Szűz vagy?
Elküldve: July 13 - 18:38
Elküldve: July 15 - 19:20
Elküldve: July 16 - 00:48
Idézés: puadögi - Dátum: July 15 - 19:20
Hehe
Olvastam irodalmakat, melyek csak kedvem szegték, és csak mégbonyolultabbnak tűnik ezáltal minden.
A legrosszabb ebben "csupán" annyi, hogy alapvető ösztönös tevékenységet kell megvonni magunktól, melybe idővel bele lehet őrülni...
Felmerül a kérdés: melyikre van több esély? elnyomni az olthatatlan szex utáni vágyat, vagy beszerezni egy tuti csajt, akit még ne adj isten szeretni is lehet? elgondolkodtató. én az elsővel próbálkozom sajnos nem kevés éve, talán egyszer sikerülhet.
Elküldve: July 16 - 05:25
Idézés: h4ffcy - Dátum: July 16 - 01:48
Olvastam irodalmakat, melyek csak kedvem szegték, és csak mégbonyolultabbnak tűnik ezáltal minden.
ezt hol olvastad, hogy betanult szöveggel csajozz a vonzó személyiséged fejlesztése helyett?
Idézés: h4ffcy - Dátum: July 16 - 01:48
ezt kifejtenéd? Miért kéne elnyomni a szex utáni vágyat?
Elküldve: July 16 - 07:04
Idézés: h4ffcy - Dátum: July 16 - 00:48
A legrosszabb ebben "csupán" annyi, hogy alapvető ösztönös tevékenységet kell megvonni magunktól, melybe idővel bele lehet őrülni...
Felmerül a kérdés: melyikre van több esély? elnyomni az olthatatlan szex utáni vágyat, vagy beszerezni egy tuti csajt, akit még ne adj isten szeretni is lehet? elgondolkodtató. én az elsővel próbálkozom sajnos nem kevés éve, talán egyszer sikerülhet.
Ahogy ismerem az embereket, a közösség egy részénél az a cél, hogy barátnőt találjon magának hosszú távra. Engem is ez motivál. Csak mielőtt csatlakoztam volna a közösséghez, sorra csesztem el a kapcsolatokat, amiket tovább akartam vinni, egyszerű ok miatt: nem tudtam bánni a nőkkel. Itt, a terepre járások kapcsán meg érezhetően rakódnak rám azok a dolgok, amiket később majd kamatoztatni tudok, ha olyan lánnyal találkozok, akivel akarok valami komolyabb dolgot is. Olyan összefüggéseket lehet átlátni, amiket korábban nem is gondoltam. Szóval azt mondani, hogy felesleges energiát fektetni ebbe az egy baromság.
Betanult szövegek: barátom, ezek, amik nem működnek. Az elején egy mankó, főleg, ha nem mersz odamenni a lányokhoz, és nem tudsz mit mondani magadtól. De később ezeket a betanult szövegeket elhagyja az ember, ha sikeres akar lenni.
Az "unalmas éned"-ről: a pua-k nagy része benne van az önfejlesztésben, hogy hosszú távon minél érdekesebb, izgalmasabb életet élhessenek.
Igen, az elején tök bonyolult az egész: figyelj a testbeszédedre, a hangodra, honnan mész oda, mit mondasz, érintsd meg, figyeld a csaj reakcióit, a lány szoc körét, és még sorolhatnám. Idővel ezekhez a terepen hozzáedződik az ember, és 25-30 nyitás után a dolgok kezdenek autómatikusan működni.
Én úgy vagyok vele, hogy amíg beszerzek egy tuti csajt, addig élvezem a többi nőt, és a puaság szépségeit.
Elküldve: July 16 - 14:43
- Szerinted 24 évesen olyan egyszerű fejleszteni a személyiséget? Nem hinném. Próbáltam nem egyszer, külső segítséget is kértem, nem ment.
- Pusztán azért, mert ellehetetleníti az életemet, ez szenvedés. És szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Mikor meglátsz az utcán egy szép csajt, és sírni lenne kedved, mert nem kaphatod meg, nem szeretgetheted, nem dughatod meg... nap, mint nap ezt átélni, aztán piálni, hogy "jobb" legyen, elég volt. És mindemellett koncentráljak a tanulmányaimra, céljaimra...
Csaba,
Ez is egy vélemény, elfogadom. Én is leírtam az enyémet, nem kell vele egyetérteni, csak lássa a nép, ilyen is van. (sajnos)
Nekem is az (lenne) a célom, hogy találjak valakit, aki tiszta, aki nem rohad még belülről, és életem végéig szerethetem, de ez nem ilyen egyszerű.
Elküldve: July 16 - 16:35
Idézés: h4ffcy - Dátum: July 16 - 14:43
- Szerinted 24 évesen olyan egyszerű fejleszteni a személyiséget? Nem hinném. Próbáltam nem egyszer, külső segítséget is kértem, nem ment.
- Pusztán azért, mert ellehetetleníti az életemet, ez szenvedés. És szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Mikor meglátsz az utcán egy szép csajt, és sírni lenne kedved, mert nem kaphatod meg, nem szeretgetheted, nem dughatod meg... nap, mint nap ezt átélni, aztán piálni, hogy "jobb" legyen, elég volt. És mindemellett koncentráljak a tanulmányaimra, céljaimra...
Csaba,
Ez is egy vélemény, elfogadom. Én is leírtam az enyémet, nem kell vele egyetérteni, csak lássa a nép, ilyen is van. (sajnos)
Nekem is az (lenne) a célom, hogy találjak valakit, aki tiszta, aki nem rohad még belülről, és életem végéig szerethetem, de ez nem ilyen egyszerű.
Természetesen én is tiszteletben tartom a véleményed, és a hozzáállásod - a te életed, azt csinálsz vele, amit szeretnél. Ugyanakkor nézz szét itt a fórumon, számos olyan 20 év alatti ember van itt, aki nagyon brutál módon fejleszti a személyiségét, és jól is haladnak benne. Ez szerintem akarat, és kitartás kérdése, és nem korfüggő dolog.
Azon érdemes lenne elgondolkoznod, hogy ha szerzel egy olyan barátnőt, amilyet szeretnél, akire vágysz, és nem tudod, hogy kell a nőkkel bánni, nem szereztél tapasztalatot előtte, akkor - sajnos - jó eséllyel hónapokon belül elveszíted a csajt, nem tudod megtartani. Én egy 2 éves kapcsolatot buktam el így, amit szerettem volna tovább vinni... Most fejlesztem a csajozási képességeimet, és már az óriási előrelépés nekem, hogy kezdek ráérezni, hogy valójában hogyan is kell bánni a nőkkel, mi is az, amire figyelni kell, és ezeket a dolgokat tutira lehet majd kamatoztatni élesben, hosszú távon, ha jön egy megfelelő kapcsolat.
Ha van célod, azért tudnod kell küzdeni, és tudnod kell, hogy mi az az út, ami a célod eléréséhez vezet. Nekem az jön be, hogy segítséget veszek igénybe, pua-irodalmat olvasok, és gyakorlom a dolgokat a lányokon. Úgy gondolom, ezzel tudok eljutni arra a szintre, hogy az igazit ne csak megszerezni, hanem megtartani is meg tudjam.
Ez az én utam, ha találsz ebben valami használhatót, amit át tudsz ültetni a saját magad részére, akkor örülök neki!
#48 Vendég_nefelejcs_gergő_*
Elküldve: July 16 - 16:36
mondhatnám, hogy idősebben nehezebb, de azzal csak kibúvót adnék bárkinek, aki azt keres a cselekvés helyett.
Elküldve: July 16 - 21:39
Idézés: nefelejcs_gergő - Dátum: July 16 - 17:36
Nem nehezebb szerintem (én se tinédzserként csöppentem bele a dologba). Amúgy meg itt csak egy dolog van: aki szereti magát, az megtesz mindent a saját boldogsága érdekében, és azért hogy neki a legjobb legyen. Én szerettem magamat annyira, hogy rendbe akartam tenni az életem azon területeit, amikkel nem voltam megelégedve. Ezek közül az egyik a csajozás volt. Aki meg nem szereti magát, az nyomja az önsajnálatot és önostorozást. Az a legnagyobb probléma, hogy mindenki mást igen, de saját magát nem baszhatja át az ember. És ez a legnagyobb bullshit amit hallottam, hogy egy olyan személy aki pöccsel rohangál a lábai között azt mondja, hogy inkább elnyomja a szexuális vágyát, mert nem kaphat meg xyz-t (vagy akit csak akar). Szerintem a srác tévúton van, de ez már komolyabb problémának tűnik, mint szimpla csajozási kérdés. Pszichológus meg nem vagyok, szóval nem elemezgetek.
ui.: arra több esély van, hogy beszerzel egy tuti csajt, akit még ne adj isten még szeretni is lehet, minthogy megzabolázod a töködet (hacsak nem választasz valami nagyon drasztikus eszközt, amibe bele sem gondolok)
Szerkesztve Stif által: July 16 - 21:54
Elküldve: July 18 - 00:22
Összegezve: Nincs bennem semmi felsőbbrendűség érzet, nagyon is az aljba sorolom magam. Már ovis koromban elkezdtem magamban felépíteni egy fiktív valóságot, az álmodozásnak éltem. + rátett egy lapáttal, hogy tetszett egy lány (voltam 4-5 éves), és éreztem, hogy elérhetetlen, ezért inkább elkezdtem gyűlölni, és vele együtt az összes csajt, aki a világon van. A valódi életem egyre kilátástalanabb lett, egy láthatatlan burkot képeztem magam körül, azt hittem hülye fejjel, így le lehet élni egy életet, tévedtem. 20 évesen ért egy kisebb trauma (erről a nagy világ előtt nem beszélnék), aztán rájöttem kidobtam 20 évet, és igazi csaj kell, nagyon gyorsan... de ki vagyok én, hogy ilyen kívánságaim legyenek? Rohamléptekben álltam neki a változásnak, az utóbbi évek alatt mindig akadályokba ütköztem... Majd idejövök, és látom, hogy a kis (már bocs) taknyosoknak milyen jól is megy ez... próbálkoztam, nem egyszer, minden kudarc. elég volt.
Marha nagy respect a Mex- és hozzá hasonló embereknek, akik mertek nagyot álmodni, és megvalósították.
További minden jót, s szépet Nektek, nem zavarom tovább köreiteket.
Elküldve: September 27 - 04:27
Elküldve: September 28 - 16:52
Idézés: One Weak - Dátum: September 27 - 05:27
Badarság hogy évek kellenek. A fejlődés nem lineáris és egyenletes mértékű. Van hogy fejlődgetsz, aztán több hét vagy hónap stagnálás jön ami alatt néha azt érzed hogy még vissza is fejlődtél. Aztán meg eljön a pillanat amikor az ember átlép egy bizonyos holtponton és robbanásszerűen jön minden. Az addigi tapasztalat és tudás hirtelen összeáll és jönnek a sikerek.
Az hogy valaki csókszűz, még nem jelent semmit. Nem te vagy az első aki így tévedt ide. Volt egy haverom aki mesélte hogy egyszer egy házibuliban egy nagyon jó nővel smárolt, és kiderült hogy csajnak 18 évesen az volt az első (mondjuk nem is csinálta jól…) Amúgy ezt inkább érezni kell hogy mikor lehet szintet lépni, mikor kell megteremteni az első fizikai kontaktot, mikor kell lépni egyet a kino eszkalációs létrán stb.
Ja és ne agyalj előre. Olyan problémákon gondolkozol már most, amik még nem aktuálisak (neked most nem a szexre kell koncentrálni, azon majd elkezdhetsz akkor filózni amikor oda jutsz hogy ruhán keresztül már megdugtad, annyi erotikus fizikai érintkezés volt köztetek). Nem győzöm elégszer hangsúlyozni hogy mindig az aktuális és a soron következő feladatra, problémára kell koncentrálni.
Elküldve: September 28 - 21:29
Idézés: Stif - Dátum: September 28 - 16:52
Az hogy valaki csókszűz, még nem jelent semmit. Nem te vagy az első aki így tévedt ide. Volt egy haverom aki mesélte hogy egyszer egy házibuliban egy nagyon jó nővel smárolt, és kiderült hogy csajnak 18 évesen az volt az első (mondjuk nem is csinálta jól…) Amúgy ezt inkább érezni kell hogy mikor lehet szintet lépni, mikor kell megteremteni az első fizikai kontaktot, mikor kell lépni egyet a kino eszkalációs létrán stb.
Ja és ne agyalj előre. Olyan problémákon gondolkozol már most, amik még nem aktuálisak (neked most nem a szexre kell koncentrálni, azon majd elkezdhetsz akkor filózni amikor oda jutsz hogy ruhán keresztül már megdugtad, annyi erotikus fizikai érintkezés volt köztetek). Nem győzöm elégszer hangsúlyozni hogy mindig az aktuális és a soron következő feladatra, problémára kell koncentrálni.
Elküldve: September 29 - 01:18
Sokan türelmetlenek, gyorsan el akarnak jutni a szexig, mert már az évtizedek alatt annyira felpuffadt a tökük, h mindjárt felrobban. Akkor miért nem teszitek le a lécet a gyakorlás és az ürítés érdekében?!
Ugorjatok le egy szórakozóhelyre bepiálva jó partiruhában. Dobjátok oda magatokat egy nálatok alacsonyabb szintű csajnak, aki szintén örülni fog, h véégre egy "jó" pasi, aki vele akar kavarni (mert minden relatív). Ő majd elirányít az ágyig s megdugatja magát. Pia úgyis szépít. S meglesz az élmény, nem lesztek már túl tapasztalatlanok egy jó csajnál. Én is így kezdtem.
--------------------
Elküldve: September 30 - 16:07
Ha egyszer már megkívánt egy jó nő, akkor máskor is megfog. Alapozz a tapasztalataidokra. Ha halászgatsz szorgalmasan, nem látom okát annak, amiért lógatnod kéne az orrod.
--------------------

Bejelentkezés
Regisztráció