Szabolcs-szatmár-bereg Megye
Elküldve: August 25 - 18:35
Én egy nyíregyházi nagyon kezdő középiskolás pua vagyok. Keresek a környékről puákat közös csajozáshoz illetve, hogy bevezessenek a puaság világába.
Elküldve: January 31 - 01:52
Winget keresek, lehetőleg nyíregyházit vagy nyíregy környékit. Teljesen kezdő, középiskolás(16 éves) fiú vagyok, főleg a daygame érdekel.
Elküldve: February 12 - 20:01
Idézés: blademetal - Dátum: January 31 - 01:52
Winget keresek, lehetőleg nyíregyházit vagy nyíregy környékit. Teljesen kezdő, középiskolás(16 éves) fiú vagyok, főleg a daygame érdekel.
csá
majd megbeszélhetünk egy időpontot, hogy találkozzunk. Bár én inkább csak nightgamere vagyok mostanában szalonképes. Napközben elfoglalt vagyok.
Elküldve: February 16 - 14:16
Elküldve: September 10 - 11:15
Én egy 22éves kb 170 cm magas kezdő vagyok aki hétközben Budapesten tanul de ritkán hazajár és szeretne elmenni csajozni itthon de nincs kivel.
Ha van valaki aki, mindegy a tudás szintje, szívesen társulna irjon vagy vegyen fel msm-re.(czidor_sandor@windowslive.com)
Elküldve: March 31 - 15:25
Elküldve: April 23 - 00:44
Keresek winget, vagy csak valakit, akivel el lehet menni szórakozóhelyekre próbálkozni. 25 éves vagyok és már évek óta nem jártam az éjszakában és tetű dolog itthon tölteni a hétvégéket.
Elküldve: April 25 - 13:56
Idézés: zeddi - Dátum: April 23 - 02:44
Keresek winget, vagy csak valakit, akivel el lehet menni szórakozóhelyekre próbálkozni. 25 éves vagyok és már évek óta nem jártam az éjszakában és tetű dolog itthon tölteni a hétvégéket.
Helló zeddi!
Megbeszélhetünk majd valamikor egy időpontot, hogy találkozzunk. Én is winget keresek Nyíregyházán. Én 28 éves srác vagyok. Kedvelem a nappali és az éjszakai game-eket is. Nappali terepnek jó lehetne korzó és környéke, pláza. Éjszakai terepnek jó lehetne a Club Macallan, Club Absolut, Choppers Club, na meg a Club Campus.
Írj nyugodtan a jorac26@gmail.com címre. Msn-en ritkán vagyok elérhető.
Elküldve: May 2 - 14:25
Idézés: koman - Dátum: April 25 - 13:56
Megbeszélhetünk majd valamikor egy időpontot, hogy találkozzunk. Én is winget keresek Nyíregyházán. Én 28 éves srác vagyok. Kedvelem a nappali és az éjszakai game-eket is. Nappali terepnek jó lehetne korzó és környéke, pláza. Éjszakai terepnek jó lehetne a Club Macallan, Club Absolut, Choppers Club, na meg a Club Campus.
Írj nyugodtan a jorac26@gmail.com címre. Msn-en ritkán vagyok elérhető.
Helló koman! Írtam a megadott címre.
Elküldve: May 3 - 20:40
Nyíregyházán és közelében keresek Wingeket !
17 vagyok, és olyan társakat keresek akikkel tudnánk gyakorolni a nyitásokat,DAYGAME t csinálnánk
konkrétan benne vagyok bármilyen állatságba
Elküldve: July 1 - 00:58
Idézés: Carloz - Dátum: May 3 - 20:40
Nyíregyházán és közelében keresek Wingeket !
17 vagyok, és olyan társakat keresek akikkel tudnánk gyakorolni a nyitásokat,DAYGAME t csinálnánk
konkrétan benne vagyok bármilyen állatságba
Üdv! Szintén 17 éves nyíregyházán tanuló gyerek vagyok, kevés tapasztalattal, de szintén minden állatságban benne vagyok. Én főleg az éjszakába járok, mostanság inkább ugornyára. geriman4@freemail.hu az msn címem, vegyél fel és kitalálunk valami közös programot.
Elküldve: September 13 - 16:32
Elküldve: September 22 - 15:43
23 éves vagyok és hétvégente tudnék "csataba" menni!
sas2488@freemail.hu-ra írhatsz ha társulnál.

Bejelentkezés
Regisztráció