

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 211

Elküldve: February 10 - 17:42

Sambop:

köszönöm a Frici's jour-nál leirtakat az Én szeméyes feljődésem érdekében, igérem igyekezeni fogok.

Viszont Nálad tegnap M2-ben azt vettem észre rajtad: feszes vagy. Azt javaslom légy nyitottabb, és ne hátráltasson az, hogy HB8 alatt nem nyitsz; nem tartasz még ott, hogy megtehesd. A másik, szerintem tovább kellett volna vinned a táncot, a gamet avval kis helyes szeműveges lánnyal, ha másért nem, hogy lazább légy, feldobodj.

#56 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: February 10 - 18:19

Így van, megint rágörcsöltem az egészre ahelyett, hogy csak élveztem volna az egészet (ennyit a tökéletesség iránti igényem legyőzéséről). A vicc az, hogy tavaly, mikor csak próbálkoztam, többnyire HB8-ashoz mentem oda (biztos szemkontakt után), most meg 6-osokkal, 7-esekkel görcsölök. Vagyis alapvetően nem a lányok szépsége tart vissza (bár tegnap tényleg kevésnek tartottam magam mindenhez), és nem is az esetleges visszautasítás előfordulásának esélye, hanem hogy kifogyok a szövegből, s nem sikerül jó benyomást tennem magamról. Hm, így leírva meg is van a probléma: le akartam nyűgözni a lányt. Na ezt gyorsan orvosolni kell holnap.

A szemüveges lány kellett is, az ütések után jólesett az a tudat, hogy egy egész helyes csajszival táncolok, miközben a részeg barom csak támasztja az asztalt. Még így is nagyságrendekkel jobb estém volt nála...

--------------------

#57 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: February 14 - 03:14

2010. február 13.

Na jó, ez így nem mehet tovább. Ismét egy pocsék nightgame-et sikerült alkotnom, és ebből már baromira elegem van. Legalább másfél hete nem érzem jól magam a bőrömben, mert tudatosult bennem, hogy az a céltudatosság, elhivatottság, amivel például a game iránt viseltetek, nincs meg bennem az élet más területein. Building a life - szól a fáma, és bár nem feledkeztem el róla, az eredményeket tekintve elmondható, hogy az utóbbi időben nem is tettem érte semmit. Egészen e hét második feléig, amikor is belevetettem magam a munkába, ami ugyan már előrelépésnek mondható, de elégséges szintnek egyáltalán nem. Elvégre hogyan várhatom el a fejlődést férfiként, ha emberként sem tudom teljesíteni a saját magam által kitűzött célokat? Magamra ezért egy kissé lesajnálóan tekintettem, ami azonnal megölt bennem minden kísérletezési vágyat. A nyitások borzalmasra sikerültek, egyedül az UG-k voltak fogékonyak rám, olyannyira, hogy folyamatosan nyitogattak engem. Na jó, volt egy normálisabban kinéző kiscsaj, aki elmenőben olyan kacér mosolyt küldött rám, amire a többiek ordítva löktek utána, de azzal a lehetőséggel sem éltem... Ezen sürgősen változtatni kell, mert ezzel a teljesítménnyel félő, hogy egyrészt lemaradok a többiektől, másrészt lehúzom a többieket. Vagyok olyan önző, hogy elsősorban az előbbi érdekel, úgyhogy hétfőn daygame-ben nyitok egy pár indirektet bemelegítésnek, aztán egy pár direktet, hogy a nightgame-re is felkészüljek lelkileg. Addig meg megpróbálom rendbe rakni magam, mert egyszerűen napok óta nem mosolygok, se belül, se kívül.

Egy dolog vigasztal, nevezetesen a szilveszteri csaj, akit bár pár hete jegeltem, csak nem bír magával, és folyamatosan próbál befűzni ilyen-olyan találkák keretében. Magyarán szockörben még mindig egész jó vagyok, csak hát ott ugye jelenleg nem tobzódnak a jobbnál jobb szabad csajok. Év végére ez biztosan másképp lesz, mert nem adom fel, teszek róla, hogy elérjem azt a szintet, hogy hetente két-három csaj keresse a társaságom. Egy stabil barátnő mellett ugyanis egyelőre ez a célom.

--------------------

#58 Felhasználó nem aktív Nico

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 132

Elküldve: February 14 - 11:04

Igen, mindenképp nyomuljál!Mi is ezt tudjuk csak csinálni!:) Nekem is vannak hosszabb távú céljaim, amik egyre inkább beleférnek a realitásomba.
Ha folytatjuk és nem adjuk fel, el fogjuk érni amit szeretnénk!!!!!!
Van egy kedvenc idézetem amit fejből tudok és szeretném mindenkivel megosztani. A nehéz pillanatokban világít rá minden hibámra és minden érdememre egyidejűleg. Az aikido megalapítójának, Ueshiba Morihei-nek szavai:

"Körülményektől függően, keménynek kell lenned mint egy gyémánt,
Hajlákonynak mint a fűzfa
Lágynak -folyónak mint a víz vagy
Üresnek mint az Űr!"

...Hajrá!!:D

#59 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: February 14 - 14:40

" Na jó, volt egy normálisabban kinéző kiscsaj, aki elmenőben olyan kacér mosolyt küldött rám, amire a többiek ordítva löktek utána, de azzal a lehetőséggel sem éltem... "

Nah igen! Erre a mosolyra tisztán emlékszem.... :P :D Párosult hozzá, egy "erőszakolj meg" nézés is. :D Nem nagyon voltunk együtt az éjszaka folyamán, de ezt elengedni, mindenképp nagy hibának tartom. Legközelebb ne gondolkozz ilyen szituációban... ;)
Azért ordítottunk, mert ez egyenes út lett volna a bugyijába :D

" Ezen sürgősen változtatni kell, mert ezzel a teljesítménnyel félő, hogy egyrészt lemaradok a többiektől, másrészt lehúzom a többieket."
Ettől szerintem ne félj! Ne ez legyen a fejlődésed motiváló ereje! Veled vagyunk, és ha igényled, segítünk. Nekem személy szerint, a társaságunk összetartó ereje nagyon sokat segített abban, hogy túl tegyem magam a One - itis problémámon. (szerintem tudod kire gondolok.)

A hétfői daygame-ről beszéljünk még! Frici, ha jól tudom mindenképp ki akar menni. Nekem még kétséges, mert eljutottam már olyan szintre, hogy teljesen elbuliztam a hangom... :S

Fel a fejjel! A legnagyobb hullámvölgyek után jönnek, a legnagyobb eredmények ;) Ezt pont te mondtad nekem, a minap. :)

Acheron

#60 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: February 14 - 15:12

Csatlakoznék az elöttem szólóhoz (Acheron) mindenben amit leírt!

Egyrészt arra a mosolyra én is emlékszek! És arra is, hogy ketten ordibáltunk veled, hogy menny utána! Azt hiba volt veszni hagyni. De ettől függetlenül ne bánkódj emiatt, lesz itt még mosoly dögivel!

Tényleg ne az motiváljon, hogy lemaradsz stb. Szerintem elég jó társaság (4-es) verődött össze és segítünk mindenben a másiknak!
Abban igazatok van, hogy a legnagyobb mélypont után jön a legnagyobb fellendülés, de fontos, hogy tegyél érte és ha Acheron és én ordibálunk veled, hogy menny a csaj után akkor menj! :D

Soha ne add fel, mert az a legnagyobb bukásnál is rosszabb!!! Hajrá kitartás...

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »