Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Győr-moson-sopron Megye - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Győr-moson-sopron Megye

#1 Felhasználó nem aktív adamo

Hozzászólás:
 4

Hozzászólás ikon  Elküldve: September 30 - 17:30

Sziasztok PUA-k!
Csajozó társak jelentkezését várom Sopron környékéről, de a megyén belül a távolság tul.képpen mindegy. Én rugalmas vagyok!( Mindent a fejlődésért ;) ) Teljesen kezdő vagyok, szívesen mennék terepre kezdővel és haladóval is! Addig is minden jót, további sikeres csajozást!!!!!!!!!!!!!!

#2 Felhasználó nem aktív matyicus

Hozzászólás:
 1

Hozzászólás ikon  Elküldve: November 12 - 16:11

Üzenet megtekintéseIdézés: adamo - Dátum: 2009 Sep 30. 19:23

Sziasztok PUA-k!
Csajozó társak jelentkezését várom Sopron környékéről, de a megyén belül a távolság tul.képpen mindegy. Én rugalmas vagyok!( Mindent a fejlődésért ;) ) Teljesen kezdő vagyok, szívesen mennék terepre kezdővel és haladóval is! Addig is minden jót, további sikeres csajozást!!!!!!!!!!!!!!

hy én is sopron környékéről vagyok és jó lenne egy wingpartner én kezdő vagyok csak nincs akivel el tudnék itthon menni akár nappal akár éjszaka csajozni. fel kell vennünk a kapcsolatot

#3 Felhasználó nem aktív Norb

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 67

Elküldve: November 14 - 10:02

Szevasztok GYMS megyei rejtőzködő tagok!

Winget keresek egy határozott kiállású fiatalember személyében, aki szereti a nőket, jó humorérzéke és jó stílusa van.
(Ez pont olyan mint egy társkereső hirdetés :P )

Akit keresek:
Magasság: mindegy
Testsúly: mindegy
Életkor: 23-32
Családi állapot: mindegy
Anyagi helyzet: legyen pénze belépőkre, legyen hova felvinnie a csajt
Szexuális tapasztalat: vele ellentétes nemű személlyel volt már többször is :)

Amit közösen csinálhatnánk:
- közösen fejlődhetnénk, tapasztalatokat cserélnénk
- csajokat pullolhatnánk Győr kiemelt szórakozóhelyeiről (Mamma Mia, Vertigo stb.)

Magamról:
Elsősorban nightgameben nyomulok direkt stílusban, általában wing nélkül. 26 éves vagyok és heteroszexuális:). Rövidtávú célom gameben igényes nőket (20-28 éves, legjobban a velem egykorúakat szeretem) pullolni.
Itt többet is megtudhatsz:

Ha kedvet kaptál a sargeoláshoz, akkor írj egy pm-et!

Üdv.
Norb

--------------------
"It's a privilege for a woman, to be seduced by a Pick-up artist"

#4 Felhasználó nem aktív Tibinho85

Hozzászólás:
 9
Gender:Male Location:Győr Interests:Sokminden: foci, kosárlabda, amerikai foci, póker, zene, filmek, versek, haverokkal lógás

Elküldve: May 17 - 17:36

Üdv mindenki!

Winget keresek aki győri vagy Győr környéki. Én teljesen kezdő vagyok, szívesen mennék csajozni olyannal aki nem kezdő de kezdők jelentkezésének is örülök, jelenleg még nincs kiválasztott stílusom.

#5 Felhasználó nem aktív Stifler

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 36

Elküldve: July 13 - 15:44

Hali!

Látom régen volt az utolsó hozzászólás, de azért próba szerencse. Szóval winget keresek Mosonmagyaróvár és Győr környékén.

Bárki, aki érdeklődik atih@freemail.hu az msn címem.

#6 Felhasználó nem aktív SLOBY

Hozzászólás:
 1
Gender:Male Location:Győr Interests:küzdősportok, internet, önfejlesztés és természetesen nők

Elküldve: January 16 - 14:07

Sziasztok,

Szintén winget keresek Győrből. Akit érdekel, az PM nekem!
Magamról: 25 éves múltam, magas, erősebb testalkatú vagyok (de nem röfi :)) jó megjelenéssel. Eddigi tapasztalatom nőkkel: 3 komoly kapcsolat (1,5 év; 0,5 év; 1,5 év) + pár becsúszott kis kaland.
Aki szeretne együtt fejlődni, AA-t nyírni, fejlődni szociálisan és a nőkkel lazábban és könnyedebben beszélgetni, az bátram küldjön egy PM-et

SLOBY

#7 Felhasználó nem aktív Lynk

Hozzászólás:
 1

Elküldve: February 6 - 20:29

Üdv

Winget keresek, aki lehetőleg tapasztalt, de kezdővel is szóba állok, mert jómagam is kezdő vagyok.
Elsősorban Soproniak vagy a környéken lakók jelentkezését várom. (az se gond, ha Vas megyében lakik a határ fele).
Egyenlőre ennyi, a többit pmben megbeszéljük.

Lynk

#8 Felhasználó nem aktív pippo90

Hozzászólás:
 1

Elküldve: July 22 - 23:24

Winget keresek aki győri vagy Győr környéki. Én kezdő vagyok, szívesen mennék csajozni bárkivel !
Utcán, bulikban, rendezvényeken. Mindenre fogékony vagyok .
PM-et várok tőletek, győriek :)
Most költöztem győrbe, és a kilátásaim szerint maradok is.

#9 Felhasználó nem aktív Pali0121

Hozzászólás:
 12

Elküldve: August 19 - 15:48

Sziasztok!

Mosonmagyaróváron keresek valakit akivel lehetne nyomulni :) Pár évig most egy nőnek szenteltem az energiáimat úgyhogy kicsit berozsdásodtam :) Most költöztem ide úgyhogy teljesen új vagyok a cityben. Úgyhogy tényleg bármilyen megoldás érdekel.

Oldal 1 / 1