90 Nap Daygame Csajozás Mex-el csatlakozz hozzám csajozni ha van kedved
Elküldve: August 16 - 21:23
--------------------
[color="#000000"][center][b]Feel the [i]WHOOOOOOOOOOOOO[/i]
BUILDING "GLORY DELUXE"
LIFE IS JUST A GAME
A PUASÁG HATALOM! - by Sabre[/b][/center][/color]
"Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van." - Henry Ford
Minden perc új esély arra, hogy mindent megváltoztass. - Vanília égbolt c. film
Nem vagyunk mások, csupán gondolataink eredménye. - Buddha
A gyávaság az önmagam boldog léte elleni erőszak. - Csernus Imre
Elküldve: August 18 - 11:14
Elküldve: August 31 - 16:52
múlt hét csütörtökön nekem is volt szerencsém daygamelni Mex-szel, ami nagyon király volt.
tényleg nagyon nagy arc. látszik hogy élvezettel tanít, amit az ncsa-nál nem tapasztaltam
a terepgyakorlaton (csak a passzív szemlélést).
eddig nagyrészt nightgamet toltam indirektben de most nagy kedvet kaptam nűvelni mind
a direktet és a daygamet. illetve kimondottan örültem h volt egy number close-om
úgyhogy mégegyszer köszönöm a segítséget.
--------------------
"Be Proactive!"
"Improve yourself!"
"Step Your Game Up!"
"Nothing gonna change your world If YOU don't do it!"
Elküldve: September 1 - 19:44
--------------------
Elküldve: September 1 - 20:59
Idézés: Shooter - Dátum: 2009 Aug 31. 17:45
múlt hét csütörtökön nekem is volt szerencsém daygamelni Mex-szel, ami nagyon király volt.
tényleg nagyon nagy arc. látszik hogy élvezettel tanít, amit az ncsa-nál nem tapasztaltam
a terepgyakorlaton (csak a passzív szemlélést).
eddig nagyrészt nightgamet toltam indirektben de most nagy kedvet kaptam nűvelni mind
a direktet és a daygamet. illetve kimondottan örültem h volt egy number close-om
úgyhogy mégegyszer köszönöm a segítséget.
klózolhattál volna többet is úgy bele lendültél. nüveld tovább! örülök h megismertelek!
--------------------
Elküldve: September 7 - 19:51
Mex írtam PM-et kb. olyan két hete, amúgy még ha van , hely illetve szabadidőd, és kedved
Előre is köszi
Elküldve: September 7 - 21:15
Idézés: andris9016 - Dátum: 2009 Sep 7. 20:44
Mex írtam PM-et kb. olyan két hete, amúgy még ha van , hely illetve szabadidőd, és kedved
Előre is köszi
PM-ben megdumáljuk.
--------------------
Elküldve: September 8 - 19:08
Idézés: andris9016 - Dátum: 2009 Sep 8. 17:24
nem kaptam meg.
--------------------
Elküldve: September 10 - 19:26
Sajnos lejárt a 90 nap, több jelentkezőre nem lesz már időm mostantól.
Akikkel voltam azokkal nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy ennyi embert megismertem a közösségből!
Még van kb. 25-30 ember várólistán akik korábban jelentkeztek, azokkal még természetesen elmegyek ahogy megígértem!
Aki lemaradt róla, az se bánkódjon, lesznek még ilyen szervezések!
--------------------
Elküldve: October 29 - 11:21
Hi én rajtavagyok, biztos elfoglalt vagy, de vmikor azért lassan elmehetnénk mert júniusban jelentkeztem és már lassan november van.
Elküldve: October 29 - 13:39
Idézés: Metrókirály - Dátum: 2009 Oct 29. 12:14
Hi én rajtavagyok, biztos elfoglalt vagy, de vmikor azért lassan elmehetnénk mert júniusban jelentkeztem és már lassan november van.
igen, megyünk a konferencia után mindenkivel, PM-ben leírom a részleteket.
--------------------
Elküldve: October 29 - 19:01
--------------------
Elküldve: October 29 - 19:56
Mexx, elvárnék Én is egy PM üzit, hogy mi az elképzelésed a Konferencia után. Köszönöm.
Edit:
Ma meg volt a daygame. Inkább beszélgetésbe fordult az egész, de úgy érzem kellett. Több temát kiveséztünk, de a lényeg mindenhol ugyaz az. Más látás-szemlélet.
Egy hosstesz csajszit azért "kikezdtünk". Mex megmutatta mitől döglik a légy, hisz tátva maradt a lány szája, köpni nyelni nem tudott. Nagy komolysággal magyarázott Mex, látszott rajta, csak a feladatra koncetrá, hiába szóltam közbe, meg sem hallotta, ez dicséretes. Én is ilyenné szeretnék vállni. Minden megadatott hozzá.
A terep, a lányok, Én. Akkor hajrááá
Szerkesztve Magic Life által: November 20 - 22:00
Elküldve: June 16 - 20:53
Szerkesztve mojo által: June 18 - 16:24

Bejelentkezés
Regisztráció