Csongrád Megye Szeged, Vásárhely, stb.
Elküldve: August 13 - 16:45
--------------------
[color="#FFFFFF"]"[/color][i][color="#FF0000"]Bármi, ami megéri, hogy birtokoljunk az életben, megéri, hogy dolgozzunk érte.[/color][/i][color="#FFFFFF"]"[/color]
[color="#FFFFFF"]/[b][color="#FFFFFF"]Andrew Carnegie[/color][/b]/[/color]
Elküldve: August 25 - 08:59
--------------------
[color="#FFFFFF"]"[/color][i][color="#FF0000"]Bármi, ami megéri, hogy birtokoljunk az életben, megéri, hogy dolgozzunk érte.[/color][/i][color="#FFFFFF"]"[/color]
Elküldve: November 3 - 11:19
Rp végül mégis elutaztál?
Elküldve: November 23 - 11:55
--------------------
Elküldve: March 3 - 21:44
írjatok és egyeztetünk.
Szerkesztve Mattheusz által: March 3 - 21:47
--------------------
Elküldve: April 20 - 22:01
Én is szegedi vagyok, szívesen elmennék valakivel game-elni. Ha valakinek van kedve az se gond ha kezdő akkor írjon.
Én is szegedi vagyok, szívesen elmennék valakivel game-elni. Ha valakinek van kedve az se gond ha kezdő akkor írjon.
Elküldve: July 1 - 19:46
Üdv. Arra gondoltam lehetne egyet akciózni = daygame+nightgame most szombaton-vasárnap (júli 3,4) Szegeden. Ha valakinek van kedve nyugodtan írjon majd PMben egyeztetünk. Eddig úgy látszik 2en leszünk.
Üdv. Arra gondoltam lehetne egyet akciózni = daygame+nightgame most szombaton-vasárnap (júli 3,4) Szegeden. Ha valakinek van kedve nyugodtan írjon majd PMben egyeztetünk. Eddig úgy látszik 2en leszünk.
Elküldve: July 24 - 16:59
Én is egyedül járok buliba.
Nekem is jó lenne egy wing, mert a olyan 2 hete rákérdezett egy csaj buliban, hogy hol vannak a haverjaim.
Épp vizsgaidőszak vége volt, szóval azt mondtam, haza utaztak az ország másik végébe... Talán azt kellett volna mondani, hogy a barátnőjük ágyában vannak... DHV-bb lett volna...
Üdv: Lucifer.
Elküldve: July 24 - 17:23
Idézés: Lucifer - Dátum: July 24 - 17:59
Én is egyedül járok buliba.
Nekem is jó lenne egy wing, mert a olyan 2 hete rákérdezett egy csaj buliban, hogy hol vannak a haverjaim.
Épp vizsgaidőszak vége volt, szóval azt mondtam, haza utaztak az ország másik végébe... Talán azt kellett volna mondani, hogy a barátnőjük ágyában vannak... DHV-bb lett volna...
Üdv: Lucifer.
Biztos nem lett volna DHV-bb, mert a csaj reflexből megkérdezte volna,ha egy kicsit kalibráltabb, hogy "És te miért nem vagy a tieddel?" Egyből DLV helyzet, + shit test kombináció esélye lett volna a mondatod hatása.
--------------------
Elküldve: September 9 - 15:58
--------------------
Elküldve: November 17 - 19:00
Szegeden Winget keresek. Nem nevezném magam abszolúte kezdőnek, de haladónak se.
Elméleti ismereteimből sok van, de gyakorlatból manapság kevés.
Tapasztalataimat főleg Nicholas-féle akadémián szereztem. Ha szeretnél velem együtt fejlődni, gyakorolni, akkor jelentkezz. Nekem mind1, hogy utcán, plázában, vagy akár este csak történjen valami.
Régebben nagyon jól ment a csajozás, de elköteleztem magam egy csaj mellet fél évig, de kettéváltunk, mert jöttem szegedre albiba + egyetemre. Ez a félév alatt visszaestem.
Ha érdekel a téma vegyél fel msn-re: csdonat@freemail.hu
Szerkesztve Numcsi által: November 17 - 19:26
Elküldve: March 22 - 12:13
Elküldve: June 13 - 13:47

Bejelentkezés
Regisztráció