Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Borsod-abaúj-zemplén Megye - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Borsod-abaúj-zemplén Megye Miskolc és környéke

#21 Felhasználó nem aktív Gusztav

• .
  • PipaPipaPipa
Hozzászólás:
 87

Elküldve: August 22 - 23:41

Üzenet megtekintéseIdézés: Giovanni - Dátum: July 6 - 16:40

Most komoly nincs 1 kurva miskolci?

Miskolci elég kevés van, de akad "pár", aki Miskolcon (is) nyomja.

#22 Felhasználó nem aktív Zero

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 38

Elküldve: August 25 - 20:27

Na, aki akar Miskolcon vagy Barcikán gamelni az írjon.

#23 Felhasználó nem aktív Jozefinho

Hozzászólás:
 2

Elküldve: September 10 - 15:31

Na helló mindenkinek...23 éves Miskolci egyetemista vagyok...Nem vagyok konkrétan Miskolci, de ott lakom a suli időben, szóval elég sokat vagyok ott..nagyon sokat is :D keresek olyanokat akik akarnak haverkodni, beülni egy sörre, vagy valami, aztán pedig ismerkedni csajokkal...szóval haveri társaság létrehozása is szóba jöhet...persze nem több 100 Fős!:D Hogy mennyire vagyok jó csajozásban? :D ez egy rohadt jó kérdés...nagyrészt jónak tartom magam...Kirááááály vagyok...:D jó ez persze túlzás...:D Rohadt kevés önbizalmam volt..illetve rohadt nagy szerelmi csalódás...de ennek már vége...szóval egyedül csak úgy mászkálni a városban és megszólítani bárkit az nem olyan szuper..legalábbis még annyira nem megy...de mindig tanul az ember és fejlődik..szóval ha végre nem csak itt akar valaki irkálni, akkor jelentkezhet..:D Miskolc..:D és csak Miskolc. Szóval várom a megkereséseket :D

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2