Töltsd le az Ismerkedés Alapjai című könyvemet ingyen és tudd meg, mit kell tenned, hogy elbűvölő barátnőt szerezz azonnal.
bezárás
Add meg az email címedet, ahova elküldjük a könyvet!

Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?: Szabolcs-szatmár-bereg Megye - Csábítás, csajozás - hogyan kell csajozni?

Ugrás a tartalomhoz

Szabolcs-szatmár-bereg Megye

#1 Felhasználó nem aktív sexklub

Hozzászólás:
 14

Elküldve: August 25 - 18:35

Sziasztok!

Én egy nyíregyházi nagyon kezdő középiskolás pua vagyok. Keresek a környékről puákat közös csajozáshoz illetve, hogy bevezessenek a puaság világába.

#2 Felhasználó nem aktív Giovanni

• .
  • Pipa
Hozzászólás:
 43

Elküldve: August 28 - 15:48

Tiszta ciki baz megyéből nincsenek is

#3 Felhasználó nem aktív blademetal

Hozzászólás:
 7

Elküldve: January 31 - 01:52

Helló!
Winget keresek, lehetőleg nyíregyházit vagy nyíregy környékit. Teljesen kezdő, középiskolás(16 éves) fiú vagyok, főleg a daygame érdekel.

#4 Felhasználó nem aktív fabulous

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 72

Elküldve: February 12 - 20:01

Üzenet megtekintéseIdézés: blademetal - Dátum: January 31 - 01:52

Helló!
Winget keresek, lehetőleg nyíregyházit vagy nyíregy környékit. Teljesen kezdő, középiskolás(16 éves) fiú vagyok, főleg a daygame érdekel.

csá
majd megbeszélhetünk egy időpontot, hogy találkozzunk. Bár én inkább csak nightgamere vagyok mostanában szalonképes. Napközben elfoglalt vagyok.

#5 Felhasználó nem aktív Atticus85

Hozzászólás:
 20

Elküldve: February 16 - 14:16

Üdv minden PUÁ-nak!24 éves vagyok és nyíregyházi wingpartnereket keresek,lehetőleg minél tapasztaltabbak legyenek akiknek már sikerei is voltak.Írjatok bátran.

#6 Felhasználó nem aktív sas2488

Hozzászólás:
 4

Elküldve: September 10 - 11:15

Hello!

Én egy 22éves kb 170 cm magas kezdő vagyok aki hétközben Budapesten tanul de ritkán hazajár és szeretne elmenni csajozni itthon de nincs kivel.

Ha van valaki aki, mindegy a tudás szintje, szívesen társulna irjon vagy vegyen fel msm-re.(czidor_sandor@windowslive.com)

#7 Felhasználó nem aktív fabulous

• .
  • PipaPipa
Hozzászólás:
 72

Elküldve: March 31 - 15:25

Én Debrecenben tanulok de péntekenként a MacAllanbe járok. Aki akar, az írjon és mehetünk együtt: konrad23@indamail.hu

#8 Felhasználó nem aktív zeddi

Hozzászólás:
 3

Elküldve: April 23 - 00:44

Szasztok!
Keresek winget, vagy csak valakit, akivel el lehet menni szórakozóhelyekre próbálkozni. 25 éves vagyok és már évek óta nem jártam az éjszakában és tetű dolog itthon tölteni a hétvégéket.

#9 Felhasználó nem aktív koman

Hozzászólás:
 2

Elküldve: April 25 - 13:56

Üzenet megtekintéseIdézés: zeddi - Dátum: April 23 - 02:44

Szasztok!
Keresek winget, vagy csak valakit, akivel el lehet menni szórakozóhelyekre próbálkozni. 25 éves vagyok és már évek óta nem jártam az éjszakában és tetű dolog itthon tölteni a hétvégéket.

Helló zeddi!
Megbeszélhetünk majd valamikor egy időpontot, hogy találkozzunk. Én is winget keresek Nyíregyházán. Én 28 éves srác vagyok. Kedvelem a nappali és az éjszakai game-eket is. Nappali terepnek jó lehetne korzó és környéke, pláza. Éjszakai terepnek jó lehetne a Club Macallan, Club Absolut, Choppers Club, na meg a Club Campus.
Írj nyugodtan a jorac26@gmail.com címre. Msn-en ritkán vagyok elérhető.

#10 Felhasználó nem aktív zeddi

Hozzászólás:
 3

Elküldve: May 2 - 14:25

Üzenet megtekintéseIdézés: koman - Dátum: April 25 - 13:56

Helló zeddi!
Megbeszélhetünk majd valamikor egy időpontot, hogy találkozzunk. Én is winget keresek Nyíregyházán. Én 28 éves srác vagyok. Kedvelem a nappali és az éjszakai game-eket is. Nappali terepnek jó lehetne korzó és környéke, pláza. Éjszakai terepnek jó lehetne a Club Macallan, Club Absolut, Choppers Club, na meg a Club Campus.
Írj nyugodtan a jorac26@gmail.com címre. Msn-en ritkán vagyok elérhető.

Helló koman! Írtam a megadott címre.

#11 Felhasználó nem aktív Carloz

Hozzászólás:
 1

Elküldve: May 3 - 20:40

Üdv !
Nyíregyházán és közelében keresek Wingeket !
17 vagyok, és olyan társakat keresek akikkel tudnánk gyakorolni a nyitásokat,DAYGAME t csinálnánk
konkrétan benne vagyok bármilyen állatságba :D:D! A Lényeg, hogy gyakoroljunk sokat terepen.

#12 Felhasználó nem aktív blademetal

Hozzászólás:
 7

Elküldve: July 1 - 00:58

Üzenet megtekintéseIdézés: Carloz - Dátum: May 3 - 20:40

Üdv !
Nyíregyházán és közelében keresek Wingeket !
17 vagyok, és olyan társakat keresek akikkel tudnánk gyakorolni a nyitásokat,DAYGAME t csinálnánk
konkrétan benne vagyok bármilyen állatságba :D:D! A Lényeg, hogy gyakoroljunk sokat terepen.

Üdv! Szintén 17 éves nyíregyházán tanuló gyerek vagyok, kevés tapasztalattal, de szintén minden állatságban benne vagyok. Én főleg az éjszakába járok, mostanság inkább ugornyára. geriman4@freemail.hu az msn címem, vegyél fel és kitalálunk valami közös programot.

#13 Felhasználó nem aktív zeddi

Hozzászólás:
 3

Elküldve: September 13 - 16:32

Keresek winget esti game-re. Aki jár írjon rám az adilia @ freemail.hu címre és megbeszéljük. Daygame egyelőre nem érdekel.

#14 Felhasználó nem aktív sas2488

Hozzászólás:
 4

Elküldve: September 22 - 15:43

Üdv! Wingeket keresek újra Szabolcsban!
23 éves vagyok és hétvégente tudnék "csataba" menni!
sas2488@freemail.hu-ra írhatsz ha társulnál.:)

Oldal 1 / 1