Partnert keresek közös csajozás céljából. Az se baj, ha kezdő az illető (akárcsak én). Night és daygame-re egyaránt vevő vagyok.
Somogy Megye Kaposvár és környéke
Elküldve: September 18 - 21:17
Sziasztok!!!
Partnert keresek közös csajozás céljából. Az se baj, ha kezdő az illető (akárcsak én). Night és daygame-re egyaránt vevő vagyok.
Elküldve: September 19 - 09:57
Hi
Nem tudom, hogy érek rá vasárnap, de elküldöm PM-ben az msn-em és majd megdumáljuk, ha neked így jó. (gondolom van msn-ed)
Nem tudom, hogy érek rá vasárnap, de elküldöm PM-ben az msn-em és majd megdumáljuk, ha neked így jó. (gondolom van msn-ed)
Elküldve: September 24 - 18:29
Emberek!!!
Csak van valaki, aki kaposvári közöttetek. Jó lenne már valaki olyannal találkozni, aki nem csak bambán néz, ha kiejted azt a szót, hogy pua...
Csak van valaki, aki kaposvári közöttetek. Jó lenne már valaki olyannal találkozni, aki nem csak bambán néz, ha kiejted azt a szót, hogy pua...
Elküldve: February 2 - 14:59
Hali. Szeretnék wingpartnert keresni Kaposvárra, vagy környékére, lehet Dunaújváros, Dombóvár, Tamási, Siófok, akár Szekszárd is beleférhet. Azért keresek Wingpartnert, mert havonta egyszer felszoktam menni Kaposvárra. Szeretném ezt a havi egy- vagy esetleg több alkalmat kihasználni idegen terepen is. Én 22 éves, 180 centi, átlagos testalkatú srác vagyok, aki nem mondaná magát kezdőnek. Szerény meglátásaim szerint közép haladó vagyok. Keresnék Bárkit aki ezen a környéken lakik, vagy itt szokott csajozni. Lehetsz kezdő is, az a lényeg hogy fejlődjünk, segítek is ha kell, úgyhogy emiatt nem kell félned. Ha profi vagy, az még jobb, mert akkor én tanulok tőled:D. A lényeg hogy nem szeretnék egyedül menni terepre, pláne, hogy nem is ismerek arra senkit. ha van kedved, akkor írd ide az üzifalra az elérhetőséged, vagy küld el emailba az arpadka-ka@hotmail.com címre.
Üdvözlettel Tom Spanks
Üdvözlettel Tom Spanks
Elküldve: March 5 - 21:44
Sargoláshoz keresek partnert Kaposváron Daygame-re.
Kezdő vagyok (olvashattok pár bejegyzést rólam PDJ-ben) 22,5 éves.
captain123456@gmail.com címre várom a jelentkezőket
Csaba
Kezdő vagyok (olvashattok pár bejegyzést rólam PDJ-ben) 22,5 éves.
captain123456@gmail.com címre várom a jelentkezőket
Csaba
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció