Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Mitől Van? - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Mitől Van?

#1 Felhasználó nem aktív naturlecso

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 159

Elküldve: October 8 - 18:49

Sziasztok!
A történet a következő: reggel megyek hévvel és felszál egy hb8 rámnéz, énisrá. Héven végig rám-rám pillantott. Aztán megyünk a szárazföldi távolság leküzdő szerkezet felé, ő volt előrébb, de kicsit begyorsítottam és melléértem, majd lehagytam, közben szemem sarkából láttam az IOIkat (ruha és haj igazgatás.. ) aztán a villamoson ugyanoda szállt fel ahova én, de én direkt hátul maradtam ő pedig előrébb foglalt helyet. Egész úton végig hátra hátra nézett, h. ott vagyok-e még, de én nem figyeltem rá, legalábbis úgytettem, aztán amikor leszállt végig szemeztem vele. Azért nem nyitottam meg, mert ugyvoltam vele, h. előbb v. utóbb úgyis összefutok vele újra és majd akkor :D A hb nem volt velem egyidős ebben biztos vagyok én 18 vagyok, ő pedig lehetett vagy 20-22.
A másik sztori: hazafelé szintén a szárazföldi távolság leküzdő szerkezeten: egy másik hbval is szemeztemaki hb7nek felel meg. Nézett és közben rámmosolygott, aztán a földre nézett. Ő is volt vagy 23 éves..

A kérdés: mitől jövök be mostanság az idősebb seteknek? :o :blink:

#2 Felhasználó nem aktív Macanudo

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 47

Elküldve: October 8 - 19:38

Üzenet megtekintéseIdézés: naturlecso - Dátum: 2009 Oct 8. 19:42

Sziasztok!
A történet a következő: reggel megyek hévvel és felszál egy hb8 rámnéz, énisrá. Héven végig rám-rám pillantott. Aztán megyünk a szárazföldi távolság leküzdő szerkezet felé, ő volt előrébb, de kicsit begyorsítottam és melléértem, majd lehagytam, közben szemem sarkából láttam az IOIkat (ruha és haj igazgatás.. ) aztán a villamoson ugyanoda szállt fel ahova én, de én direkt hátul maradtam ő pedig előrébb foglalt helyet. Egész úton végig hátra hátra nézett, h. ott vagyok-e még, de én nem figyeltem rá, legalábbis úgytettem, aztán amikor leszállt végig szemeztem vele. Azért nem nyitottam meg, mert ugyvoltam vele, h. előbb v. utóbb úgyis összefutok vele újra és majd akkor :D A hb nem volt velem egyidős ebben biztos vagyok én 18 vagyok, ő pedig lehetett vagy 20-22.
A másik sztori: hazafelé szintén a szárazföldi távolság leküzdő szerkezeten: egy másik hbval is szemeztemaki hb7nek felel meg. Nézett és közben rámmosolygott, aztán a földre nézett. Ő is volt vagy 23 éves..

A kérdés: mitől jövök be mostanság az idősebb seteknek? :o :blink:

Sztem a tekinted sokat dob a latba+mosoly+megjelenés
Lehet a külsőd alapján többnek nézel ki mint amennyi vagy

Legközelebb nyisd meg és nem fogsz ezen a kérdésen filózni :) ;)

--------------------
Ne engedd, hogy a körülmények
Megijesszenek.
Ne engedd, hogy a helyzetek
Megkínozzanak.
Nézz túl a külsőn.
Tiéd lesz
A félreismerhetetlen boldogság

#3 Felhasználó nem aktív nagyee

• .
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
Hozzászólás:
 610
Gender:Female Location:Dunaújváros Interests:Póker, fotó, csajok

Elküldve: October 8 - 23:31

ez jó sztori, de sosem alapozz arra hogy majd a kövi alkalommal megnyitom stb. ott és akkor nyisd meg kész, boom. következőre még nagyobb AA lesz, akkor mi lesz? :) garantálom h még nehezebb lesz, meg az idő haladtával egyre nehezebb lesz leszólitani. aztán eljutsz oda h hagyod a francba, ahelyett h elsőre odamentél volna vonzalom egyből, rátérsz komfortra, majd számcsere, megkérded mindig ezzel jár stb. lehet nem is, csak épp ma most volt rajta.

sok mindentől függ h megnéznek. mindenkit megnéznek akinek olyan a kisugárzása, v a state-e.

--------------------
'Néha nyersz, néha tanulsz' - Dave Grosvenor
'A State sokkal fontosabb, mint az, hogy hogy nézel ki' - Tyler
Életed végén ne azt bánd amit megtettél, hanem amit még nem!

#4 Felhasználó nem aktív ignac

Hozzászólás:
 22

Elküldve: June 4 - 21:17

Nálam olyan volt, hogy vidékről jöttem fel busszal Budapestre. Csurom víz voltam, mert esernyő semmit nem ért, úgy esett. Úgy látszik, vizesen jobban nézek ki, mert egy hb9-es csajon láttam a jeleket, hogy megtetszettem neki. Persze nem mertem megszólítani. Aztán mikor felértünk Pestre, elindultam le a metróhoz. A csaj kb. 20 méter lemaradásból utolért, hallottam, ahogy sietve kopog a cipője mögöttem. Aztán megállt előttem kb. egy méterrel már a metrónál. Nem mertem megszólítani annyi ember előtt.

Aztán erre rá kb. egy héttel megint összefutottam a csajjal a metrón. Erre itt Budapesten nagyon kicsi esély van és megint nem mertem megszólítani a sok ember miatt.
Nem segít az, hogy majd legközelebb megszólítod. Tapasztalatból tudom.

#5 Felhasználó nem aktív Relaxenjoy

Hozzászólás:
 15

Elküldve: September 3 - 21:46

Üzenet megtekintéseIdézés: ignac - Dátum: June 4 - 21:17

Nálam olyan volt, hogy vidékről jöttem fel busszal Budapestre. Csurom víz voltam, mert esernyő semmit nem ért, úgy esett. Úgy látszik, vizesen jobban nézek ki, mert egy hb9-es csajon láttam a jeleket, hogy megtetszettem neki. Persze nem mertem megszólítani. Aztán mikor felértünk Pestre, elindultam le a metróhoz. A csaj kb. 20 méter lemaradásból utolért, hallottam, ahogy sietve kopog a cipője mögöttem. Aztán megállt előttem kb. egy méterrel már a metrónál. Nem mertem megszólítani annyi ember előtt.

Aztán erre rá kb. egy héttel megint összefutottam a csajjal a metrón. Erre itt Budapesten nagyon kicsi esély van és megint nem mertem megszólítani a sok ember miatt.
Nem segít az, hogy majd legközelebb megszólítod. Tapasztalatból tudom.

Pontosan ez volt mikor a Duna Plázánál mentem le a metróba.Mire felértem Keletibe azalatt a néhány méter alatt mintha nyakon öntöttek volna úgy néztem ki.Visszaúton egy feketehajú csaj hasonló megjelenéssel elkezdte lealább 2 megállón keresztül a haját csavargatni előttem és hasonlóan mint te nem mertem odamenni.Utólag jöttem rá mi az amit mondanom kellett volna.

Oldal 1 / 1