Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Sambop's Journal - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Sambop's Journal

#21 Felhasználó nem aktív niszap

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 76

Elküldve: November 21 - 16:24

megosztok veled egy érdekes megfigyelést. amikor elkezdtem az egészet, nekem is nagy AA-m volt. az első három hétben rengeteget nyitottam, de mindig bennem volt, és engem is frusztrált ez az érzés. miért nem múlik el, amikor annyiszor csinálom?

és tudod mi volt az, ami lényegesen lecsökkentette bennem az AA-t?

az, hogy voltak olyan időszakok, amikor napokra visszavonultam az egész puaságtól. nem foglalkoztam vele, és amikor barátokkal, vagy csak egyedül az utcákon voltam, akkor nem agyaltam azon, hogy mivel nyithatnék, stb. 1-2 hét alatt leülepedtek bennem az újonnan tanult dolgok és megtapasztalt élmények ezek alatt a szünetek alatt.

és minden egyes ilyen szünet után valahogy könnyebbnek és természetesebbnek tűnt nyitni (hozzáteszem az elmúlt hetekben nem nyitottam annyit, mint régebben, de ha ma már nyitok, csak egy kis ellenállást érzek, néha kevés gyomorgörccsel, de az a pánikszerű, bénító érzés már úgy néz ki, hogy eltűnt), szettben maradni, és egyszerűen csak élvezni azt, hogy ismeretlen lányokkal beszélgetsz.

amikor az ember a testét építi, akkor az izmok sem a súlyzózások közben erősödnek. ott csak szétroncsolod a rostokat. az erősödés a pihenés fázisa közben történik meg, amikor is a szervezet újjáépíti és egyúttal megerősíti az izmokat, hogy ellenállóbb legyen a jövőben, egy ugyanekkora megterhelést jelentő sokkhatással szemben. szerintem a lélek és a személyiség fejlődése is hasonló lehet, nekem ez a tapasztalatom.

úgyhogy egy 2-3 napos pihenő csodákat tesz.

#22 Felhasználó nem aktív sambop

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 522
Gender:Male Location:Budapest Interests:filmek, salsa, kondi

Elküldve: November 22 - 22:49

Mex: kösz a biztatást, ez most nagyon jólesett, és igazad van, idővel ezek a problémák kis semmiségeknek fognak tűnni. Ha jól emlékszem Popper Péter is azt tanácsolta az egyik könyvében, hogy minden nap írjuk le, mit csináltunk vagy reagáltunk le rosszul, majd a hét végén nézzük újra a listát, s döbbenjünk rá, hogy a kellemetlen érzések többségére már nem is emlékszünk. Úgyhogy ha hullámvölgybe kerülök, mostantól erre fogok gondolni.

niszap: akkor ez lehetett az a két héttel ezelőtti "kattanás" a fejemben, amikor vasárnapról hétfőre virradóra már nem zavart, hogy csak gyakorlásból szólítok meg idegeneket. Lehet tényleg jobban el kéne lazulnom, és nem hagyni, hogy ezen agyaljak egész nap. A testépítős hasonlat egyébként találó, olyannyira, hogy el is döntöttem: ezentúl felemelem a dózist napi 5 nyitásra, hogy ne lélegezhessek fel egy nyitás után. Kezdésnek tökéletesen elég volt a napi egy, de ideje továbblépnem. És ki tudja, akár még STATE-be is kerülhetek. Ha mástól nem, hát a teljesítéssel járó sikerélménytől. De majd csak keddtől kezdődhet a móka, mert - ahogy Mex is javasolta - elkezdem jobban építeni az életemet, illetve a karrieremet, mivel az utóbbi időben tényleg leeresztettem, s nem igazán volt mire büszkének lennem.

--------------------
Ami nem öl meg, erősít. - Friedrich Nietzsche

A game-et a fielden játsszák, s nem szégyellem a legalján kezdeni.

Engem a félelem motivál. Utálom, ha félek megtenni valamit. - Will Smith

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

#23 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: December 2 - 23:21

December 2.

Közel két hete döntöttem úgy, hogy kicsit lepihenek, hadd ülepedjenek a dolgok. Eredetileg kevesebb időt szántam rá, de olyan jó volt felengedni, elfeledkezni az egészről, hogy vasárnapig még arra sem éreztem késztetést, hogy feljöjjek a fórumra. A múlt hetem kivételesen jól telt, magabiztosabb voltam a társas interakciókban, sőt hétvégén még az az érzés is elfogott, hogy minden nő potenciális jelöltként néz rám. Nem futó pillanatokra, hanem mindig, folyamatosan. Gondolom ez lehet a state nyugodtabb változata. Sajnos nem használtam ki, s végül megbosszulta magát a tétlenség. E hétre elmúlt a világmindenséget uraló állapot, olyannyira, hogy már inkább kedvem van a kényelmes semmittevésben vegetálni. És ezt kell gyorsan orvosolni. Mondjuk napi 5 nyitással, ahogy elterveztem. Akkor is, ha nem akarom. Ahogy Eric Disco, az approachanxiety.com bloggere írta, nem várhatok arra, hogy motivált legyek, mert akkor az örökkévalóságig várhatnék. Épp ellenkezőleg: akkor leszek motivált, ha már cselekedtem. A tettet követi a motiváció, s nem fordítva. És miután holnap teljesítettem a küldetést, ez a probléma is ugyanúgy a múlté lesz, akárcsak az eddigiek.

--------------------

Basic principles: no matter what, no matter when, no matter who... any man has a chance to sweep any woman off her feet. Just needs the right broom.

[url="http://forum.pua.hu/t3394-doents-es-kezdd-el-epiteni-az-eleted/]Dönts és kezdd el építeni az életed!"]Dönts és kezdd el építeni az életed![/url]

#24 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: December 4 - 23:32

December 3.

Ezt a napot elcsesztem. Az utam egy plázába vitt, de nem nyitottam egy darabot sem. Ott valamiért egyszerűen nem megy, pedig még nagyon a tömeggel sem kellett megküzdenem. Egész nap antiszociális voltam, és igazából nem is akartam kilépni belőle. Egy idő után feladtam, és inkább hazamentem ostorozni magamat, amiért ilyen erőtlen voltam. Remek este volt, álmomban folyamatosan harcoltam önmagammal.

December 4.

Tegnap nem ment a pláza, tehát ma irány a pláza. Sajnos ugyanaz lett a végeredmény, de legalább megpróbáltam, és ezt fogom tenni a következő napokban is. Helyette hazafelé nyitottam egyet, tulajdonképpen minden gond nélkül, s ez legalább megnyugtatott, hogy az előző hónap eredményei nem vesztek kárba. Elvégre az AA-mat alkotó három komponensből kettőt már kiiktattam (nem érzem magam hülyén, amiért "hülyeséget" kérdezek, s nem tud meghatni egy HB9 szépsége sem, szóval ezért már nincs blokkolás), s már csak egy maradt: a társadalmi nyomástól való függés. Lehet túlságosan előreszaladok, de úgy érzem, ha ezt sikeresen leküzdöm, minden félelmemtől meg fogok szabadulni, mert ebből táplálkozik az összes. Szóval még egy kemény meccs van hátra, aztán tényleg kezdődhet az igazi móka.

--------------------

#25 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: December 9 - 11:49

December 9.

Kellett várni rá egy pár napot, de végre sikerült megtörnöm a jeget. Végre erőt vettem magamon, és megcsináltam egyhuzamban az 5 nyitást. Az AA sugallta kifogásokra számítva másfél órát szántam a projektre, de igazából 5 perc alatt lezavartam. Csak úgy jöttek egymásután a lányok, és egyet se hagytam ki közülük. Még az sem zavart, hogy az egyik kettes set volt. Meg kell valljam, most egy kicsit el vagyok telve magamtól, no nem a nyitások miatt, mert lássuk be, a sima útbaigazítósdi nem egy nagy szám, de a tudat, hogy a célomtól még az olyan blokkoló tényezők sem tudnak eltántorítani, mint a komfortérzetre való zsigeri törekvés vagy a "lealacsonyodás" miatti szégyenérzet, hatalmas erőt ad. Egyébként nem tudom, mennyi köze van a sikerhez, de ma egy kicsit másból merítettem motivációt: eddig jutalmaztam magam, ha sikerült a napi penzumot teljesítenem (pl. egy nyitás = egy Jóbarátok rész), most viszont feltételül szabtam a nyitásokat egy fontos tárgyalás sikerének (ha sikerül megugranom a lécet, a tárgyalás is sikerülni fog). Vagyis életbe léptettem a sokkal kockázatosabb "túlélsz vagy meghalsz" üzemmódot. Érzésem szerint ezzel nem szabad állandóan élni, mert visszaüthet (és igazából eddig csak erre volt példa), de most már ideje volt alaposan seggbe rúgni magam.

--------------------

#26 Felhasználó nem aktív Nico

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 132

Elküldve: December 9 - 16:23

Hajrá!
Elvileg pénteken megyek terepre én is. Addig rutintanulás, hogy legyen mivel folytatnom ha megakadok.:)
Mostanában én is alig nyitok. Nem tudom mi az oka. Nagyon erős az AA!

#27 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: December 10 - 21:52

Akkor neked is hajrá, adj egy pofont pénteken az AA-nak!

December 10.

Ma csak kettőt nyitottam, két okból is. Egyrészt a többi lehetőség mind olyan volt, hogy többen is ott voltak a közelben, másrészt a rossz arcmemóriámnak köszönhetően elkezdtem félni, hogy olyat szólítok meg, akit egyszer korábban már megnyitottam. (Talán ideje más környéken nyitogatnom.) Mndkettő kőkeményen a társadalmi nyomástól való függésre vezethető vissza, úgyhogy ideje áttenni a székhelyem a forgalmasabb főutakra, plázákba. Elismerem, kicsit úgy tűnik, mintha hétről-hétre váltogatnám a célkitűzéseket (először pláza, de nem sikerül, aztán napi 5 nyitás, az sikerül, majd megint pláza), de hát végül is én érzem, mire kell ráfeküdnöm a fejlődés érdekében, arról nem is beszélve, hogy fő cél mindegyiknél ugyanaz: nyitás, nyitás, nyitás. Azért lassan ideje lesz egy rendeset nightgame-elnem is, rég volt már az az nclose...

--------------------

#28 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: January 2 - 00:17

2010. január 1.

Az elmúlt két-három hétben kicsit takarékra vettem magam, mert éreztem, hogy valami nem stimmel bennem, mondhatni újra kellett gondolnom magamat. Az irány jó volt, de valahogy kisiklottam, nem volt meg bennem az a belső erő, ami novemberben még úgy hajtott előre. Valószínűleg a sikertelen plázás nyitási kísérletek kedvetlenítettek el, s ásták alá az önbecsülésemet. A dolog odáig fajult, hogy már ki sem mentem nyitni, helyette a környezetemben osztottam az észt a női lélek működéséről, mert hát az elméleti tudásom messze felülmúlja az átlagemberekét (fél év keyboard jockey-ság és fél évnyi próbálkozás alatt szinte minden pua módszert magamévá tettem - fejben legalábbis). Így utólag már látom, hogy ezzel valójában csak igazolni akartam a hozzáértésemet, rátermettségemet: aki nem tudja, tanítja. Félelmetes, milyen könnyedén átsiklik ebbe az ember, s engedi mások elismeréséből építeni magát. Szerencsére időben felismertem, hogy hamis bálványt imádok, s úgy döntöttem, a karácsony körüli időszakot az új hiedelmek megszilárdításának szentelem. Ebben nagy segítségemre volt a Blueprint és az AMP, de magamra is büszke lehetek, mert tényleg sikerült tisztába jönnöm magammal.

Olyannyira, hogy a szilveszter ennek a jegyében telt. Házibuliba voltam hivatalos, nagyon közeli szockörhöz, tehát abszolút nem csinálhattam azt, mint amit cold approach-nál. Megmondom az őszintét, ilyenekben borzasztó vagyok, első benyomásnak mindig csak a vicces jófej srácot tudom hozni. Most azonban ez megváltozott. Az első pillanattól kezdve kellően domináns voltam, a targetnál nem erőlködtem, hanem úgy alakítottam a helyzetet, hogy igyekezzen megfelelni nekem. Nem pusztán kvalifikációs kérdésekkel, ugratásokkal, hanem már önmagában a jelenlétemmel, a stílusommal, a gondolatvilágommal. És mivel tényleg 100 százalékig hittem benne, minden jött magától, teljesen természetesen. A lány dobálta az IOI-kat, kellő időközönként jutalmaztam őket, és kinoztam, mint még tán sosem ezelőtt. (A danceflooron semmi gondom nincs az érintéssel, ott adja magát a helyzet, de azon kívül eddig még nem szerepelt a realitásomban.) Persze a lány se adta magát olcsón, keményen játszotta a megközelíthetetlent, de mindig átmentem a shit testjein, és tényleg láttam a szemében, ahogy felkapcsolódnak azok a bizonyos vonzalmi kapcsolók. Hogy mi lesz a vége, nem tudom, mert bár nagyon helyes lány, és szinte minden téren megfelel, de igazából nem ilyen barátnőt akarok magamnak, pusztán a preselection miatt meg nem akarok játszani vele (valószínűleg bulizni együtt megyünk majd). Mindegy, majd elválik, addig is megkettőzött erővel irtom tovább az AA-t, plázák reszkessetek!

--------------------

#29 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: January 3 - 03:30

Hajrá, hajrá!

Csak így tovább. Folyamatosan olvaslak, figyelek rád mert sok dologban azonosak lehetünk.
AA-ban elég szar vagyok. Én még ott tartok, hogy egy enyhe gyomorgörcs jön rám, ha egy fél lépést tennék a csaj felé. Simán kitalálom, hogy nyitok. De mikor lépnék elhatalmasodik bennem ez a görcsös érzés. Csak nagy belső küzdelmek árán tudom megtenni a további lépést.
Egy érdekes eset történt velem tegnap.
Elméletben én is nagyon penge vagyok, amit lehetett elolvastam, meghallgattam, átgondoltam... Mindeddig viszont hiányzott az amit te nap mint nap csinálsz. Mész, és nyitsz! Nem gondolkozol... csak mész. Ez jó!
Szóval ma volt az első olyan estém amikor a lehető legtudatosabban indultam el csajozni. (Az a megfigyelésem, hogy ha korán mész a szórakozóhelyre akkor a srácok nagyrésze még feszeng a csajok előtt, így a csajok inkább csak üldögélnek és várják hogy felpörögjön a parti. A srácok meg piálnak, hogy felpörögjön a parti:D
Szóval, ha korán mész, te lehetsz az első srác aki azon az este leszólította a csajt.) Megfogadtam az este, hogy legalább 3 telefonszámot összeszedek. 8 óra körül érkeztem a Morri-ba.
Egy 6 fős lány társaságnál kissé megrendültem: fotózkodtak de egy valaki kimaradt a képből mindig. Elsétáltam mellettük és pont az jutott az eszembe, hogy odalépek és felajánlom a segítségemet.
Visszafordultam. A görcsös érzés előjött... Innen már nem nincs visszaút, mennem kell!!! Ekkor felémfordult az egyik csaj és így szólt:
- bocs, lefotóznál minket?
- oké! De csak egy feltétellel :) Ha utána jöttök, és kiállunk a haverom ellen vegyes-párosban csocsózni.
- Imádok csocsózni :)! (mondta nagy vigyorral a target)
Olyan szépen összemelegedtünk a társasággal, hogy az este során 3 csajjal is félrevonultam beszélgetni, persze közben végig figyeltem hogy kisebb nagyobb szünetekkel, de a target legyen az előtérben.

Egy tanácsom lenne csak!
Csatában edződik a katona... Nyomj több nightgame-t. Vagy a day-eket próbáld ismerkedés centrikusabbá tenni. Ha továbbra is görcsölsz, a game-eket HB6 -7 vagy még gyengébbel nyomj. És figyelj a feed back-re ;)

Továbbra is követni fogom az írásod! :)

Acheron

#30 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: January 5 - 22:44

Helyes a dörgés, pont a két hét alatt jutottam arra az elhatározásra, hogy januártól radikálisan megnövelem a nightgame-ek számát. (A daygame-et majd akkor veszem ismerkedősebbre, ha már nem érzem annyira a társadalmi nyomást. Éjjel ez kevésbé frusztrál, mert a lányok is azért mennek le, hogy ismerkedjenek.) Az előzé év tulajdonképpen az alapozásról szólt, hogy elmozduljak végre a holtpontról és tényleg a részemmé váljanak az új hiedelmek. Kevesebbet kell már figyelnem pl. a helyes testbeszédre, nem vagyok reaktív a lányokkal, és ahogy Tyler mondta a Blueprintben, nem kevésbé jönnek át a külső világ negatív ingerei. Ha pl. egy csaj megsértődik, hisztizik, már nem azon agyalok, hogy ez vajon shit test-e, hanem érzésből reagálok rá. Erre egyébként a szilveszteri buli alkalmával ébredtem rá: AFC barátaim csak azt látták, hogy leszarom a lányt, az meg furcsamód végig kereste a társaságom. Folyamatosan ment a push-pull, de nem kizárólag a szavak szintjén, hanem valahol mélyebben, a bensőmből fakadóan (identity). Valószínűleg egyébként az is sokat segített, hogy a helyszínül szolgáló házat több éve ismerem, szóval nem kapkodtam a fejem, mint pl. egy diszkóban, hanem teljes mértékben uraltam a terepet. Ami baj viszont, hogy még mindig megvan az a rossz szokásom, hogy egy sikerélmény után inkább egyhelyben toporgok, mint hogy a terepre kimenve szembenézzek egy esetleges kudarccal - legalábbis erre vezetem vissza, hogy pont hétfőre betegedtem meg kegyetlenül, amikor elkezdtem volna a 2010-es terveimet megvalósítani. Volt már ilyen, szóval nem túldimenzionálom.

Amúgy ahogy látom, tényleg hasonlóak vagyunk, neked is inkább csak az AA-val van problémád, utána szépen végig tudod vinni a setet. Igazából engem pont ez motivál, mert látom, hogy jó tudok lenni a nőknél, csak van egy-két gátlásom, amit le kell győznöm. Tudom, alapvetően erről szól a PUA-ság, de nem igazán látom, hogy lenne egyéb sticking pointom (kclose-tól, nclose-tól való félelem). Legalábbis most még nem látom, aztán majd meglátjuk, milyen hiányosságokra döbbenek rá az elkövetkezendő idők során.

--------------------

#31 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: January 6 - 00:06

Üzenet megtekintéseIdézés: sambop - Dátum: January 5 - 22:44

Helyes a dörgés, pont a két hét alatt jutottam arra az elhatározásra, hogy januártól radikálisan megnövelem a nightgame-ek számát. (A daygame-et majd akkor veszem ismerkedősebbre, ha már nem érzem annyira a társadalmi nyomást. Éjjel ez kevésbé frusztrál, mert a lányok is azért mennek le, hogy ismerkedjenek.) Az előzé év tulajdonképpen az alapozásról szólt, hogy elmozduljak végre a holtpontról és tényleg a részemmé váljanak az új hiedelmek. Kevesebbet kell már figyelnem pl. a helyes testbeszédre, nem vagyok reaktív a lányokkal, és ahogy Tyler mondta a Blueprintben, nem kevésbé jönnek át a külső világ negatív ingerei. Ha pl. egy csaj megsértődik, hisztizik, már nem azon agyalok, hogy ez vajon shit test-e, hanem érzésből reagálok rá. Erre egyébként a szilveszteri buli alkalmával ébredtem rá: AFC barátaim csak azt látták, hogy leszarom a lányt, az meg furcsamód végig kereste a társaságom. Folyamatosan ment a push-pull, de nem kizárólag a szavak szintjén, hanem valahol mélyebben, a bensőmből fakadóan (identity). Valószínűleg egyébként az is sokat segített, hogy a helyszínül szolgáló házat több éve ismerem, szóval nem kapkodtam a fejem, mint pl. egy diszkóban, hanem teljes mértékben uraltam a terepet. Ami baj viszont, hogy még mindig megvan az a rossz szokásom, hogy egy sikerélmény után inkább egyhelyben toporgok, mint hogy a terepre kimenve szembenézzek egy esetleges kudarccal - legalábbis erre vezetem vissza, hogy pont hétfőre betegedtem meg kegyetlenül, amikor elkezdtem volna a 2010-es terveimet megvalósítani. Volt már ilyen, szóval nem túldimenzionálom.

Amúgy ahogy látom, tényleg hasonlóak vagyunk, neked is inkább csak az AA-val van problémád, utána szépen végig tudod vinni a setet. Igazából engem pont ez motivál, mert látom, hogy jó tudok lenni a nőknél, csak van egy-két gátlásom, amit le kell győznöm. Tudom, alapvetően erről szól a PUA-ság, de nem igazán látom, hogy lenne egyéb sticking pointom (kclose-tól, nclose-tól való félelem). Legalábbis most még nem látom, aztán majd meglátjuk, milyen hiányosságokra döbbenek rá az elkövetkezendő idők során.

Küldtem egy PM-t! remélem átment.

#32 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: January 6 - 10:23

De még hogy! Egyre gondoltunk. ;)

--------------------

#33 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: January 13 - 19:53

2010. január 13.

Új év, új célok, újabb részsikerek: végre sikerült bevennem a plázát, ami nagyban köszönhető újdonsült wingemnek, Acheronnak, aki akkor is odarugdosott a setekhez, amikor nem akartam. Persze volt egy-kettő, amit kihagytam, de így is sikerült többet nyitnom, mint eddig akár egy egész hét alatt. Mint utólag kielemeztük, van mit finomítani a testbeszédemen, több kinot is alkalmazhatnék, illetve határozottabban a mozgó setek elé állhatnék, hogy már az elején domináljam a szituációt (ez egyszer sikerült is, különösen jó reakciókat kiváltva ezzel). Meglepő egyébként, hogy egy jó wing mennyit segít az AA csökkentésében: egyrészt - ahogy már említettem - odarugdos a sethez (régen ez csak frusztrált volna, mert fejben nem értem meg rá), másrészt már a jelenlétével motivál (Acheron bevállalósabban vitte a seteket, ami csak tovább ösztönöz), harmadrészt pedig a menet közbeni beszélgetés, hülyülés kellően eltereli a figyelmem a gátlásaimról. Létrejön a mi kis világunk, s abból kilépve szólítunk meg lányokat, hogy aztán visszalépjünk a biztonságos burkunkba. Hosszú távon persze a burok nélküli nyitás lesz a cél, de egyelőre megnyugtató a tudat, hogy nem vagyok egyedül, arról nem is beszélve, mennyivel szórakoztatóbb így az egész sarge-olás.

--------------------

#34 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: January 15 - 01:14

Üzenet megtekintéseIdézés: sambop - Dátum: January 13 - 19:53

2010. január 13.

Új év, új célok, újabb részsikerek: végre sikerült bevennem a plázát, ami nagyban köszönhető újdonsült wingemnek, Acheronnak, aki akkor is odarugdosott a setekhez, amikor nem akartam. Persze volt egy-kettő, amit kihagytam, de így is sikerült többet nyitnom, mint eddig akár egy egész hét alatt. Mint utólag kielemeztük, van mit finomítani a testbeszédemen, több kinot is alkalmazhatnék, illetve határozottabban a mozgó setek elé állhatnék, hogy már az elején domináljam a szituációt (ez egyszer sikerült is, különösen jó reakciókat kiváltva ezzel). Meglepő egyébként, hogy egy jó wing mennyit segít az AA csökkentésében: egyrészt - ahogy már említettem - odarugdos a sethez (régen ez csak frusztrált volna, mert fejben nem értem meg rá), másrészt már a jelenlétével motivál (Acheron bevállalósabban vitte a seteket, ami csak tovább ösztönöz), harmadrészt pedig a menet közbeni beszélgetés, hülyülés kellően eltereli a figyelmem a gátlásaimról. Létrejön a mi kis világunk, s abból kilépve szólítunk meg lányokat, hogy aztán visszalépjünk a biztonságos burkunkba. Hosszú távon persze a burok nélküli nyitás lesz a cél, de egyelőre megnyugtató a tudat, hogy nem vagyok egyedül, arról nem is beszélve, mennyivel szórakoztatóbb így az egész sarge-olás.

Micsoda night volt ez... :D

Kösz a táncoktatást ;)
Kíváncsi vagyok a beszámolóra.

Acheron

#35 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: January 16 - 13:40

2010. január 14.

Mit is mondhatnék, kicsit felpörögtek az események. Acheronnal beneveztünk egy nightgame-re, és iszonyatosan jól éreztük magunkat! Korán érkeztünk az M2-be, így egy koktél engedélyezése után elhelyezkedtünk a kert egyik foglalt asztalánál, hogy onnan vadásszunk targeteket. Kis idő múltán megérkeztek az asztal foglalói, egy hatos set formájában, s szerencsére (?) nem küldtek el a helyükről, hanem hagytak minket ott lebzselni. Acheron szépen el is kezdte velük a társalgást, aztán én is bekapcsolódtam, és innentől kezdve már sínen voltunk, mert nyitás után már egyáltalán nem vagyunk elveszett gyerekek. Igaz, utólag rájöttem, hogy tulajdonképpen nem is game-eltem, hanem csak szimplán szocializálódtam, de mondjuk egyik sem volt az esetem (kivéve talán egyet, vele az est folyamán még dumálgattam-hülyülgettem, de tovább nem tudtam vinni, úgyhogy mentem vissza táncolni). A legszebb az egészben egyébként az volt, amikor hirtelen megjelent egy régi ismerősöm, mondván, ezek a lányok az ő lányai, s mit keresünk közöttük (milyen kicsi a világ - ha belelépsz). Felvilágosítottam, hogy pofátlan módon ideültünk hozzájuk, amit csak nagy nehezen tudott feldolgozni, mert a régi, szolidabb sambopot ismerve nem nézte volna ki belőlem. Egy élmény volt az arcát látni, arról nem is beszélve, hogy így csak tovább nőtt az ázsiónk a lányoknál. Kilenc körül aztán lenéztünk a tánctérre, mutattam egy-két alaplépést Acheronnak, aki erre dobott egy spin and in-t, én jó wingként megpörgettem a barátnőjét (sajna UG volt, de nem érdekelt, a lényeg, hogy bulizzunk), aztán karaoke-ztunk, majd újra tánc, ott két HB-t is elkaptam, majd jött egy blown-out, mire a következőt már nyitni se mertem - pedig egy igazán gusztusos lány állt egymagában a fal mellett. Acheron persze nem hagyta annyiban, odament, megnyitotta, s bár kosarat kapott, akkor is megcsinálta. Ezt követően felkeveredtünk a kertbe, ahol ismét Acheron volt bevállalósabb: megnyitott egy kettes setet, amibe fél perc után én is beléptem. Elszórakoztattuk egy kicsit őket, Acheron nclose-olta az egyiket, amit én is megtehettem volna a másikkal (látszott rajta, hogy várta), de akkora volt a korkülönbség közöttünk (10 évvel ne legyen már fiatalabb), hogy még a gyakorlás kedvéért sem voltam hajlandó elkérni a számát. Na jó, ez csak az egyik ok volt, a másik, hogy ezt a lányt se game-eltem, csak szocializálódtam, ami mondjuk láthatóan elég volt (nem voltak túl kalibráltak a csajok), de úgy éreztem, nincs mire elkérni a számát.

Az este két tanulsággal szolgált számomra:
1. egy jó wing aranyat ér: Acheronnal meglepően egy hullámhosszon vagyunk, s kellően odarugdos a setekhez. Vigyáznom kell azonban, hogy ne szokjak, illetve szoruljak rá mindig, mert akkor semmit sem fogok fejlődni.
2. ne csak szocializálódjak, hanem rendesen game-eljek is, mindentől és mindenkitől függetlenül. Egy párszor előfordul továbbá, hogy megakadok, nem tudok miről beszélni a lányokkal (pedig hogy mondtam a múlt héten, hogy az AA-n kívül nincs más sticking pointom). Ez remélhetőleg idővel megoldódik magától, csak meg kell tanulnom nem rágörcsölni a dologra. Szerencsére kínosnak már nem érzem a csöndet, így elméletileg a lányok sem (what you feel, she feels), szóval egyelőre nem csinálok belőle nagy problémát.

Mindent összevetve hatalmas este volt, pont így képzeltem el a 2010-es évet: menni, bulizni, ismerkedni, fejlődni! Nem is kívánhatnék, és nem is kívánok ennél többet!

--------------------

#36 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: January 17 - 01:39

2010. január 16.

Ismét egy tartalmas estével lettem gazdagabb, köszönhetően a PUA-találkozónak és az azt követő nightgame-nek. Remek asztalt fogtunk ki Acheronnal, mert iszonyat jófej PUA-kkal vetett minket össze a sors az előadás, illetve a szituációs feladatok alatt (a hülyéskedünkkel szerintem már zavartuk mind Mexéket, mind az éppen felszólalókat, úgyhogy utólag is bocs érte). Innen is üdvözlöm Fricit, Magiclife-ot, Sasát és azt a veszprémi srácot, akinek a nevére nem emlékszem - szólj rám, és átírlak). A nightgame eleje tulajdonképpen szokásosan alakult, nem mertem nyitni, ezért Acheron addig cseszegetett, míg koktélt nem ajánlottam egy kettes setnek, amit aztán ő bontott ki igazán, de sajnos meghagytuk számukra a lelépés lehetőségét, amivel egy barátzónába került ismerősüknek köszönhetően éltek is. Mindegy, bőség van, lássuk a következőt, persze csak két koktél után (erről majd le kell szoknunk, de egyelőre ennyit engedélyezünk magunknak). Közben nyitottam is egyet, de elég bénán, tulajdonképpen már a nyitás pillanatában kódoltam magamnak a kudarcot, így hagytam is a fenébe, inkább karaoke-ztunk egyet, hogy megfelelő hangulatba kerüljünk. Ez meg is történt, a következő számnál már táncra perdültünk, s az újonnan megismert PUA-kkal uraltuk a kistermet. Sajnos én későn kapcsoltam, mire ugyanis észbekaptam, mindegyikük felkért egy lányt, nekem meg egyetlen értékelhető maradt a szélén - oldalán egy baráttal. Mivel ennyire pofátlan nem vagyok, inkább Magiclife-fal dumálgattam, míg Acheronnak közben összejött egy nclose.

Ezt követően felmentünk a kertbe, hogy én is nyissak valami értékelhetőt, de a nyilvánvaló IOI-ok ellenére sem mentem oda. Igaz, azok inkább Acheronnak és Magiclife-nak szóltak, mert csak lopva néztem a lányok felé, túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy mivel nyissak (durva sticking point!). Ezt követően Magiclife-ot biztattuk nyitásra, aki nem is teketóriázott sokat, odament egy 25 év körüli kettes sethez, mi meg hűséges wingként követtük. Érdemben Magiclife "akadályáról" tudok nyilatkozni, akinek akkora bitch shieldje volt, mint egy ház, szinte tapintható volt a negatív feszültség, folyamatosan próbált lenézni minket, mi meg negeltük, illetve push & pulloltuk agyba-főbe, hogy legalább a társalgást fenntartsuk a kellő ideig. A fordulópont igazából az volt, amikor konstatálta, hogy a látszat ellenére 27 vagyok, tehát lehet érdemes lenne arra figyelni, amit mondok. (Ez egyébként mindig is nagy probléma volt számomra: kinézek 21-nek, de fejben 30 vagyok. Találj így megfelelő barátnőt...). Persze ebben segített az is, hogy elég stabilan tartom a 27 éves keretet (de hülyén hangzik ez), tehát ha megszólalok, rögtön látják bennem a partnert. Tulajdonképpen épp ezért sem kezelem ezt már problémaként, ami végül is a kulcsa az egész problémának. Most viszont megmutatkozott, mekkora erő is rejlik ebben, a gondolkodás-, illetve a látásmódommal tökéletesen lefegyvereztem a lányt (vagy ahogy Acheron mondta, kinyitottam, mint egy kagylót). A végén már a combjával kinozta a kezemet, amit persze viszontkinoval jutalmaztam. Közben persze Acheron sem volt rest, Magiclife időközbeni lelépésével átvette az eredeti targetet, ami tulajdonképpen wingelés volt, mert akkor már az "akadály" volt az én targetem. Mint már korábban is mondtam, egy jó wing aranyat ér, és ez most is bebizonyosodott, Acheron ugyanis a megfelelő pillanatban húzta fel (!) egy felső terembe a saját nőjét, s hívott minket is, hogy üljünk már le végre valahol. A lépcsőn fölfelé már én is húztam magammal a lányt, dominánsan, hátra se nézve, felül azonban kiszabadult a "szorításból", de természetesen nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Fent még sokat dumáltunk (talán túl sokat is), majd mivel későre járt, mindketten elköszöntünk egy-egy nclose után, ami valahogy így nézett ki:

- No hát köszönjük az estét, meglepően kellemesen elbeszélgettünk, még jó lenne egy pár ilyen, úgyhogy (telefont a kezébe adva) írd be a számod.
- Ööö, igazából nem szoktam megadni, keress meg iwiwen.
- Az úgy nem lesz jó, nem szeretem a netes társalgást, csak a telefon jöhet szóba. (Keret tartva, türelmesen várom a reakciót.)
Beírja a keresztnevét és a számát, ezt konstatálom, majd:
- És hogy keresselek meg iwiwen?
Szó nélkül beírja a vezetéknevét is. (Tanulság: ne keress logikát benne, csak csináld, a szándékot értékelik a nők, nem a módját.)

Az este ismét sikeresen zárult, kiléptem a komfortzónámból, s a PUA-találkozónak köszönhetően remek emberekkel ismerkedtem meg. Az AA-mból még mindig bőven van mit irtani, utána viszont ha szép lassan is, de feltöröm a legkeményebb diót is. Ráadásul nem technikákkal, IOI-ok figyelésével (kivéve a kinot), hanem egyszerűen magamat adom, aztán kezdjen vele azt a másik, amit tud. Egy kicsit egyébként ez a hibám is, ugyanis annyira bele tudok merülni a beszélgetésbe, hogy teljesen kizárom a külvilágot (ami jó), ugyanakkor nem jutnak eszembe olyan alap dolgok, mint például a "helyszínváltás". Olyan, mintha áramlanék saját magammal (Acheron szerint ez a state - könnyen meglehet), amit baromira élvezek, ugyanakkor kérdéses, hogy hosszútávon (day2) mennyire eredményes. Az előzetes tapasztalat azt mutatja, hogy így is jó leszek, a szilveszteri lány ugyanis azóta a nyakamra jár, szóval nem aggódom, de átgondolni azért mindenképpen érdemes lesz még egy párszor.

--------------------

#37 Felhasználó nem aktív Nico

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 132

Elküldve: January 17 - 09:58

Szeva!
Én is mentem volna, csak egyelőre nulla a pénzügyi keretem:)Tőlünk Veszprémből valaki fenn volt???és nem tudunk róla.ki lehetett az?:)Ezek szerint még többen vagyunk innen, csak nem vették fel velünk a kapcsolatot. Nagyon jó élmény lehetett a pua-találkozó! Egyszer én is eljutok oda és megismerlek sok embert, pl. téged is . csao:)

#38 Felhasználó nem aktív Acheron

• .
Hozzászólás:
 513

Elküldve: January 18 - 14:42

Üzenet megtekintéseIdézés: sambop - Dátum: January 17 - 01:39

2010. január 16.

Ismét egy tartalmas estével lettem gazdagabb, köszönhetően a PUA-találkozónak és az azt követő nightgame-nek. Remek asztalt fogtunk ki Acheronnal, mert iszonyat jófej PUA-kkal vetett minket össze a sors az előadás, illetve a szituációs feladatok alatt (a hülyéskedünkkel szerintem már zavartuk mind Mexéket, mind az éppen felszólalókat, úgyhogy utólag is bocs érte). Innen is üdvözlöm Fricit, Magiclife-ot, Sasát és azt a veszprémi srácot, akinek a nevére nem emlékszem - szólj rám, és átírlak). A nightgame eleje tulajdonképpen szokásosan alakult, nem mertem nyitni, ezért Acheron addig cseszegetett, míg koktélt nem ajánlottam egy kettes setnek, amit aztán ő bontott ki igazán, de sajnos meghagytuk számukra a lelépés lehetőségét, amivel egy barátzónába került ismerősüknek köszönhetően éltek is. Mindegy, bőség van, lássuk a következőt, persze csak két koktél után (erről majd le kell szoknunk, de egyelőre ennyit engedélyezünk magunknak). Közben nyitottam is egyet, de elég bénán, tulajdonképpen már a nyitás pillanatában kódoltam magamnak a kudarcot, így hagytam is a fenébe, inkább karaoke-ztunk egyet, hogy megfelelő hangulatba kerüljünk. Ez meg is történt, a következő számnál már táncra perdültünk, s az újonnan megismert PUA-kkal uraltuk a kistermet. Sajnos én későn kapcsoltam, mire ugyanis észbekaptam, mindegyikük felkért egy lányt, nekem meg egyetlen értékelhető maradt a szélén - oldalán egy baráttal. Mivel ennyire pofátlan nem vagyok, inkább Magiclife-fal dumálgattam, míg Acheronnak közben összejött egy nclose.

Ezt követően felmentünk a kertbe, hogy én is nyissak valami értékelhetőt, de a nyilvánvaló IOI-ok ellenére sem mentem oda. Igaz, azok inkább Acheronnak és Magiclife-nak szóltak, mert csak lopva néztem a lányok felé, túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy mivel nyissak (durva sticking point!). Ezt követően Magiclife-ot biztattuk nyitásra, aki nem is teketóriázott sokat, odament egy 25 év körüli kettes sethez, mi meg hűséges wingként követtük. Érdemben Magiclife "akadályáról" tudok nyilatkozni, akinek akkora bitch shieldje volt, mint egy ház, szinte tapintható volt a negatív feszültség, folyamatosan próbált lenézni minket, mi meg negeltük, illetve push & pulloltuk agyba-főbe, hogy legalább a társalgást fenntartsuk a kellő ideig. A fordulópont igazából az volt, amikor konstatálta, hogy a látszat ellenére 27 vagyok, tehát lehet érdemes lenne arra figyelni, amit mondok. (Ez egyébként mindig is nagy probléma volt számomra: kinézek 21-nek, de fejben 30 vagyok. Találj így megfelelő barátnőt...). Persze ebben segített az is, hogy elég stabilan tartom a 27 éves keretet (de hülyén hangzik ez), tehát ha megszólalok, rögtön látják bennem a partnert. Tulajdonképpen épp ezért sem kezelem ezt már problémaként, ami végül is a kulcsa az egész problémának. Most viszont megmutatkozott, mekkora erő is rejlik ebben, a gondolkodás-, illetve a látásmódommal tökéletesen lefegyvereztem a lányt (vagy ahogy Acheron mondta, kinyitottam, mint egy kagylót). A végén már a combjával kinozta a kezemet, amit persze viszontkinoval jutalmaztam. Közben persze Acheron sem volt rest, Magiclife időközbeni lelépésével átvette az eredeti targetet, ami tulajdonképpen wingelés volt, mert akkor már az "akadály" volt az én targetem. Mint már korábban is mondtam, egy jó wing aranyat ér, és ez most is bebizonyosodott, Acheron ugyanis a megfelelő pillanatban húzta fel (!) egy felső terembe a saját nőjét, s hívott minket is, hogy üljünk már le végre valahol. A lépcsőn fölfelé már én is húztam magammal a lányt, dominánsan, hátra se nézve, felül azonban kiszabadult a "szorításból", de természetesen nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Fent még sokat dumáltunk (talán túl sokat is), majd mivel későre járt, mindketten elköszöntünk egy-egy nclose után, ami valahogy így nézett ki:

- No hát köszönjük az estét, meglepően kellemesen elbeszélgettünk, még jó lenne egy pár ilyen, úgyhogy (telefont a kezébe adva) írd be a számod.
- Ööö, igazából nem szoktam megadni, keress meg iwiwen.
- Az úgy nem lesz jó, nem szeretem a netes társalgást, csak a telefon jöhet szóba. (Keret tartva, türelmesen várom a reakciót.)
Beírja a keresztnevét és a számát, ezt konstatálom, majd:
- És hogy keresselek meg iwiwen?
Szó nélkül beírja a vezetéknevét is. (Tanulság: ne keress logikát benne, csak csináld, a szándékot értékelik a nők, nem a módját.)

Az este ismét sikeresen zárult, kiléptem a komfortzónámból, s a PUA-találkozónak köszönhetően remek emberekkel ismerkedtem meg. Az AA-mból még mindig bőven van mit irtani, utána viszont ha szép lassan is, de feltöröm a legkeményebb diót is. Ráadásul nem technikákkal, IOI-ok figyelésével (kivéve a kinot), hanem egyszerűen magamat adom, aztán kezdjen vele azt a másik, amit tud. Egy kicsit egyébként ez a hibám is, ugyanis annyira bele tudok merülni a beszélgetésbe, hogy teljesen kizárom a külvilágot (ami jó), ugyanakkor nem jutnak eszembe olyan alap dolgok, mint például a "helyszínváltás". Olyan, mintha áramlanék saját magammal (Acheron szerint ez a state - könnyen meglehet), amit baromira élvezek, ugyanakkor kérdéses, hogy hosszútávon (day2) mennyire eredményes. Az előzetes tapasztalat azt mutatja, hogy így is jó leszek, a szilveszteri lány ugyanis azóta a nyakamra jár, szóval nem aggódom, de átgondolni azért mindenképpen érdemes lesz még egy párszor.

„… Acheron addig cseszegetett, míg koktélt nem ajánlottam egy kettes setnek, amit aztán ő bontott ki igazán, de sajnos meghagytuk számukra a lelépés lehetőségét … „
Emlékezzünk vissza, az első közös nightgame-ünkre. Ott nagyon bejött a koktél ajánlós nyitás. Az első mondat után legalább 15-20 percet kezdtünk el a koktélokról beszélni.
Ez a nyitás szerintem válhat rutinná. Főleg ha korán megyünk. Akkor még a csajok nem nagyon kapnak hasonló tippeket a srácoktól…
Ezt a setet ott rontottuk el, hogy azt mondtuk:
- ha kikértétek, csatlakozzatok hozzánk. A szemközti pultnál várunk ;)
Nem elköszönni kellett volna, hanem megvárni a koktéljukat, és setben maradni.

„ Közben nyitottam is egyet, de elég bénán, tulajdonképpen már a nyitás pillanatában kódoltam magamnak a kudarcot, így hagytam is a fenébe…”
Szerintem ezt megbeszéltük már, de azért felírom. Legyen maradandó  Táncoktatásba kezdtél. Ez tök jó (köszi). Optimális esetben azt kellett volna tenni, hogy odaszólni a társasághoz. Majd megkérni az egyik lányt hogy segítsen NEKED egy kicsit mert engem oktatsz társastáncra. A leszólított lánynak a kezét a kezembe nyomod. Majd megfogod a targetet, spin and in. És már magyarázol is nekem, hogy kell lépni. Hogy kell forgatni… stb. Látszólag nem foglalkozol a lányokkal. Hisz nekem magyarázol. Azért kérted meg, hogy segítsenek. Majd miután már megmutattatok néhány alaplépést. izolálod, arrébb táncoltok. És addig én is táncolok a frissen betanult lépésekből.  Ezt is majd még átdumáljuk és lehet fix nyitásként alkalmazni.

„Ezt követően felmentünk a kertbe, hogy én is nyissak valami értékelhetőt, de a nyilvánvaló IOI-ok ellenére sem mentem oda. Igaz, azok inkább Acheronnak és Magiclife-nak szóltak, mert csak lopva néztem a lányok felé, túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy mivel nyissak…”
Amikor azt mondtam, hogy figy, ott a pultnál nagyon néz egy lány. Akkor olyankor ne lopva nézz oda. Hanem fordulj meg, és ha megint rádpillant, mosolyogj
Megbeszéltük, hogy direktbe még nem nyitunk. Ilyen teraszos szituba, ne azon agyalj, hogy hirtelen valami nagyon nagy dumával menj oda. Elég csak valami apróság. (Szia! Tudtátok, hogy a tequila mérgező? Vagy: Szia! De jó kedvetek van, mit ünnepeltek? Stb)
Az első mondat után ott lesz a wing is. Szal nem kell attól félni, hogy hirtelen kínos csönd ül a nyitás után.
Továbbá szeretném megjegyezni, hogy nagyon sokat fejlődtél! A tömeg most már egyre kevésbé zavar. Ha zavar, az akkor is csak a nyitás előtti pillanatokban. Azt vettem észre, hogy a kerthelységben sokkal feszélyezettebb vagy, benn a pultnál, vagy a kis termekben könnyebben megy minden. Ezen még fogunk fejleszteni… nekem is kicsit idegen még a kert 
A nyitások után már tök jól setben maradsz, és ez szerintem mindenképp fejlődés!!!!

A lányt akit az eset végén nyitottunk meg, nagyon jól lejátszottad. Kinyitottad mint a kagylót :D Pedig nekem már nem lett volna türelmem, átfúrni magam a pajzsán… :D
A közös fejlődésünk ideje alatt, ez volt az első nclose-od. Ez után, már csak úgy megyünk nightgame-elni, hogy a cél legalább egy telefonszám. De inkább több ;)

Nincs megállás… csak fejlődés ;) Olvasgassunk további tananyagot. A héten menjünk megint day\night game-elni.

Acheron

#39 Felhasználó nem aktív Frici

• .
Hozzászólás:
 373

Elküldve: January 26 - 21:22

Szia!

Most olvastam csak el a jan.16. -ai beszámolódat, én is üdvözöllek(Innen)! :D
A PUA találkozón tényleg jó asztalt/társaságot alkottunk, nagyon nűveltük :D, szerintem senkit sem zavartuk, sőt igazából megalapoztuk mindenkinek a hangulatát! Az én hangulatomat meg különösen feldobta a sök röhögés, egész este pörögtem, nem tudtam megállni! És ha megfigyelted a végén még Mex is inkább hátrajött és onnan vezényelte a dolgokat. Persze lehet, hogy azért mert onnan egyszerűbb volt minket túlkiabálni, de szerintem csak egyszerűen a jókedv vonzza az embereket! :D

A táncoltatásról tényleg lemaradtál az elején, de majd még bepótoljuk!
Jössz/jöttök a 30.ai találkozóra? Én ott leszek, szóval megint összejöhet a jó társaság. Pluszba viszem a legjobb barátomat, na őt sem kell félteni ha poénról van szó, meg egy jó haverom is jön még! Szóval a jókedv az asztalnál garantált! :D

Amúgy kedvet kaptam tőled én is egy ilyen napló vezetésére...Az első komolyabb bejegyzés valószínűleg a 30.ai estéről fog szólni! :D Meg napi szinten ki akarok menni sargolni (pláza, ilyesmik, szóval akár nyomhatnánk közösen is valamikor)

#40 Felhasználó nem aktív sambop

• .
Hozzászólás:
 522

Elküldve: January 26 - 23:08

Frici: naná, hogy megyünk a találkozóra, addig igyekszem meggyógyulni, mert megint iszonyatosan lebetegedtem a PUA-találkozós est után. Nagyon ágáll az agyam a változás ellen, de nem hagyom magam: 2010 erről (is) fog szólni, nem vagyok hajlandó csak kéthetes szakaszokban sarge-olni, különösen most, hogy Acheronnal elhatároztuk a közel napi szintű vadászatot. Szóval bennünk partnerre lelhetsz! (Egyébként Mexnél én az utóbbira tippelek, inkább hátrajött, hogy vegyünk már vissza magunkból. :))

Nico: gyere csak, nem kis ösztönzést ad egy ilyen találkozó! A nyári tábor gondolom még ennél is nagyobb élmény lesz!

Acheron: neked meg köszi a kritikát, így leírva sokkal jobban rögzül, és még másfél hét után is emlékeztethetem magamat a hiányosságaimra.

--------------------

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »